פילאטיס ועקמת קלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס ועקמת קלה
    שוש
    23/10/2007

שלום לכם,

כבר כמה חודשים שיש לי הרגשת אי נוחות בברך שמאל, ביקרתי אצל שני אורטופדים והאחרון אבחן עקמת קלה ללא צילום. הוא פקד עלי לשחות ושלח אותי לעשות מדרסים. עם שאר שיעורי העיצוב שעשיתי עד עכשיו הפסקתי ואני מעונינת להמשיך ולחטב את הגוף, אך גם לשפר את מצב הגב ולחזק אותו. האם פילאטיס מומלץ? האם אפשר להגיע למצב שהעקמת תעלם בעזרת פילאטיס? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס ועקמת קלה

הוספת תגובה

• פילאטיס ועקמת קלה. קרן

גדעון אברהמי
    28/10/2007

אנחנו לא יודעים באיזה גיל את וללא מפגש איתך קשה לדעת האם העקמת מבנית או לא אבל בהנחה שהעקמת אינה מבנית ואינך מאוד מבוגרת פילאטיס בהחלט יכול לעזור ויותר משחיה או כל דבר אחר כי עיקר העבודה מתמקד ביציבה, שיפור מנחי גוף ובניית הרגלי תנועה נכונים יותר. גם אם העקמת לא תתישר עדיין תרגישי יותר טוב ותראי יותר טוב ומצב הגב בהחלט ישתפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שוש
    06/11/2007

תודה על תשובתך, אני בת 31.

התחלתי להתאמן מאז נשלחה השאלה לפורום, ההרגשה מעולה.
    אבל מידי פעם לאחר שיעור, אני מרגישה את אי-נוחות בברך שמאל שכנראה נוצרת ממאמץ/ עומס על המפרק-מפרק הברך.
    יכול להיות שאני כן צריכה לעשות תרגילים עם הברך ולחזק את הארבע ראשי? או משהו דומה לו
    או פשוט לא לאמץ אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו