מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב התחתוןנתי11/05/2010
שלום,
אני בת 22 וכבר שלשוה חודשים פעמים בשבוע אני עושה פילאטיס מכשירים.
בעבר רקדתי בלט מה שכנראה הזיק לי ביותר לגב התחתון...
אני יודעת שפילאטיס ברובו מתבססת על רוגע וריכוז
אני מבצעת את התרגילים לא הכי נכון ואני מודעת לזה בכך שאני מכווצת בזמן מתיחות וכד' ולא עובדת מספיק מהבטן..(משפיע על הגב) בכל זאת חדשה בתחום
וגם המורים יודעים על בעיית הגב ומנסים מאד מאד לעזור...ומספרים שזה עינין של זמן, אבל כמה זמן?
בנתיים יוצא שכמעט אחרי כל שיעור יש לי כאבים בגב...
גם בזמן שאני יושבת בכיסא בעבודה כואב ברגע שאני זקופה מופעל לחץ על הגב התחתון וכאילו הגב מחכה רק שאני אחזור למצב כפןף כדי שהוא ישתחרר
והאמת שזה קצת מרתיע, מייאש ומוריד את החשק להמשך..
אשמח לשמוע את דעתכן בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי
שירלי טאו זימברג12/05/2010יש להבדיל בין כאב לבין "כאב טוב"...
למשל,כשאת קמה מישיבה ממושכת ונמתחת, אזי יש כאב מעצם המתיחה והוא נחשב ל"כאב טוב"!
נסי להימתח לעיתים קרובות.
במקביל עלייך לאסוף(להכניס) את הבטן במשך כל שעות היום!
ובנוסף, נסי בזמן שעור לאסוף את הסוגרים בקרקעית האגן ממש בזמן התחלת כל תנועה,
והרגישי את האיכות של כל תנועה מבלי לחשוב על מספר החזרות.
כל זאת ועוד...
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
נתי13/05/2010סוגרים בקרקעית האגן? הרגשה כמו של להתאפק לפיפי (או הרגשה של לנסות לסגור ג'ינס שקטן עלייך)..??
משום מה כשאני מנסה זה מרגיש לי שזה עדין גורם לגב "לעבוד" או אולי אני מרגישה בגלל שהוא כואב..
תודה בכל מקרה על הטיפים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי
שירלי טאו זימברג21/05/2010לנשים 3 סוגרים בקרקעית האגן ולגברים שניים. בכל תרגיל יש לאסוף...
יחד עם זאת יש לאסוף את הבטן כמו "לסגור גינס".
אלו הן פעולות נפרדות שיש לבצע.
מעבר לזה לא אוכל לעזור מבלי לראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)