הריון ושרירי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ושרירי בטן
    יעל
    21/07/2009

הי דליה,
    אני מתאמנת בפילאטיס יש לי שלושה DVD, שני DVD של דליה שמש אחד לבטן לאחד לגב ו- DVD של עינת ארליך, ואני נהנית מאוד להתעמל בזמני החופשי ומתרגלת את ה-DVD לסירוגין. אני עדיין לא בהריון ויש לי עוד כמה חודשים עד שארצה, אני רוצה להיכנס להריון בשנה הקרובה והזמנתי את ה- DVD שלך לתקופת ההריון ואת ה-DVD לתוצאות מהירות. ראיתי שיש גם DVD לתרגול יומיומי ורציתי לשאול מה ההבדל העקרוני בין שני ה-DVD?.
    בנוסף, רציתי לשאול לגבי תקופת ההריון האם אני יכולה להמשיך ולתרגל את הקלטת של הגב? האם עלי להימנע מתרגילים בשכיבה על הבטן?.
    לגבי הקלטת של הבטן מאילו תרגילים עלי להימנע? האם אני יכולה להמשיך ולתרגל תוך הימנעות מתרגילים מסוימים בכדי לגוון לעצמי את ה-DVD ולא לעשות את אותו DVD כל יום...
    לפי הבנתי עלי להימנע מתרגילים של של כפיפות בטן בלבד.
    אני מחכה שהדיסקים שלך יגיעו ומתרגשת לתרגל, ראיתי את ההדגמה באינטרנט וקראתי את המאמרים ואני בטוחה שתכניסי המון אנרגיה טובה ליום שלי.
    תודה רבה,
    יעל בגון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ושרירי בטן

הוספת תגובה

• קלטות פילאטיס

שירלי טאו זימברג
    22/07/2009

יעל הי,
    הקלטת לתוצאות מהירות זו הקלטת החזקה ביותר.
    הקלטת לתרגול יום יומי נפלאה ויכולה לתת לך גיוון ואתגר נוסף.
    אין להימנע מלתרגל עבודה על זוקפי הגב.להיפך, על מנת לשאת את משקל הבטן בחודשים מתקדמים חובה לעבוד על הזוקפים. בתקופת הריון, מרגע שהבטן יוצאת החוצה,
    יש להימנע משכיבה על הבטן[זמני יציאת הבטן משתנה מאישה אחת לשניה].
    יש מגוון רחב של תרגילים לגב ללא שכיבה על הבטן.
    תרבי בעשיה ותהני,
    שירלי.

[דליה בחופשה
    בטוחני שתשמח להתעדכן במחמאות]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו