מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותנתי02/11/2010
שלום, אני בת22 , מתאמנת בפיאלטיס מכשירים פעמים בשבוע כבר 10 חודשים.
1. יש לי בעיה והיא גמישות. השריר ברגל השמלאית כואב בטירוףף בזמן מתיחה. מין כאב חד שמורגש ממש מאזור המפשעה לכיוון הברך, הבנתי שמדובר בגיד.איזה תרגיל מומלץ גם בסטודיו ו/או גם בבית.. שיכול לעזור לי לעבוד על גמישות? ושיעזור לי להעלים את הכאב הזה בנוסף הבנתי שגמישות זה משהו דורש עבודה יום יומית ואני מוכנה רק מה לעשות? . בעבר רקדתי ובאמת זכור לי שאחרי חודשיים באיזשהו שלב הכאב הפסיק .אבל אחרי 10 חודשים נשמע לי קצת מוזר שאפילו שפגט אני לא מסוגלת לעשות( ואני מדברת בכללי שהגמישות לא השתפרה בהרבה) . האם כדאי לבקש מהמורה לעבוד יותר על גמישות האם כדאי להתעזר בסבלנות?
2. האם תוכלי להמליץ לי על תרגילים לבטן התחתונה שאוכל לעשות בבית.
מחכה לתשובה.. תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תשובות לנתי.
דליה מנטבר02/11/2010היי נתי.
לגבי גמישות, זה נכון שצריך לבצע מידי יום, על מנת שהגוף יהיה מסוגל להגיע לטווחי תנועה טובים.
באופן עקרוני, הגוף יכול להיות גמיש, רק עד כמה שהמיפרקים מאפשרים לו, שזה דבר מולד, זו הסיבה שאת לא מגיעה לשפגט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילטיס או בונה עצם
שושנה02/12/2010אני בת 60 מתעמלת בבונה עצם בבוקר .כרגע אני נאלצת לעבור לערב והימים המתאימים לי יש רק פילטיס האם מתאים לגילי ואיזה פילטיס מתאים לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילטיס או בונה עצם - תגובה
שירלי טאו זימברג02/12/2010שושנה,
פילאטיס נפלא בשבילך,עדיף פילאטיס מכשירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)