קלטות ה DVD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלטות ה DVD
    הילה
    25/02/2009

דליה שלום, לפני מספר חודשים רכשתי את שתי הקלטות שלך ומכיוון שאני גרה באזור בו אין מכוני פילאטיס אני משתמשת בשתי הקלטות בקביעות והתוצאות אכן מדהימות כפי שאת אומרת בקלטת. אני רוצה לשבח אותך על הקלטות המאוד מקצועיות וגם מאוד זורמות שמאפשרות לבצע את כל התרגילים. הייתי שמחה לדעת האם את מתכוונת להוציא קלטות נוספות בזמן הקרוב? בברכה, הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלטות ה DVD

הוספת תגובה

• את יכולה לכתוב את שמות הקלטות..בבקש

Kיאת
    02/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות הקלטות לבקשתך

הילה
    02/03/2009

הדיסק הראשון הוא פילאטיס יום יום. מאוד נוח וקל לביצוע הדיסק השני הוא פילאטיס לתוצאות מהירות. דיסק קשה יותר לביצוע אבל כייפי מאוד ומרגישים שעובדים על כל הגוף. הדיסק השלישי יצא בשיתוף עם עמותת "אחת מתשע" והוא 15 דקות איכותיות ופשוטות שאפשר לעשות בבוקר לפני שיוצאים לעבודה והוא עובד לדעתי על אחד החלקים החשובים בגוף. פלג גוף עליון. אני מקווה שעוד קוראים יפנו בבקשה לדליה מנטבר להוציא עוד דיסקים בעיקר למען תושבי הדרום שאין לנו מכוני פילאטיס באזור שלנו. יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

דליה מנטבר
    10/03/2009

"פילאטיס יום יום"
    "פילאטיס לתוצאות מהירות"
    "פילאטיס לנשים בהריון".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלטות הדיוידי.

דליה מנטבר
    10/03/2009

יקירתי.
    תודה על המחמאות. דיוידי זה לא משהו שמוציאים כל שנה. הלואי.
    ממליצה לך להיתרכז בעשייה מדוייקת ונכונה של הקלטות, ולהקשות על עצמך בהחזקה הנכונה של הגוף, ואז תפיקי מהן תועלת לאורך זמן. עוד דיוידי, זה רק לגיוון, והשתיים שיש ברשותך מספקות ברמה המיקצועית את כל מה שצריך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו