האם יש בירושלים שלוחה של דליה מנטבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש בירושלים שלוחה של דליה מנטבר
    לבנה בצלאל
    17/02/2010

רוצה להעמיק את הידע שלי בפילאטיס ... וללמוד עוד את התחלת דרכי בפילאטיס התחלתי בתוכניות טלויזיה של דליה מנטבר... ואז נרשמתי לסטודיו בירושליים מה שהוביל אותי אחרי שנה של אימון ללימודים בשלוחה של וינגייט בירושליים... עשיתי המון דרך צפייה בערוץ החיים הטובים ואהבתי את הדרך שדליה מעבירה ....העלו בי חיוך הרבה פעמים.. רוצה ללמוד אצלך גם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבנה בצלאל

דליה מנטבר
    24/02/2010

תודה מש על המילים החמות. האם עשית קורס מדריכים שלי? האם את רוצה להיצטרף לקורס פילאיס מכשירים? כיתבי לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,

לבנה בצלאל
    17/04/2010

אצלך לא זכיתי עדיין,,, למדתי בשלוחה של וינגייט בירושלים אצל סאני ודלית .. ואני אף פעם לא עשיתי פילאטיס מכשירים אבל אשמח ללמוד גם את זה.. יותר מתעמקת בפילאטיס מזרן והרבה ש"לקחתי" ממך..הייתי שמחה לשמוע אם יש אצלך פעם בשבוע לא תהיה לי בעיה להגיע לתל אביב. לבנה בצלאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו