פילאטיס של דליה בערוץ החיים הטובים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס של דליה בערוץ החיים הטובים
    עדי
    25/11/2009

היי דליה,
    במשך תקופה ארוכה עשיתי כל יום את שיעורי הפילאטיס איתך בערוץ החיים הטובים, והייתי מרוצה מאוד!!!
    בתקופה זו אין בביתי כבלים/לויין. מאוד הייתי רוצה להמשיך את זה (רכשתי DVD שלך אך אהבתי אותו פחות). מאוד נוח לי היות השיעורים קצרים יחסית..
    האם ניתן לרכוש אותם? האם יש דרך לצפות בהם (בתשלום) באינטרנט?
    תודה בכל אופן, עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• היי עדי

דליה מנטבר
    07/12/2009

עדי יקרה. אם תירכשי את הפילאטיס לתוצאות מהירות, תוכלי "לחלק" את השיעור לכמה שיעורים, כי הוא מחולק לפרקים ממוקדים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הפסקת שידורי הפילאטיס בערוץ החיים הטובים

מלכה ויטלסון
    12/10/2016

מזה 10 שנים אני מתעמלת כמעט כל בוקר ולאחרונה הופסקו שידורי הפילאטיס בערוץ החיים הטובים. אולי מכינים סדרה חדשה של תכניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פלאטיס

שרי
    07/11/2016

האם יוחזרו שידורי הפילאטיס לערוץ החיים הטובים או לכל ערוץ אחר ?
    יום טוב
    שרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו