מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה עם איזור הצפון?לזרוס27/06/2009
השתחררתי מתפקיד קרבי כקצינה (סמ"פ לוחמים ), הדרכה זה חלק ממני אבל אין לי נסיון רב בפילאטיס, ואני משתוקקת ללמוד הדרכת פילאטיס ורק אצל דליה.
אין לי נסיון במחול יש לי נסיון במסעות עם אלונקה ומאג, זה תופס? :)
אני גרה בעמק יזרעאל, אין משהו שבכלל קרוב באיזור ומה שיש לא נראה לי ברמה איכותית.
יש איזשהו סניף של דליה בצפון?
הכשרת מדריכים רלונטית בשבילי? או שאני צריכה לצבור נסיון קודם כתלמידה? ואם לא אז כמה זמן אני צריכה להתאמן ובאיזו תדירות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזרוס
דליה מנטבר27/06/2009את יפה וגם חמודה.
יש הכשרות להדרכה , בשלוחות של ביה"ס שלי בשיתוף עם וינגייט בשלוחות.
פעם בשנה יש גם בחיפה.
אך עיקר הפעילות , באיזור המרכז, וזה יגבה ממך מאמץ, שמראה על רצינות ונחישות, פעם בשבוע, לרדת לתל אביב.
רצוי שתיתנסי בכמה שיעורי פילאטיס, על מנת ש"תביני את השפה", תחושי את מהות העבודה, ותיצברי תחושות אחרות מנשיאת אלונקה.
אנסה לראות אם יש סטודיו קרוב אלי, או, נסי את, את מה שאני רוצה לעשות. כיתבי בגוגל, פילאטיס עמק יזרעאל, או פילאטיס צפון הארץ ותיראי אם יש.
רצוי שתיקחי 20 שיעורים, ואז תגיעי למבחן אצלינו, ותוכלי להשתתף בקורס , ולרכוש מקצוע.
הכנסי לאתר שלי וקבלי עוד פרטים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לך דליה!
לזרוס27/06/2009קראתי באתר שהקורס קיץ מתחיל ב 16 ליולי ושהמיונים כבר היו. אם היה סיכוי שאכנס לקורס הקרוב הייתי מתאמנת עד אז כל יום אם צריך , כשאני רוצה משהו אני יכולה להיות די טוטאלית :)
מתי נפתח הקורס המרוכז הבא?
לומדים מזרן ומכשירים במקביל או שאלה שני קורסים נפרדים?
שבוע טוב
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)