עקמת מותנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת מותנית
    אושרת
    31/01/2011

שלום,

תמיד היו לי כאבים בגב התחתון אך הם לא היו חמורים מספיק וקצת הזנחתי. .התחלתי לעשות פילאטיס לפני כמה שבועות ופתאום הכאבים התגברו. הלכתי לאורטופד ואחרי כמה צילומי רנטגן התברר שיש לי עקמת מותנית. הרבה אנשים אמרו לי שלא כדאי לי להמשיך לתרגל פילאטיס בגלל זה. אני קצת מבולבלת האם פילאטיס לא אמור לעזור לי בגלל חיזוק שרירי הבטן והגב? ובכלל, האם פילאטיס יכול לעזור לאנשים שסובלים מכאבי גב ? אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת מותנית

הוספת תגובה

• עקמת מותנית - תגובה

שירלי טאו זימברג
    05/02/2011

שרון,רק פילאטיס בקבוצה קטנה(עד 6 מתעמלים) יטפל בבעיתך כראוי. המדריך חייב לראותך בכל תרגיל,כיצד מתבצע. עבודה סימטרית.
    שיטת פילאטיס עוזרת לטפל בכל בעיה גופנית.יציבה לקויה,חולשה שרירית, בעיות מפרקים ועוד ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביחס לעקמת מותנית

מירב
    27/02/2011

שלום,
    בתשובתך כתבת עבודה סימטרית,
    האם לא היית מציעה למתאמן דווקא לעבוד לא סימטרית בשביל "להאריך את הצד הקצר"
    ולחזק את הצד החלש?
    בהנחה שהעקמת גורמת לתופעות אלו (לפחות כך זה אצלי).
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביחס לעקמת מותנית - תגובה

שירלי טאו זימברג
    27/02/2011

רק אם נעבוד סימטרי ניווכח שאנחנו למעשה מחזקים ומאריכים בו זמנית. החשיבה היא על עבודה שווה ונכונה ולא על חיזוק ההרגלים הלקויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו