מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר יכולת להתמודדדנית03/10/2007
שלום לצוות המערכת
אני מדריכת פילאטיס מוסמכת
מזה כמה שנים
למדתי בווינגייט ודרור רז
ואני לא יודעת איך לקדם את עצמי
אני רקדנית מחול לשעבר ויש לי הסטוריה ענפה בכל התחום אך אין לי את הכלים לדחוף את הקריירה שלי קדימה וזה מתסכל אותי נורא
אני קמה בבוקר ולא יודעת איך להשתלב ובכל מקום סוגרים בפניי את הדלת
ואין לי את הקשרים הנחוצים על מנת להשתלב
זה הדבר שאני הכי מתחברת אליו וכמובן מתאמנת במשך שנים
איך אתם ממליצים לי לקדם את עצמי? די נמאס לי כבר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנית
דליה מנטבר04/10/2007דנית יקירה.
אין סיבה להישמע כל כך מיואשת. כניראה לא הגעת למקומות ראויים.
או אולי, לא למקומות שמתאימים לך.
נישמח לפגוש אותך, ובשיחה, ראיון ואולי מבחן קצר, ניראה אם אפשר ומתאים לשלב אותך אצלינו ברשת, או בכלל, או אפילו לעזור לך להיתקבל למקומות אחרים.
אל תרימי ידיים.
אנו כאן בשבילך.
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנית05/10/2007אצור קשר לאחר החגים
ואשמח להגיע לשיחה
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה
דנית07/10/2007לאן ואיך אצור קשר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית
גדעון אברהמי07/10/2007קראתי את מכתבך ואת התשובה של דליה ובהמשך לזאת אשמח מאוד לראות אותך צרי איתי קשר ישירות ב: 052-3750946 בכדי לתאם פגישה ולדבר.
מצפה לפגוש אותך
גדעון אברהמי
מנהל מקצועי
רשת פילאטיס ע"פ דליה מנטבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)