משנה זהירות.. מפרק הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משנה זהירות.. מפרק הירך
    לבנה בצלאל
    26/01/2010

היי,,אני מדריכת פילאטיס ..פנה אליי בחור שמשתתף בתחרות טקוואנדו...והמליצו לו לעשות פילטיס לפני התחרות... ויש לו בעיה כלשהי מולדת במבנה מפרק הירך שכחתי איך הבעיה הרפואית נקראת אך אמרתי לו שאברר איזה תרגילים יעזרו לו להגמיש ולא לפגוע במפרק... לפי התיאור שלו אמר שהמפרק לא כמו השני שמאפשר תנועה (ball &socet) אלא מאפשר תנועה חלקית ועם זה הוא מתאמן שנים ...מעוניין שאעביר לו שיעור ]ילטיס... רציתי להתייעץ אם ידוע לכם במה מדובר ואיזה תרגילים כדאי לי לעבוד איתו... (hamstrung strech) leg circle .. עדיין לא יצר איתי קשר אך מחובתי לברר וללמוד עוד אשמח לעצתכם... לבנה... ודרך אגב אם דליה מנטבר קוראת את זה אז דעי לך שאת רוב הידע שלי לקחתי ממך תודה שינית לי את החיים.:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משנה זהירות.. מפרק הירך

הוספת תגובה

• מפרק ירך

שירלי טאו זימברג
    30/01/2010

לבנה, שאלתך מבולבלת אך אנסה לעזור.
    מדובר בבחור פעיל[לפני תחרות טאקוואנדו,כדברייך]
    יש לעבוד במקביל על חיזוק והארכה, בתוך טווח התנועה שלו, כמובן בהבנת עקרונות הפילאטיס.
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו