בעיות ברך לאחר ניתוח ופריצות דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ברך לאחר ניתוח ופריצות דיסק
    עמי
    09/12/2007

לאחר תאונת עבודה וניתוח מסובך בברך וארבע פריצות דיסק L1. L2. L3 .4 L4.5 אנני יודע כיצד לנהוג והומלץ בפני על פילאטיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות ברך לאחר ניתוח ופריצת דיסק

גדעון אברהמי
    09/12/2007

צריך לדעת יותר פרטים בכדי לייעץ לך: בן כמה אתה, מה סוג הניתוח, מה הטיפול שקיבלתה לפריצות הדיסק, מה מצבך הגופני הכולל, האם יש משקל יתר, מה עיסוקך, וכו'. רק לאחר שאדע את כל זה אוכל לייעץ לך האם פילאטיס יכול אולי לעזור אבל גם אז תצטרך להתיעץ יותר בפרוט עם המורה שתבחר לעבוד איתו/ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ברך לאחר ניתןי ופריצות דיסק

עמי
    10/12/2007

היי גדעון.
    עברתי ניתוח רוויזיה של ברך שמאל ( שיחזור רצועה צולבת קידמית הוצאת חלק גדול מהמניסקוס ושחרור פיקה) אני בגיל 46 את הניתוח עברתי ב- 22/04/07 .
    אני במשקל תקין 80 ק"ג גובהי 176 ס"מ הבנה ספורטיבי מוצק תמיד הייתי פעיל ספורטיבת.
    פריצות הדיסק התגלו לאחרונה ולא קיבלתי שום טיפול.
    האורטופד המליץ על טיפול משמר.
    בברכה
    עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצות דיסק

עמי
    20/12/2007

שלום.
    לא קיבלתי תגובה.
    עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של עמי

גדעון אברהמי
    20/12/2007

סליחה על האיחור בתשובה, פשוט הייתי עסוק. עכשיו שהתמונה יותר ברורה הייתי אומר שפילאטיס בהחלט יכול לעזור אבל כך בחשבון שזו לא תרופת פלא ולפניך תקופה לא קצרה של עבודה. חשוב שתעשה פילאטיס מכשירים בכדי לקבל התייחסות טובה יותר לבעיות אבל אתה חייב לודא שהמדריכים במכון מוסמכים. כדאי שתשקול לעשות שעור ניסיון בכדי לראות איך תרגיש אבל אל תשפוט מהר מידי שכן תזדקק לתקופה לא קצרה בכדי להגיע לתוצאות. חשוב שתבין שהמדריך לא יעבוד רק על הבעיות אלה על כל הגוף בכדי לשפר את היציבה ואת התפקוד הכולל שלו, זה חלק מהמשוואה של תהליך ההחלמה והשיקום.

בהצלחה גדעון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו