חיזוק וחיטוב הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק וחיטוב הגוף
    א
    12/04/2010

שלום לצורך חיזוק הגוף (ממצב של שרירים מאוד חלשים) וחיטוב הגוף אני מתלבט בין פילאטיס (מכשירים) לבין אימון של חדר כושר (גם עם תוכנית אימון מותאמת) ורציתי לדעת האם יש עדיפות למי מהם , למה? או שאין שמשניהם אפשר להגיע לתוצאות יפות וזה לא ממש משנה אלא מה שיקבע זה העדפה אישית האם פילאטיס ביכלל יכול אכן לחטב ולחזר את הגוף ושריריו או שזה יותר מיועד ליציבה וכ"ו ולצורך זה חובה מכון כושר??

(מוכרח להודות גם שמה שקצת "מרתיע" אותי בפילאטיס זה שלעומת מכון כושר ששם המדריכים / מדריכות כולם ללא יוצא מן הכלל תמיד חטובים וכ"ו ואילו הרבה מדריכות פילאטיס שפוגשים הן "גדולות" גוף ומלאות... ואני חס וחלילה ללא שום כוונה לפגוע או משהו כזה)

בתודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק וחיטוב הגוף

הוספת תגובה

• חיזוק,חיטוב,הארכה...

שירלי טאו זימברג
    13/04/2010

אפשר לשלב בין השניים על מנת לקבל גם סיבולת לב ריאה, אך א י ן כ מ ו פ י ל א ט י ס
    לחיטוב וחיזוק והארכה של שרירים, ולהבנת הגוף ולהנאה מעשיה נכונה.

לגבי המדריכים שפגשת אין לי מושג איפה... מי המדריך...
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכה

א
    13/04/2010

לפי מאמר מיקצועי שקראתי אין דבר כזה הארכה של שרירים פיזיולוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו