מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות של טירונית :)א.08/09/2009
שלום רב!!
אני בעיצומו של תהליך הרזייה והתחלתי ללכת לפילאטיס על מנת לחטב את הגוף. החוג הוא פעמיים בשבוע, על מזרון, ללא מכשור (למעט אביזרים כמו רצועת גומי, כדור וכו'..)
יש לי 20 ק"ג עודפים, כמה באמת עוזר הפילאטיס לבנות מלאות? יש לציין שאחרי אימון אני מרגישה נפלא, מתוחה יותר וחטובה יותר. כמובן שזו רק הרגשה שכן לא יכול להתבצע שינוי מיידי.
פעמיים בשבוע זה מעט מאוד לטעמי. אני שוקלת לקנות מזרון פילאטיס לבית ולהתאמן עוד פעמיים בשבוע פרט לחוג. האם זה יכול להועיל? מהי העלות הממוצעת למזרון פילאטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית לגבייך...
דרור12/09/2009שלום
ראשית כל הכבוד על היוזמה וההשקעה לירידה במשקל,
לעניינינו, לא הייתי ממליץ לך על יותר מ3 פעמים פילאטיס בשבוע בשלב זה
מה לגבי פעילויות אחרות כגון הליכה/ריצה, תרגילי התנגדות עם משקולות או אביזרים שיכולים לעזור לך מאוד בתהליך ההרזייה שלך ואף להאיצו?
לפילאטיס יכולת לחזק, להגמיש ולעצב לאחר מספר רב מאוד של תרגול ואימונים ברמה גבוהה.
בינתיים הייתי ממליץ לך לשלב גם פעילויות אירוביות ואנאירוביות שציינתי למעלה.
אשמח לענות על עוד שאלות
דרור-מאמן כושר אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה והרגשה נפלאה
שירלי טאו זימברג14/09/2009ראשית,כל הכבוד.
כדאי לך מאד להוסיף פעילות אירובית-ריצה,למשל או הליכה מהירה משולבת לחילופין עם ריצה.
חבל קפיצה, עלית מדרגות באופן מבוקר וספור,ופעילויות אירוביות נוספות, כל זאת בשילוב שעורי פילאטיס מסודרים 3פעמים בשבוע-מתכון בטוח.
עלות מזרן פילאטיס נע בין 100 ל 250 שח.
שנה נפלאה וחטובה,שירלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טירונית
דליה מנטבר30/09/2009היי.
שמחה ומעודדת אותך על לקיחת עצמך בידיים.
כדי לרדת במשקל, רצוי לבצע שני סוגי פעילות, אירובית מצד אחד, ופעילות מחטבת, מצד שני.
ממליצה לך לעשות מידי יום הליכה מאתגרת, שתעלה לך את הדופק ל 70% מהדופק המכסימלי, על מנת לשרוף שומנים, ובנוסף, עשי, אם יש באפשרותך, שיעורי פילאטיס מכשירים שמעצבת ומחטבת את הגו, והתוצאות מאד מהירות.לפחות 3 פעמים בשבוע.
אגב עיקבי אחר הפירסום באתר שלנו...תהיה לך התעה בעוד כשבועיים, לגבי תוכנית שבודאי מאד תתאים לך.
לעוד שאלות ,אני לרשותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)