רוצה להתחיל לעשות פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתחיל לעשות פילאטיס
    לילי
    21/03/2007

אני ראשונה פה איזה כיף!!

אני צריכה לחטב את הגוף קצת במיוחד באזור של הבטן . האם פילאטיס זה יכול להתאים לי? יש בשיעור גם חלק אירובי שששורף קלוריות או שזה כמו שיעור עיצוב????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מוזמנת להתחיל להתאמן בפילאטיס

דליה מנטבר
    22/03/2007

בזכות היותך ראשונה בפורום פילאטיס אני מזמינה אותך לשיעור מתנה. תבדקי באתר שלנו איזה סניף הכי קרוב ונוח לך ונזמין אותך להתנסות בעצמך.
    ולשאלתך - פילאטיס מחטב מאוד את הבטן משום שהפעילות נעשית דרך נגיעה חזקה מאוד בשרירי הבטן העמוקים שהם הבסיס ליצירת בטן שטוחה וחטובה, ודרך שרירים אלה מתחטבת הבטן ככלל.
    לגבי פעילות אירובית, שיעור פילאטיס הוא מאתגר מאוד. אנשים מגיעים לעיתים לדופק גבוה שמושווה או מדומה לרכיבת אופניים. עם זאת אני ממליצה לשלב הליכה באויר הפתוח עם שיעורי פילאטיס המחזקים ומגמישים את הגוף.
    בפילאטיס לא יורדים במשקל, אך הפילאטיס בהחלט בונה מסת שריר שמביאה לחילוף חומרים גבוה יותר על מנת לתחזק את הגוף בטונוס השרירי שנוצר, ועקב כך יש שריפת קלוריות רבה יותר, אפילו במנוחה, ועל אחת כמה וכמה בזמן הפעילות. התוצאה הנראית לעין היא צמצום משמעותי בהיקפי הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו