מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדליה-hadas30/08/2007
האם נשים שעברו ניתוח קיסרי יכולות לעשות פילאטיס ?..
ועוד משהו.. על מה את ממליצה בתור התחלה..?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל HADAS
דליה מנטבר31/08/2007היי הדס.
מתי עברת ניתוח קיסרי?
לידיעתך, אפשר בצורה מאד מבוקרת, לעשות פילאטיס על מנת לשקם את השרירים המאד פנימיים, שנחתכו, במהלך הניתוח.
ממליצה דוקא לעשות מכשירים, אם יש קרוב למקום מגורייך, כי שם אפשר להקפיד הרבה יותר על תנועה מאוזנת ובריאה, מתאים למצבך.
תודה.
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לדליה, על ניתוח קיסרי
נורית15/08/2008בניתוח קיסרי לא חותכים את שרירי הבטן אלא מפרידים אותם ונכנסים פנימה. ההבדל הוא מאוד מהותי. אגב, האם פילאטיס מכשירים הוא אפקטיבי יותר? האם פעמיים בשבוע זה מספיק או שעדיף לוותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה-
hadas31/08/2007לפני 9 שנים עברתי 4 ניתוחים קיסריים במהלך השנים עשיתי התעמלות ושרירי בטן וכנראה מתחתי שריר באזור הסרעפת ... ומאז , 3 שנים בערך לא עשיתי התעמלות...
אני צריכה הכוונה .... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי HADAS
דליה מנטבר01/09/2007היי הדס.
תיאורטית, אם עשית ניתוחים לפני כל כך הרבה שנים, לא צריכה להיות לך בעיה לעשות פעילות.
למה ניראה לך שמתחת שריר באיזור הסרעפת? האם אובחנת? האם קשה עליך הנשימה? האם שרירי הבטן חזרו למצבם הרגיל? כלומר, אמצע הבטן, הקו האורכי שמגיע מקו החזה עד מתחת לפופיק, האם השרירים שם, ניצמדו חזרה? או שיש תחושה של בור?
סליחה על כל כך הרבה שאלות. ככל שניתמקד, כך עצתי אליך תהיה מתאימה יותר למצבך.
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה-
hadas03/09/2007כן, על כל פעילות שקשורה לשרירי בטן גורמת לי לקשיי נשימה. זה ברור לי שזה קרה לי מההתעמלות שעשיתי זה קרה לי תוך כדי . אני ספורטאית שנים התעמלתי. מאד אשמח למצא את ההתעמלות המתאימה לי. דליה תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)