תרגילי גמישות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי גמישות
    יוני
    10/10/2007

שמי יוני, אני בן 24 , מתאמן כ- 4 שנים בקרב מגע מלא. בחודשים האחרונים הנני עובד המון על גמישות ומתיחות { תודה על כל התרגילים הנפלאים כמובן } ,הבעיה העיקרית שלי היא בתרגילי גמישות לאיזור המפשעה כאשר מטרת העל הוא השפגט - אשר יסייע לי המון באימונים. אשמח מאד לעזרה והארה . תודה רבה . יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי גמישות

הוספת תגובה

• תרגילי גמישות. יוני

גדעון אברהמי
    14/10/2007

מה שבאמת יכול לעזור לך מאוד זאת עבודה ומתיחות עם המכשירים במכון אבל מעבר לזה אני נותן לך כאן שני תרגיליםץ
    1. שב עם רגליים פשוקות הכי רחב שאפשר והוריד את הגב לפנים לרצפה החזק מספר שניות (+- 10) ואז קרב את הרגליים ובמנח של סיבוב החוצה בירכיים לחץ חזק אחת אל השנייה לעוד כ 10 שניות. וחוזר חלילה

2. עמוד עם ברך קדמית כפופה ואחורית ישרה לאחור. הניח את הידיים לצד כף הרגל הקדמית בצד הפנימי שלה כך שהברך נמצאת ליד הכתף. הורד את האגן הכי נמוך שאפשר לכיוון הרצפה כאשר שומר על רגל אחורית ישרה מאוד. החזק כ 10 שניות ואז ישר את הברך הקדמית אבל השאר את הידיים על הרצפה והגב כפוף אל הברך (עכשיו שתי הרגליים ישרות והגוף בתנוחה של מאין פירמידה) החזק כ 10 שניות. חזור מספר פעמים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו