פילטיס וחיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילטיס וחיטוב
    רונה
    06/10/2010

לא מבינה איך פילאטיס מחטב . פילאטיס הרי לא מכיל שום מרכיב אירובי שדרוש לצרוך חיטוב והקטנת אחוזי שומן. ואם הכוונה המובנית היא שבמקביל צריך גם עוד פעילות אירובית אז קודם כל יש לציין זאת ולא לתת את כל הקרדיט נטו לאימוני הפילאטיס וזה גם אומר שאם הולכים לאימוני פילאטיס אז צריך ללכת לעוד מקום לאימונים אירוביים וזה הופך את זה להרבה פחות סימפטי ונוח להרבה אנשים (לעומת מכון כושר למשל שיש בו את כל המרכיבים - אירובי ואנאירובי).

מה היא האמת? מאוד אודה לכם על הסבר מפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילטיס וחיטוב

הוספת תגובה

• פילטיס וחיטוב - תגובה

שירלי טאו זימברג
    07/10/2010

למה לכעוס?! מיותר!
    ברור שעל מנת להוריד אחוזי שומן יש צורך בפעילות אירובית, אלא שפעילות אירובית לבדה אינה מחטבת.
    מזמינה אותך לשיעור פילאטיס אצלנו. שווה מאלף מילים כדי לחוש בהבדלי פעילות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב -

רונה
    08/10/2010

לא ברור לי אז האם השיעורים אצלכם כוללים גם מרכיב אירובי בצורה כלשהי? או שצריך לשלבו בנפרד? אם צריך בנפרד מה וכמה (מה המינימום המומלץ כדי לקבל בסופו של דבר תוצאות אם משלבים עם פילאטיס?.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב - - תגובה

שירלי טאו זימברג
    08/10/2010

אכן כן. שעורי פילאטיס מסוימים הם מה שנקרא פילאטיס דינמי, למרות שרוב מתעמלי הפילאטיס אינם חושבים על השיטה כחיטוב בלבד, אלא כמכלול ההבנה הגופנית והחינוך של הגוף לעשיתה של תנועה נכונה, דבר המוביל להתנהלות נכונה ביום יום.
    תוצאות?? זה דבר אישי! האחד רוצה בעיקר נפח של השריר, ולעומתו האחר רוצה גוף של רקדן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס דינאמי

צחי
    09/10/2010

מה ההבדל בין פילטיס דינמי ללא דינמי במה זה בא לידי ביטוי במהלך השיעור ואיך יודעים אם שיעורים במכון X הם פילאטיס דינמי או לא (די ברור לי שלא כל כך יודעו על מה אני מדברת אם אשאל במכון לכן אני שואלת מה באופן השיעור יהיה שונה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו