מחפשת חוג פילאטיס באזור ראש פינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת חוג פילאטיס באזור ראש פינה
    יעל
    04/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פילאטיס בראש פינה

רות מייסטר
    14/11/2009

בסטודיו "שילובים" גלית פרנקנשטיין רחוב הנרקיס ראש פינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה,כנה ואוהבת

הדס בר-ג'נקינ
    16/07/2011

שמי הדס בר-ג'נקינס,
    ספורטאית ורקדנית לשעבר(בצעירותי),שמאז שאני זוכרת את עצמי,"התמכרותי" הייתה למחול על כל גווניו ולספורט על כל סוגיו.
    אבל....אם חשבתי שהייתי "מכורה"-? למן היום שבו זכיתי להכיר את גלית פרנקנשטיין,
    מסטודיו "שילובים" מראש-פינה-לו רק אז הבנתי עד כמה ניתן להתמכר לספורט וכל פעילות גופנית אחרת!!!!!!!!!!!!וזה מגיל 17,שכיום אני בת 36....
    אי-אפשר אחרת!
    גלית גורמת לך להתאהב-בה-בזכות אופייה ואישיותה וכלה באופן אשר בו היא מעבירה את השיעורים!
    לא משוחדת-כנה ואמיתית-אני מתגוררת בארה"ב מזה כ-3 שנים,וללא השיעורים עם גלית-תאמינו או לא-חסר לי חמצן בריאות!!!! פשוטו ומשמעו!!!!!!
    אני הראשונה להמליץ בחום ובאהבה-אין שנייה לה! עובדת ומלמדת עם הלב והנשמה-מה שמקל גם על אלה שאינן בעלות שום רקע בתחום!
    במילה אחת-אהבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו