לדליה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדליה-
    hadas
    30/08/2007

האם נשים שעברו ניתוח קיסרי יכולות לעשות פילאטיס ?..
    ועוד משהו.. על מה את ממליצה בתור התחלה..?.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדליה-

הוספת תגובה

• ל HADAS

דליה מנטבר
    31/08/2007

היי הדס.

מתי עברת ניתוח קיסרי?
    לידיעתך, אפשר בצורה מאד מבוקרת, לעשות פילאטיס על מנת לשקם את השרירים המאד פנימיים, שנחתכו, במהלך הניתוח.
    ממליצה דוקא לעשות מכשירים, אם יש קרוב למקום מגורייך, כי שם אפשר להקפיד הרבה יותר על תנועה מאוזנת ובריאה, מתאים למצבך.

תודה.
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לדליה, על ניתוח קיסרי

נורית
    15/08/2008

בניתוח קיסרי לא חותכים את שרירי הבטן אלא מפרידים אותם ונכנסים פנימה. ההבדל הוא מאוד מהותי. אגב, האם פילאטיס מכשירים הוא אפקטיבי יותר? האם פעמיים בשבוע זה מספיק או שעדיף לוותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה-

hadas
    31/08/2007

לפני 9 שנים עברתי 4 ניתוחים קיסריים במהלך השנים עשיתי התעמלות ושרירי בטן וכנראה מתחתי שריר באזור הסרעפת ... ומאז , 3 שנים בערך לא עשיתי התעמלות...
    אני צריכה הכוונה .... תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי HADAS

דליה מנטבר
    01/09/2007

היי הדס.

תיאורטית, אם עשית ניתוחים לפני כל כך הרבה שנים, לא צריכה להיות לך בעיה לעשות פעילות.
    למה ניראה לך שמתחת שריר באיזור הסרעפת? האם אובחנת? האם קשה עליך הנשימה? האם שרירי הבטן חזרו למצבם הרגיל? כלומר, אמצע הבטן, הקו האורכי שמגיע מקו החזה עד מתחת לפופיק, האם השרירים שם, ניצמדו חזרה? או שיש תחושה של בור?
    סליחה על כל כך הרבה שאלות. ככל שניתמקד, כך עצתי אליך תהיה מתאימה יותר למצבך.
    דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה-

hadas
    03/09/2007

כן, על כל פעילות שקשורה לשרירי בטן גורמת לי לקשיי נשימה. זה ברור לי שזה קרה לי מההתעמלות שעשיתי זה קרה לי תוך כדי . אני ספורטאית שנים התעמלתי. מאד אשמח למצא את ההתעמלות המתאימה לי. דליה תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו