מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילאטיס מכשיריםצחי20/04/2010
שלום,
התחלתי לפני כ- שבועיים להתאמן בפילאטיס מכשירים 2 בשבוע וזאת לאחר ששמעתי את כל "הנפלאות" שפילאטיס אמור לעשות.
כעת לאחר שהיתנסתי מעט אני מרגיש שזה קצת "בלוף" והתחושה היא יותר של פיזותרפיה מאשר של פעילות גופנית אמיתית שבאמת - ע"פ ההצהרות וההבטחות -יכולה להביא לחיטוב הגוף ולתוצאות .
אני מרגיש קצת "מרומה" ושבמידה מסויימת נפלתי בפח.
רציתי להבין ולשמוע מהן הציפיות האמיתיות שיש לצפות משיעורי פיאטיס (ואם ביכלל זה משהו משמועותי שניתן לראותו חיצונית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונן
לבנה בצלאל22/04/2010רונן היקר... שבועיים זה ממש מעט זמן בשביל לחוש ממש מה זה פילאטיס.. בפילטיס אתה "מחנך" את הגוף.=: נכונה. לדיוק בתנועה, לשימוש בשרירים באופן שלא יגרום לך פציעות מיותרות, או עומסים מיותרים, חיטוב וחיזוק איש יקר לא תרגיש תוך שבועיים אבל,, אם אתה מקשיב להוראות ומתעמק ו נושם אל תוך התנועה ,, אפילו בשיעור אחד , אפשר להרגיש את השריר קצת יותר מתוח,, קצת יותר גמיש..(אני זוכרת את השיעור הראשון שלי) עשיתי תרגיל שנקרא leg pull down שאתה שוכב על הגב רגל אחת כפופה והשניה ישרה בפוינט ואתה מעלה את הרגל מתוחה ..בוהן מתוחה אל התקרה ובפלקס מוריד את הרגל לאט אל הרצפה. תרגיל פשוט שמייצב ומאריכ את השריר האחורי של הרגל ,, רק רגל אחת כדי להרגיש את ההבדלים .. היתה תחושה שהרגל שעבדתי עליה יותר ארוכה מהשניהה(כמובן שאחר כך צריך לעשות אותו הדבר עם השניה:)) אז רק שבועיים לוקח להיכנס לריכוז בעיקרו וללמוד איך עושים כל תרגיל.בקיצור אל תתייאש. יש תוצאות! שיהיה בהצלחה
לבנה בצלאל, מדריכת פילאטיס מזרן י-ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילאטיס - המשך
צחי23/04/2010אולי מרגישים מתיחות וכ"ו אבל 2 דברים קודם כל הבנתי מגורם מיקצועי שאין דבר כזה הארכת שרירים זו יותר תחושה מאשר משהו פיזיולוגי.
והשאלה שלי היתייחסה להאם בהתעמלות בפילאטיס מכשירים אכן אוכל לחטב ולעצב את הגוף בדומה למה שאמור ליהיות אם הייתי הולך לחוג של כושר גופני (מכון כושר וכ"ו) ואני לא מתכוון לפיתוח גוף ולניפוח שרירים רק לחיטב ועיצוב (לחזק שרירים להיפטר משומנים במקומות "אסטרטגיים"..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחי
שירלי טאו זימברג24/04/2010ראשית,אל תגזים בתגובתך. זה רק שעור פילאטיס ולא החלטה לחיים.
שנית, שבועיים ימים אינם מספיקים כדי להבין ולראות תוצאות.
שתף את המדריך שלך בתחום בתחושותיך, ותתיעץ עימו "מה לא בסדר".
אני לא "האמא" של הפילאטיס, אך אשמח מאד להזמין לשיעור מתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)