מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרס בולטתליאת10/04/2007
שלום דליה!
אני רזה ואין לי בעיית משקל, אני גם עושה פעילות גופנית פעמיים בשבוע בחדר כושר ובגדול כולם אומרים שאני נראית טוב, אבל יש לי בעיה: הבטן לי ממש בולטת וגם מיליון כפיפות בטן שאני עושה לא מצליחול להכניס אותה פנימה. החלום שלי זה בטן שטוחה, יש לי סיכוי או שזה גנטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרס בולטת
דליה מנטבר10/04/2007היי ליאת חביבתי.
גם 1000 כפיפות בטן, לא עוזרות לך?
נכון שזו גם תופעה גינטית, שלעיתים קשורה ליציבה ולמבנה גוף, מבנה של עצמות אי אפשר לשנות אך מבנה שרירי, כן.
ראשית את צריכה לבדוק האם היציבה שלך טובה, כלומר, האם את שומרת על הקשת המותנית, או שמכניסה את הטוסיק פנימה.
האם הכתפיים מיתעגלות לך פנימה, אוזקופות והגב ישר.
האם הראש שלך , בהסתכלות מהצד, נישלח קדימה מהכתפיים, או יציב מעליהן.
התופעות הללו, קשורות ליציבה לקויה לעומת יציבה נכונה. אם את מזהה את עצמך באחד מהליקויים האלו, קל מאד "לטפל" בכרס הבולטת ע"י שיפור היציבה, מה שטכניקת הפילאטיס תוכל לסייע לך.
אם היציבה שלך נכונה, אז התרגילים שאת עושה כדי להשטיח את הבטן , לא מתאימים לך, או שאינך מבצעת אותם מדוייק.
שיכבי על הגב. כפות הרגליים מונחות על הריצפה, ברוחב האגן. ידיים לצידי הגוף, ראש מונח על כרית קטנה.
קחי אויר, ובנשיפה, לחצי את הפופיק אל הגב ואל הרצפה, בלי להרים ישבן בכלל ובלי לכווץ את שרירי החזה.
ניגמא האויר? קחי שוב, ותוך כדי נשיפה ארוכה, לחצי לאט לאט את הבטן פנימה לריצפה.
בצעי זאת 10 פעמים X 3 פעמים ביום.
התרגיל הזה ילמד אותך להחזיק את הבטן נכון פנימה, ולא להקפיץ אותה החוצה,ובידע הזה תישתמשי בתרגילים שאת מבצעת.
בנוסף, את תמיד מוזמנת אלינו, לדעת ולהעמיק את העבודה , בדרך ל"חיסול" הכרס.
לרשותך תמיד
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)