שאלה לדליה ..כאב בברך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדליה ..כאב בברך..
    מינה
    09/11/2007

לדליה שלום-_יש לי שחיקת סחוס בברך.היחלטי ללכת למכון פילאטיס . אחרי שעור ראשון הירגשתי טוב לכן נירשמתי בלי לחשוב פעמיים..אחרי זמן מה הירגשתי לא טוב זאת אומרת כאביםחזקים בברכיים..היתיעצתי עם רפלקסולוג שאני בטיפול אצלו .וגם עם משהוא במכון וינגאט שמטפל בספורטאים .וכולם יעצו לי להפסיק ..אחרי 3 וחצי חודשים הלכתי לאורטופד והיתברר לי שיש לי דלקת בברך ושהמצב החמיר הוא רשם לי כדור אנטי דלקתי וזה עזר .אחרי שחזרתי אחרי שבוע שוב פעם יש לי כאבים. גם הרופא המליץ לי היתאמלות במים או שחיה.השעלה העם זה גורם להחמיר של המצב ...דרך אגב אני עושה פילאטיס עם מחשירים בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדליה ..כאב בברך..

הוספת תגובה

• כאב בברך. מינה

גדעון אברהמי
    11/11/2007

השאלה שלך מורכבת וקשה לענות עליה משום שאינני יודע מי המורה שלך ומה הידע וההסמכה שלו/ה בפילאטיס. אבל קודם כל יש להתגבר על הדלקת ועד אז הרופאים צודקים ועלייך להפסיק. לאחר מכן באם תחליטי להמשיך בפילאטיס אז תבדקי יותר לעומק את ההסמכה של המורה והניסיון שלו בעבודה עם מקרים כאלו. בעקרון השיטה צריכה לעזור אבל הידע והרגישות של המורה חשובים עד מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו