מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- supreme pilatesענת11/08/2007
לדליה הנהדרת שלום,
אני מתעמלת "איתך" יום יום עם ערוץ החיים הטובים ואני חושבת שפרט לתרגילים, הגישה והחיוך שלך הופכים את ההתעמלות לכיף.
יש לי שלוש שאלות:
1) מה דעתך על מכשיר ה- SUPREME PILATIS שנמכר עכשיו בערוץ הקניות?
2) מה המינימום המומלץ בדקות לביצוע שיעור פילאטיס?
3) מה ההבדל בין פילאטיס לקלנטיקס (סטודיו C)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SUPRIM פילאטיס לענת.
דליה מנטבר25/08/2007היי ענת.
תודה על הפירגון, וסליחה שעונה רק עכשיו. עניינים טכניים.
עוד לא ראיתי את המכשיר, ומבטיחה לראות את הערוץ בימים הקרובים, ואז אחווה דיעה.
לגבי פעילות פילאטיס ברמה היומיומית, מספיקות 40 דקות, אך אם את עושה פעמיים או 3 בשבוע, רצוי לעשות שעה.
פילאטיס, היא שיטה שיש בבסיסה עקרונות מאד ברורים לעבודה נכונה ובריאה לגוף, ממוקדת יציבה והפעלה נכונה ויעילה של כל המערכות בגוף. תוך שימת דגש על טווחי תנועה גדולים בכל המיפרקים ואיזון השרירים והמערכות בגוף.
הטכניקה מתבצעת על מכשירים ועל מזרן .
לגבי קלנטיקס אני לא ממש יודעת, אך היא שיטה , במקור, הקלנטיקס, שמפעילה את הגוף בתנועות קצרות, ממוקדות איזור, עם הרבה חזרות (100).
מקווה שעניתי לשאלותייך.
תודה והמשיכי לפעול.
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)