שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    יעל
    25/03/2007

שךום רב,
    אני לא מעוניינת לרדת במשקל אלא בחיטוב. עד עכשיו התאמנתי בסטודיו c ואהבתי את השיטה אבל בא לי לגוון ושמעתי רק דברים טובים על פילאטיס.
    כמה פעמים בשבוע צריך להתאמן בכדי להשיג תוצאות? האם הפעילות מחטבת? האם יכולה להזיק אנשים עם בעיות ברכיים (שחיקת סחוס)? איפה אני יכולה לבדוק היכן נמצא הסניף הקרוב ביותר? האם השיטה עוזרת בגמישות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• חיטוב, גמישות ובעיות ברכיים

דליה מנטבר
    26/03/2007

כדי להשיג תוצאות שנראות לעין, כלומר חיטוב של הגוף, הגמשתו, חיזוקו ובניית שרירים ארוכים ויפים שמצמצמים היקפים בכל הגוף, כדאי להתאמן 3 פעמים בשבוע בשיטת הפילאטיס. פילאטיס בא מתחום השיקום, על כן בעיות הברכיים שלך תיפתרנה תוך כדי אימון מאוזן ומרוכז.
    לגבי גמישות - כמובן שהשיטה עוזרת להארכת שרירים ולגמישות מפרקית, מה שמגדיל את טווחי התנועה.
    כדי לברר היכן הסניף הקרוב אנא היכנסי לאתר האינטרנט שלנו www.mantver-pilates.co.il

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו