פילאטיס מכשירם או חדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס מכשירם או חדר כושר
    דני
    11/10/2010

איך לבחור ומה עדיף - אני מתלבט בין פילאטיס מכישירם לבין אימונים בחדר כושר המטרה העיקרית היא חיזוק וחיטוב הגוף ולווא דווקא ירידה במשקל (למרות שזה יכול ליהיות בונוס...) ממה שקראתי על פילאטיס זה אמור לעשות ניסים וניפלאות אבל אני קצת חושש כי פעם ניסיתי שיעור וזה יותר הרגיש כמו פיזותרפיה מאשר אימון גופני האם פילאטיס אכן יכול להביא לתוצאות - לחזק שרירים ולחטב את הגוף או שההמלצה היא דווקא מכון כושר ופילאטיס זה יותר רק להרגשה אבל לא הרבה תוצאות?
    אני ממש לא יודע מה להחליט כי פילאטיס נשמע מאוד קוסם ומושך ואני חושש שמכון כושר רק יעזור באולי הגדלת השריר אך לא יעזור לחיטוב (מה שאומרים בפילאטיס שהוא עובד על הארכה של השרירים וחיטוב - מה שאני מחפש ואומרים שמכון כושר עושה בידיוק ההפך - לחיצה של השרירים...)

בבקשה עיזרו לי ואם אפשר להסביר מה באמת נותן כל אחד מהנ"ל ומי עדיף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פילאטיס מכשירם או חדר כושר - תגובה

שירלי טאו זימברג
    12/10/2010

את ההבדלים הבסיסיים ציינת בבירור. עכשיו עליך להתנסות. עדיף פילאטיס מכשירים.
    ההבדל גדול. ויתרה מזאת, ממליצה לנסות יותר ממורה אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס

דני
    13/10/2010

אבל האם פילאטיס יכול להוות תחליף באמת לחדר כושר - יתן אותו האפקט (אם נשים את החלק של הליכון בנפרד)? שוב מהניסיון פילטיס מרגיש יותר כמו פיזוטרפיה לעומת מאמץ שמרגישים בחודר כושר, האם זה עדיין בפועל נותן אפקט זהה איך?
    בבקשה אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר כי אני כן מעוניין לעשות פילאטיס (יותר מושך מחדר כושר) אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי במצב שבו פספסתי זמן וכסף והאפקט הוא נמוך ממה שהייתי מקבל בעבודה של חדר כושר...
    נ.ב
    אתם כל הזמן מזכירים שפילאטיס מאריך שרירים לעומת חדר כושר שמקווף או דוחס. כל מדרכי הכושר המדופלמים אומרים שוב ושוב שלא קיים דבר כזה הארכת שרירים וששריר רק יכול להתכווף ולהרפות - איך אתם מסבירים זאת?

תודה על הסובלנות וסליחה על האורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס - תגובה

שירלי טאו זימברג
    13/10/2010

דני, כל פעילות גופנית שאתה עושה עליך לאהוב, ולא - היא פחות אפקטיבית.
    כעת השאלה היא המטרה, לנפח שריר או להאריך את השריר ולעצב את הגוף ללא ניפוח. אין ספק,וציינת זאת, שפעילות אירובית במקביל לפילאטיס-חיונית.
    פילאטיס מכשירים,כשיעור פרטני בדומה לעבודה במכונים של דליה מנטבר,נותן לך מענה לצרכים שלך.למשל,אם תרצה להעלות דופק,או לדוגמא לעצב שריר מסוים,תקבל את השיעור לפי הצרכים שלך.
    מוזמן להתנסות,ללא כל התחייבות. שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו