פילאטיס בהריון- אימון ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס בהריון- אימון ביתי
    שלי
    01/05/2009

שלום,
    אני מחפשת מזה מספר ימים אחר DVD של פילאטיס המתאים לנשים בהריו לתרגילי רצפה וכן לfit ball. אשמח לקבל המלצות או הכוונות- היכן נין לרכוש, מה מומלץ וכו'.
    המון תודה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצטרפת

מיכל
    02/05/2009

מצטרפת לבקשתה של שלי, ומבקשת המלצה גם ל DVD של תרגילי פילאטיס לנשים שאינן בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענבל

דליה מנטבר
    04/05/2009

הוצאתי 2 דיוידים לפילאטיס. האחד "פילאטיס יום יום", ברמת כושר בינונית, לכאלה שלא מש התנסו בפלאטיס. ו "פילאטיס לתוצאות מהירות", לרמת כושר גבוהה. שעור מאד אינטנסיבי. רצוי להתחיל בראשון, ואחרי כמה חודשים, לשלב גם את השני.
    את יכולה לצפות באתר בקטעים מתוך הדיוידי.

בהצלחה
    דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלי

דליה מנטבר
    04/05/2009

את ה דיוידי "פילאטיס לנשים בהריון" ניתן להשיג בסטימצקי, טאוור רקורדס, ובשאר חנויות הספרים, מלבד צומת ספרים. כמו כן את יכולה להיכנס לאתר שלנו ולהזמין דרכו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו