מעוניינת להיות מדריכת פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להיות מדריכת פילאטיס
    דונה
    29/03/2007

הי,
    אני מתאמנת בפילאטיס כבר כמעט שנה ברעננה והייתי רוצה לעבור קורס מדריכים. האם אני צריכה להיות בכושר טוב בשבהיל לעבור את הקורס או שיותר חשוב הידע התאורטי והדרך בה מעבירים את השיעור. מצד אחד צריך להגדים בכיתה, אבל אני לא מספיק גמישה (גוף נוקשה) וחוששת דווקא מהקטע הפיסי. עדיף לרדת מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעונינת להיות מדריכת פילאטיס. דונה

גדעון אברהמי
    29/03/2007

ברכותי, כנראה שהטכניקה מדברת אלייך עם את רוצה להיות מורה. המורה לא בהכרך חייב להיות מושלם בביצוע אבל צריך שתהיה לו יכולת להדגים ומה שיותר חשוב להבין ולהסביר. כאשר אנו בודקים את התאמת המועמד לקורס איננו בודקים רק את רמת הגמישות או הכוח אלא את הקשר שלו עם הגוף ואת ההבנה של התנועה. חלק מהתלמידים בקורס מגיעים עם יכולות לא גדולות ומשתפרים במהלך הקורס במיוחד עם מדובר בקורס המלא הכולל מכשירים ואשר נמשך על פני כמעט שנה אקדמית. אם את באמת מעונינת תצטרכי להגיע לשעור מבחן בכל מקרה ואז נראה אם מתאים לך או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו