מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפר לורדוזה מוגברת...לבנה בצלאל26/01/2010
ויש לי מתעמלת באחת הקבוצות בקופח שאני מעבירה שם ...היא חדשה (אני לא רופאה) בתרגיל sid ti side. ובעצם כל תרגיל ששוכבים על הגב עם רגליים למעלה ...יש לה קשת ענקית בגב ...הגב אף פעם לא פרוש כולו על הרצפה... ואני מבינה גם שיש לה בעיה בבטן כשהיא מנתקת ראש כתפיים לתרגיל כמו chest lift הבטן מתרוממת לכמו פירמידה . .הבטן מתרוממת למין משולש... (חייבת לתאר) ניסינו לשים כרית מתחת לישבן עזר טיפה אך אין הרבה עבודה פוחדת שתעשה לעצמה נזק... בבקשה עצתכם המהירה יזה תרגילים ואיך לעזור לה לעבוד נכון..... תודה לבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה בשרירי הבטן
שירלי טאו זימברג30/01/2010לבנה,
אין לעבוד במצב של הקשתת עמוד שדרה! בתרגיל CHEST LIFT למשל,כשעובדים לפי
העקרון של נשימה-אסיפת קרקעית אגן-רחב ביטני-סגירת צלעות- שאיבת טבור לגב-
והדבקת המותנית, אין מצב להיפר לורדוזה!
אין לאפשר לבטן לקפוץ החוצה בזמן תנועה! [ להקטין את טווח התנועה ]
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי שלום בנוגע לתשובתך
לבנה בצלאל14/02/2010שלום שירלי לגבי ההיפר לורדוזה..בצ'אסט ליפט הבטן שלה עלתה למן פירמידה ובside to side הגב שלה היה בקשת מוגברת ..לא הבנתי מה הבעיה זה היה נראה לי (היא סבלה מעודף משקל והיתה לה פשוט בטן) ונראה לי שאחרי לידות השרירים בבטן היו רפויים ולכן היתה הגבעה ...הקשת בגב עדיין חידה לי כי זה היה לא באופן שראיתי בעבר...(אני עושה רק 4 שנים פילאטיס ומתוכם חצי שנה מדריכה) לא היו לי המון מקרים כאלה ובטח לצערי עוד יהיו .. בכל אופן היא באה רק פעם אחת...היה לה קשה מידי אבל להבא ...אשמח לתגובתך לבנה, ירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת...
שירלי טאו זימברג20/02/2010גם במצב של בטן שמנה, עודף משקל, בטן פחות גדולה אך רפויה לאחר לידות,
ב כ ל מ צ ב , יש ללמד את השריר להאסף פנימה.
אני מזמינה אותך לסדרה קטנה של שעורים שלי.
צרי קשר ונשוחח 0526752439
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפר לורדוזה
שירלי טאו זימברג01/01/2011אין לאפשר עשיית תרגיל במצב של קשת מותנית גדולה.
זה מצב המורה על חוסר שליטה במרכז.
side to side למשל,יש לתת עם רגליים מונחות על הרצפה...ותרגילים נוספים בהם להקפיד שלא לנתק את כפות הרגליים מהרצפה.
ממליצה על קורס ריענון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)