פעילות גופנית יומיומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית יומיומית
    יסמין
    05/09/2007

הי דליה.
    אניי 7 חודשים לאחר לידה ראשונה ואל הפילאטיס התוודעתי רק לפני כחודש, מאז אני משתתפת באופן קבוע בשיעור מודרך פעם בשבוע.
    זה לא מספיק לי ולכן אני הולכת לרכוש את הקלטת פילאטיס יום יום ולבצע תרגול פעמיים נוספות במשך השבוע.
    ראיתי שהמלצת לבצע תרגול יום יום, אך אני לא בטוחה שיש לי אפשרות כזו וחשבתי על 3 פעמים שבוע פילאטיס ו4 פעמים בשבוע לעשות הליכה.
    אני יודעת ש3 פעמים בשבוע עדיף על לא כלום, אבל האם זה אפקטיבי לצמצום היקפים, שריפת קלוריות ושמירה על יציבות הגוף?
    האם שילוב של 4 פעמים הליכה זה בסדר או שעדיף להגביר פעילות פילאטיס ולהוריד מינון של הליכה?
    תודה
    יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית יומיומית

הוספת תגובה

• השאלה מופנית גם לגדעון כמובן

יסמין
    05/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית יום יומית. יסמין

גדעון אברהמי
    05/09/2007

מזל טוב. הפעילות שאת עושה נשמעת מצויין השילוב בין פילאטיס והליכה הוא שילוב מנצח. 3 פעמים בשבוע פילאטיס זה מספיק ובמיוחד כאשר משולב בהליכה ביתר הימים. בשלושה ימים בשבוע בהחלט תראי תוצאות אבל כרגיל אם תעשי יותר, תראי יותר. אבל לא צריך להגזים ובמיוחד, שוב, בגלל השילוב עם הליכה. תתחילי עם התוכנית הזו והגוף כבר יגיד לך אם לעשות שינוי או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. הזמנתי מסטימצקי את הקלטת

יסמין
    05/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו