מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעניינת חדשהד.ב.15/09/2007
הי,
אני מתעניינת חדשה בנושא הפילאטיס, רציתי לבדוק עד כמה הפילאטיס מתאים לי, אם בכלל, ואם כן- איזה סוג.
אני מעוניינת להפחית משקל באופן כללי (שוקלת 52 על 1.60מ') רוצה להוריד כ6 קילו, בעיקר מאיזור הישבן ולחטב קצת את הבטן.
אני לא ממש רגילה לעשיית כושר, הייתי נורא רזה רוב שנות הילדות שלי, ועם הגיל צברתי פה ושם (בת 28)
שאלותי:
1. האם פילאטיס מתאים למטרות שהצבתי לעצמי (בעיקר ישבן ובטן)?
2. האם הוא מתאים למי שלא עוסק הרבה באימוני כושר?
3. יש לי בעיה של ריפלוקס, שבעקבותיו יש לי בעיה לעשות כפיפות בטן, האם יש תרגילים חלופיים?
4. איזה סוג פילאטיס מתאים לי אם בכלל?
5. כמה שיעורים יש לקחת כ"מתרגל חדש" ע"מ להגיע לתוצאות טובות בזמן יחסית קצר, אבל לא "להעיק" על הגוף?
6. למה פילאטיס ולא "סטודיו סי"?
תודה,
דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעניינת חדשה. ד.ב
גדעון אברהמי18/09/2007תודה שיצרת איתנו קשר. מהתאור שלך לא נשמע לי שאת צריכה להוריד משקל אבל גם אם כן דאי לך שאין קיצורי דרך והבעיה היא לא הורדת משקל אלה בניית גוף שיהיה חזק ויתפקד טוב. פרוש הדבר לבנות את היציבה ולהכנס למשטר התעמלות שהופך לחלק מהחיים במיוחד אם את רוצה שזה יועיל לך בכל מהלך החיים ולא רק כאשר את עדיין צעירה ויפה. את כל זה פילאטיס עושה אבל בתנאי שאת מחליטה שזו עבודה שלך ובזה את משקיעה. לחטב רק ישבן או כל חלק אחר זו לא הדרך שלנו אנו בונים ועובדים על כל הגוף. הכנסי לאחד המכונים שלנו לקבלת יעוץ יותר ממוקד וגם כדי לראות ולהבין את דרך העבודה.
בהצלחה גדעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)