פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס
    gb
    08/08/2007

שלום .. חדש פה.. אני מעוניין לדעת מה זה בעצם פילאטיס ובמה הוא עוזר ויכול לתרום לי כרוכב אופניים?? פשוט שמעתי שיש רוכבים שעושים את זה .. וזה עוזר להם.. ? אשמח עם מישהו יעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס

הוספת תגובה

• פילאטיס. gb

גדעון אברהמי
    09/08/2007

שלום לך וברוך הבא. פילאטיס לא רק יכול לעזור לרוכבי אופניים אלה ממש חיוני. משום שהטכניקה מאזנת מגמישה ועוזרת לתקן את תנוחת הגב שנירכשת במהלך הרכיבה. יש לנו מספר רוכבי אופניים רציניים שמתעמלים אצלנו והעדות שלהם היא מדהימה. אלה אנשים שרוכבים הרבה ומתאמנים בפילאטיס מספר פעמים בשבוע. הגוף שלהם מרגיש טוב יותר אינם סובלים מכאבים אופייניים לרוכבים והביצועים שלהם השתפרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת??

gb
    09/08/2007

וואי זה נשמע לי מדהים.... האם פעם בשבוע תספיק לי.. ? כי זה יהיה קצת קשה להתאמן גם בזה בתוך התוכנית? זה משפר יציבות? כאילו ענית לי איך זה עוזר לאופניים? אבל לא ענית לי מה זה פילאטיס בכללי? האם אפשר בבקשה תשובה על כך??ובעיקרון אומרים שזה עוזר לשרירי הבטן איך זה עוזר? טוב אשמח אם תעזור לי בשאלות שלי..... בתודה GB

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו