מה קורה עם איזור הצפון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה עם איזור הצפון?
    לזרוס
    27/06/2009

השתחררתי מתפקיד קרבי כקצינה (סמ"פ לוחמים ), הדרכה זה חלק ממני אבל אין לי נסיון רב בפילאטיס, ואני משתוקקת ללמוד הדרכת פילאטיס ורק אצל דליה.
    אין לי נסיון במחול יש לי נסיון במסעות עם אלונקה ומאג, זה תופס? :)
    אני גרה בעמק יזרעאל, אין משהו שבכלל קרוב באיזור ומה שיש לא נראה לי ברמה איכותית.
    יש איזשהו סניף של דליה בצפון?
    הכשרת מדריכים רלונטית בשבילי? או שאני צריכה לצבור נסיון קודם כתלמידה? ואם לא אז כמה זמן אני צריכה להתאמן ובאיזו תדירות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה עם איזור הצפון?

הוספת תגובה

• לזרוס

דליה מנטבר
    27/06/2009

את יפה וגם חמודה.
    יש הכשרות להדרכה , בשלוחות של ביה"ס שלי בשיתוף עם וינגייט בשלוחות.
    פעם בשנה יש גם בחיפה.
    אך עיקר הפעילות , באיזור המרכז, וזה יגבה ממך מאמץ, שמראה על רצינות ונחישות, פעם בשבוע, לרדת לתל אביב.
    רצוי שתיתנסי בכמה שיעורי פילאטיס, על מנת ש"תביני את השפה", תחושי את מהות העבודה, ותיצברי תחושות אחרות מנשיאת אלונקה.
    אנסה לראות אם יש סטודיו קרוב אלי, או, נסי את, את מה שאני רוצה לעשות. כיתבי בגוגל, פילאטיס עמק יזרעאל, או פילאטיס צפון הארץ ותיראי אם יש.
    רצוי שתיקחי 20 שיעורים, ואז תגיעי למבחן אצלינו, ותוכלי להשתתף בקורס , ולרכוש מקצוע.
    הכנסי לאתר שלי וקבלי עוד פרטים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות לך דליה!

לזרוס
    27/06/2009

קראתי באתר שהקורס קיץ מתחיל ב 16 ליולי ושהמיונים כבר היו. אם היה סיכוי שאכנס לקורס הקרוב הייתי מתאמנת עד אז כל יום אם צריך , כשאני רוצה משהו אני יכולה להיות די טוטאלית :)
    מתי נפתח הקורס המרוכז הבא?
    לומדים מזרן ומכשירים במקביל או שאלה שני קורסים נפרדים?
    שבוע טוב
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו