דלקת במפרק האגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת במפרק האגן
    ויקי
    20/04/2010

שלום. שמי ויקי ואני בת 32. אני סובלת כ4 שנים מכאבי גב, אגן , וקרינה לרגליים. לאחרונה אובחן כי יש לי דלקת כרונית במפרק האגן ( סקרואיליאיטיס ) . ניסיתי הרבה דרכים ושיטות ביניהם גם פילאטיס. אני מנסה לעשות תרגילים בבית לפי הדיסק שקניתי. בגדול אני מרגישה טוב בפלג גוף העליון, אבל בחלק התחתון הכאבים מתגברים אחרי התרגילים. כשאני מאמצת את האגן יש לי כאבים בחיבור של הרגל לאגן מאוד חזקים. האם להמשיך למרות הכאב ? האם המצב שלי כדאי להימנע מתרגילים שקשורים לאיזור הכואב ?
    תודה.
    ויקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת במפרק האגן

הוספת תגובה

• פילאטיס להקלה/מניעה שחיקת סחוס הירך

berv
    20/09/2010

האם עוזר?האם יש חוג באזור טבריה רמת הגולן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקה

שירלי טאו זימברג
    20/09/2010

כן בהחלט. פילאטיס מכשירים בדיוק בזה מתמקד, למניעה ואף יתרה מזאת, לטיפול וחיזוק לאחר החלפת מפרקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת במפרק הירך

שירלי טאו זימברג
    20/09/2010

הי ויקי,
    אני ממליצה לך מאד לנסות פילאטיס מכשירים. לא כדאי להמשיך להתעמל לבד במידה והכאב ממשיך. יש צורך בפיקוח של מדריך מוסמך, לפחןת לתקופה על מנת לחנך את הגוף לפעול נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילטיס מכשירים,אזור טבריה רמת הגולן

berv
    20/09/2010

היכן וכיצד ליצור קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו