שאלות של טירונית :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות של טירונית :)
    א.
    08/09/2009

שלום רב!!
    אני בעיצומו של תהליך הרזייה והתחלתי ללכת לפילאטיס על מנת לחטב את הגוף. החוג הוא פעמיים בשבוע, על מזרון, ללא מכשור (למעט אביזרים כמו רצועת גומי, כדור וכו'..)
    יש לי 20 ק"ג עודפים, כמה באמת עוזר הפילאטיס לבנות מלאות? יש לציין שאחרי אימון אני מרגישה נפלא, מתוחה יותר וחטובה יותר. כמובן שזו רק הרגשה שכן לא יכול להתבצע שינוי מיידי.
    פעמיים בשבוע זה מעט מאוד לטעמי. אני שוקלת לקנות מזרון פילאטיס לבית ולהתאמן עוד פעמיים בשבוע פרט לחוג. האם זה יכול להועיל? מהי העלות הממוצעת למזרון פילאטיס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות של טירונית :)

הוספת תגובה

• דעה אישית לגבייך...

דרור
    12/09/2009

שלום
    ראשית כל הכבוד על היוזמה וההשקעה לירידה במשקל,
    לעניינינו, לא הייתי ממליץ לך על יותר מ3 פעמים פילאטיס בשבוע בשלב זה

מה לגבי פעילויות אחרות כגון הליכה/ריצה, תרגילי התנגדות עם משקולות או אביזרים שיכולים לעזור לך מאוד בתהליך ההרזייה שלך ואף להאיצו?

לפילאטיס יכולת לחזק, להגמיש ולעצב לאחר מספר רב מאוד של תרגול ואימונים ברמה גבוהה.
    בינתיים הייתי ממליץ לך לשלב גם פעילויות אירוביות ואנאירוביות שציינתי למעלה.

אשמח לענות על עוד שאלות
    דרור-מאמן כושר אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה והרגשה נפלאה

שירלי טאו זימברג
    14/09/2009

ראשית,כל הכבוד.
    כדאי לך מאד להוסיף פעילות אירובית-ריצה,למשל או הליכה מהירה משולבת לחילופין עם ריצה.
    חבל קפיצה, עלית מדרגות באופן מבוקר וספור,ופעילויות אירוביות נוספות, כל זאת בשילוב שעורי פילאטיס מסודרים 3פעמים בשבוע-מתכון בטוח.
    עלות מזרן פילאטיס נע בין 100 ל 250 שח.
    שנה נפלאה וחטובה,שירלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טירונית

דליה מנטבר
    30/09/2009

היי.
    שמחה ומעודדת אותך על לקיחת עצמך בידיים.
    כדי לרדת במשקל, רצוי לבצע שני סוגי פעילות, אירובית מצד אחד, ופעילות מחטבת, מצד שני.
    ממליצה לך לעשות מידי יום הליכה מאתגרת, שתעלה לך את הדופק ל 70% מהדופק המכסימלי, על מנת לשרוף שומנים, ובנוסף, עשי, אם יש באפשרותך, שיעורי פילאטיס מכשירים שמעצבת ומחטבת את הגו, והתוצאות מאד מהירות.לפחות 3 פעמים בשבוע.
    אגב עיקבי אחר הפירסום באתר שלנו...תהיה לך התעה בעוד כשבועיים, לגבי תוכנית שבודאי מאד תתאים לך.
    לעוד שאלות ,אני לרשותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו