בעיות אורטופדיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אורטופדיות
    מעין
    09/12/2007

הי דליה,

שמי מעין, בת 24 מהקריות (ליד חיפה). אני סובלת יותר ממחצית חיי מבעיות אורתופדיות המחמירות עם השנים, שמקורן בפלטפוס מלא (אני לא יכולה לנעול אף נעל שאינה נעל ספורט עם מדרסים, מגיל 12 רגליי הפכו מעט 'צ'ארלי צ'אפליניות', כתוצאה מכך יש לי כאבים ברכיים ובגב כל הזמן).
    גליתי שחדר כושר לא מתאים לי, משום שכעבור זמן הגוף שלי ממש מתפרק. מה שמתאים לי זה התעמלות איטית ורגישה יותר, כמו פילאטיס ופלדנקרייז. הייתי פעמיים בפילאטיס-מכשירים בחיפה לפני כ-4.5 שנים, והיה לי נהדר, אך נאלצתי להפסיק כי בדיוק התחלתי את לימודיי האקדמיים ולא היה לי זמן. השתדלתי לתרגל פילאטיס-רצפה דרך שיעורייך בערוץ 'החיים הטובים', שחלקם היו מצוינים עבורי, אך לצערי לא הצלחתי להתמיד – אני צריכה מסגרת.
    כעת אני סובלת מעודף משקל (כ-80 ק"ג על גובה של 1.65), שהחמיר מאז המלחמה, המכביד עלי ועל מפרקיי, ואני חייבת לרזות בדחיפות.
    שאלותיי אליך הן אם את יכולה להמליץ בפניי על מורה לפילאטיס-מכשירים/ריצפה מהקריות? האם אני צריכה אבחנה אורתופדית לפני שאני מתחילה להתעמל בפילאטיס? והאם לאותו מורה צריך להיות רקע אורטופדי?

אני מודה לך מראש,
    שבוע מקסים וחג שמח,

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אורטופדיות

הוספת תגובה

• בעיות אורטופדיות. מעין

גדעון אברהמי
    10/12/2007

מצטער לשמוע אודות הקשיים שאת חווה אבל אל יאוש, את צודקת פילאטיס יכול לעזור ולא רק שאת צריכה מסגרת בשבילך זאת ממש חובה ויש לי את הכתובת בשבילך בקריות. אני ממליץ לך על מורה שהיא גם תלמידה שלי, מורה ותיקה עם הרבה ניסיון רחב במספר תחומים והבנה טובה של הגוף. היא עובדת רק בפילאטיס מזרון אבל אני סומך עליה. השם ברוריה חימוביץ' 050-5613443. צרי איתה קשר תגידי לה שאני שלחתי אותך וכמובן הסבירי לה טוב טוב את הבעיות.

בהצלחה. גדעון אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה (:

מעין
    13/12/2007

הי גדעון,

אני מודה לך על תגובתך המהירה והרגישה ועל הפנייתך. התקשרתי אליה וקבענו פגישת הכירות בתחילת שבוע הבא.

חג שמח,

מעין

* בטעות הגבתי לשרשור שלמעלה /-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו