מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון בעזרת קלטותדורית09/06/2009
שלום.
לפני כשנה התאמנתי תקופה קצרה בחוג פילאטיס בישובי בהיותי בהריון. לפני חודשים ספורים התחלתי להתאמן בעזרת קלטותdvd של " הולמס פלייס" כך קל לי יותר למצוא זמן פנוי לפי לו"ז משתנה שלי. בשיחתי עם מורת הפילאטיס ( כיום כבר אין חוג בישוב) הזהירה אותי כי לא כדאי להשתמש בקלטות אלו מאחר ואני עלולה לגרום נזק לעצמי לצניחת איברים פנימיים וכדומה , בהעדר זיהוי מדוייק של השרירים וצפיית מדריך מוסמך בביצוע התרגילים נכון.
יש לציין כי לאחרונה אני סובלת מכאבי גב עליון במיוחד, כנראה כתוצאה מנשיאת תינוקי בידי לפרקי זמן ארוכים. כמו כן אני נהנית לעבוד ע"פ הקלטות בזמנים הנוחים לי ומתמידה כמעט מידי יום לפיכך ( להפתעתי מעצמי).
שאלתי היא האם אכן השימוש בקלטות עלול לגרום לרב הנזק על התועלת?
תודה מראש
דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעורי פילאטיס בזמנים הנוחים לך ...
ליאת11/06/2009דורית שלום,
לא ציינת מאיזה איזור את, אזי איני יכולה להמליץ לך על מכוני פילאטיס שיכולים לענות לצרכיך
עם זאת, אני מסכימה עם מדריכת הפילאטיס כי לא מומלץ לבצע תרגילי פילאטיס ללא הסבר כיצד לפעול, שכן פילאטיס כידוע לך אינו רק תנועות לש הגוף, אלא הבנה של התחושות הפנימיות הנלוות לתנועה. איני יודעת אם הקלטות מדריכות גם בנוגע לנשימה - דבר לא פחות חשוב בפילאטיס
שיהיה בהצלחה בכל מקרה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למאמר על הפילטיס
הדסה אבל24/06/2009קראתי את המאמר וברצוני לשאול האם זה מתאים גם לי שעברתי לפני שנה החלפת מפרק ירכ ואני עדיין מתקשה בהליכה. הייתי מעונינת שתיעצו לי על מקום שהוכל להתעמל בשיטה של מר פילאטיס ולא דליה כי אני מבינהנ שיש הבדלים, אני גרה ברמת חן ונא להמליץ לי מכון קרוב לבית עם מספר טלפון. כרגע אני מתרגלת בפיזוטרפיה, מתקשה לעלות מדרגות, וכן בהליכה חופשית. תודה מראש הדסה אבל רמת גן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדסה
דליה מנטבר27/06/2009גב הדסה היקרה.
לבקשר לבקשתך.
אני לחלוטין מלמדת בשיטתו של מר פילאטיס, ובמהלך 33 השנה האחרונות, פיתחתי והתאמתי את השיטה,על מנת שנוכל לעזור לכל מי שזקוק , על מנת שתתאים לאורח החיים שלנו ,עשרות שנים לאחר שמר פילאטיס יצר את השיטה .אם תירצי שאראה אותך ואתן לך ייעוץ לפעילות שאת זקוקה לה,במסגרת הפילאטיס? אשמח אם תיפני אלי לטלפון: 03-5445344.
תודה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון בעזרת קלטות
שירלי טאו זימברג13/06/2009דורית שלום,
ההמלצות שקבלת שלא להתעמל ללא השגחה,בייחוד בשלב שלאחר לידה, אכן מוצדקות. אני ממליצה לך לקחת שעור אחד או לחילופין מספר שעורים בודדים להבנת העקרונות וההדגשים החשובים ביותר במצבך ואחכ תוכלי להמשיך לעבוד למול הקלטות.
מזל טוב
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
דליה מנטבר27/06/2009אני מוסיפה תגובה על תובתה של ליאת. אני לא מש מכירה את הקלטות של הולמס פלייס, אך אני יכולה להמליץ לך על קלטת שמאד תתאים לבעיות שנוצרו לך בגב העליון, ולעמוד השידרה בכלל. יש את הדיוידי "פילאטיס יום יום", וזו עבודה כונה ומדוייקת, שאין שום חשש שתעשי לעצמך נזק כלשהו, כי אני מגישה אותה מאד ברור, וההסברים אף הם , מדוייקים. אנא היכנסי אתר שלי והזמיני די וי די או קני באחת מחנויות הספרים, או המוזיקה שלידך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלטות פילטיס
מיה05/07/2009דליה האם את הולכת להוציא קלטת ללימוד פילאטיס בקרוב?
אם כן אשמח לדעת היכן לקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)