אוסטאופורוזיס ופילטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאופורוזיס ופילטיס
    דבורה
    16/03/2009

אני סובלת מזה שלוש שנים מאוסטאופורוזיס, וךאחרונה גם התחלתי טיפול תרופתי באקטונל. רציתי לדעת האם התעמלות כמו פילאטיס יכולה לעזור למנוע הדרדרות של המצב של האוסטאופורוזיס? וכמה פעמים בשבוע כדאי לעשות במקרה כזה פילאטיס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאופורוזיס ופילטיס

הוספת תגובה

• אוסטאופורוזיס

שירלי טאו זימברג
    17/03/2009

דבורה שלום, שיטת פילאטיס מצוינת לטיפול בנושא של שיווי משקל,חובה למניעת נפילות, המםוכנות כמובן במצבך. פילאטיס מכשירים,העבודה כנגד קפיצים,הוא הממלא את הפונקציה החשובה להדרדרות.
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה---

דבורה
    18/03/2009

שלום שירלי, ותודה על תשובתך. רציתי רק לברר, אני צריכה לקחת את האקטונל על בטן ריקה. ככה שאני נוטלת את הכדור בבוקר כשאני קמה. מתי מומלץ במהלך היום לעשות את הפילאטיס? ואיך זה מבחינת למשל זמני ארוחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת תגובה-

שירלי טאו זימברג
    20/03/2009

דבורה הי,פילאטיס נפלא לעשות בכל שעה,אלא שאחרי צום של לילה ולקיחת התרופה, כדאי לאכול קרקר קל ואז לעשות שעור.
    שבת שלום
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו