פילאטיס לאחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס לאחרי לידה
    יעל
    16/01/2011

דליה היקרה,
    אני בשבוע 28 מתעמלת עם ה-DVD הנהדר שלך לנשים בהריון. ראיתי שבסופו הוספת קטע לנשים לאחר הריון.
    ראיתי שרוב ההמלצות הן לא לחזק ישר את הבטן ולדאוג קודם כל לחיזוק שרירי רצפת האגן.
    האם ממולץ לבצע את ה-DVD הנ"ל גם כשיקום לאחר ההריון. יהיה לי קשה לאחר ההריון לבצע את הקטע התמציתי בקלטת בו ישנן הדגמות לתרגילים. האם ניתן למשל להתאמן כחודש לאחר הלידה בקלטת של ההריון מבלי הקטע התמציתי שלחר הלידה ולאחר מכן בפילאטיס יום יום?
    ומתי כבר תפיקי בשבילינו האמהות העצלניות שצריכות הדגמה מפורטת לכל דבר קלט לאחר הלידה?????

תודה רבה על העונג הרב אותו אני מפיקה מהאימון,
    יעל :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס לאחרי לידה

הוספת תגובה

• פילאטיס לאחרי לידה - תגובה

שירלי טאו זימברג
    16/01/2011

הי יעל.
    אני בטוחה שדליה תענה לך במהרה. ולבינתיים, אישה לאחר לידה צריכה לנהוג כהריונית, ולהמשיך ולהתאמן בקלטת להריון! ז"א חיזוק שרירי רצפת האגן, חיזוק השרירים האלכסונים התומכים בבטן, ובמקביל לא לשכוח את העבודה על חגורת הכתפיים כדי להקל על נשיאת הרך הנולד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה

יעל
    16/01/2011

אז אחרי לידה מומלץ להמשיך בקלטת של ההריון עד להחלמה מהלידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה - תגובה

דליה מנטבר
    16/01/2011

כן, יקירתי. כ 6 שבועות, ולאחר מכן יש קלטת "פילאטיס יום יום" לעוד 3 חודשים, ואז.....כשתהיי בכושר ויכולת טובים, תוכלי לרכוש את "פילאטיס לתוצאות מהירות"- זה יעשה פלאים לגוף וליכולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו