מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות אורטופדיותמעין09/12/2007
הי דליה,
שמי מעין, בת 24 מהקריות (ליד חיפה). אני סובלת יותר ממחצית חיי מבעיות אורתופדיות המחמירות עם השנים, שמקורן בפלטפוס מלא (אני לא יכולה לנעול אף נעל שאינה נעל ספורט עם מדרסים, מגיל 12 רגליי הפכו מעט 'צ'ארלי צ'אפליניות', כתוצאה מכך יש לי כאבים ברכיים ובגב כל הזמן).
גליתי שחדר כושר לא מתאים לי, משום שכעבור זמן הגוף שלי ממש מתפרק. מה שמתאים לי זה התעמלות איטית ורגישה יותר, כמו פילאטיס ופלדנקרייז. הייתי פעמיים בפילאטיס-מכשירים בחיפה לפני כ-4.5 שנים, והיה לי נהדר, אך נאלצתי להפסיק כי בדיוק התחלתי את לימודיי האקדמיים ולא היה לי זמן. השתדלתי לתרגל פילאטיס-רצפה דרך שיעורייך בערוץ 'החיים הטובים', שחלקם היו מצוינים עבורי, אך לצערי לא הצלחתי להתמיד – אני צריכה מסגרת.
כעת אני סובלת מעודף משקל (כ-80 ק"ג על גובה של 1.65), שהחמיר מאז המלחמה, המכביד עלי ועל מפרקיי, ואני חייבת לרזות בדחיפות.
שאלותיי אליך הן אם את יכולה להמליץ בפניי על מורה לפילאטיס-מכשירים/ריצפה מהקריות? האם אני צריכה אבחנה אורתופדית לפני שאני מתחילה להתעמל בפילאטיס? והאם לאותו מורה צריך להיות רקע אורטופדי?
אני מודה לך מראש,
שבוע מקסים וחג שמח,
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות אורטופדיות. מעין
גדעון אברהמי10/12/2007מצטער לשמוע אודות הקשיים שאת חווה אבל אל יאוש, את צודקת פילאטיס יכול לעזור ולא רק שאת צריכה מסגרת בשבילך זאת ממש חובה ויש לי את הכתובת בשבילך בקריות. אני ממליץ לך על מורה שהיא גם תלמידה שלי, מורה ותיקה עם הרבה ניסיון רחב במספר תחומים והבנה טובה של הגוף. היא עובדת רק בפילאטיס מזרון אבל אני סומך עליה. השם ברוריה חימוביץ' 050-5613443. צרי איתה קשר תגידי לה שאני שלחתי אותך וכמובן הסבירי לה טוב טוב את הבעיות.
בהצלחה. גדעון אברהמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה (:
מעין13/12/2007הי גדעון,
אני מודה לך על תגובתך המהירה והרגישה ועל הפנייתך. התקשרתי אליה וקבענו פגישת הכירות בתחילת שבוע הבא.
חג שמח,
מעין
* בטעות הגבתי לשרשור שלמעלה /-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)