רוצה להיות מדריכת פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להיות מדריכת פילאטיס
    יאנה
    18/11/2007

שלום,
    הנני מתאמנת בשיטת פילאטיס מזה כמה חודשים וכבר מהניסיון הראשון ידעתי שזה מה שמתאים לי לגוף ולנשמה, מיד התמכרתי לזה כך שאני מתייצבת לחמישה שיעורים בשבוע וכמובן שהתעצבתי וגיליתי שרירים חדשים בגופי שבשום אימון ספורטיבי אחר לא הרגשתי.
    מאז שאני בת 5 אני זוכרת את עצמי עושה ספורט משתתפת בתחרויות ספורט בבית הספר , ובנוסף עושה גו'גינג, קיקבוקסינג אירובי ורוקדת בכל הזדמנות בבית ובמסיבות.
    והיום אני רוצה מאוד ללמוד את השיטה ולהיות מדריכה ולהלהיב עוד ועוד אנשים להצטרף לקבוצה הגדולה שגילתה את החוייה הכייפית הזו.
    אודה לך אם תדריך אותי האם וכיצד אוכל לעשות את זה למרות שאין לי ניסיון הדרכתי בספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להיות מדריכת פילאטיס. יאנה

גדעון אברהמי
    19/11/2007

איחולי על ההתלהבות והרצון להיות מדריכה. הקורס הבא שלנו יפתח בפברואר בינתיים צרי איתי קשר ב 052-3750946 כדי שאוכל לדעת עלייך קצת יותר ואתן לך פרטים יותר מלאים על הקורס והרכבו. במידה ואינך משיגה אותי את יכולה להשאיר הודעה או לשלוח סמס.

מצפה לשמוע ממך

גדעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו