פילאטיס בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס בהריון
    הדס
    02/03/2011

ניצן שלום
    אני בשבוע 8 ועושה פילאטיס כשנה וחצי פחות או יותר.
    היום קראתי שאסור לי לעשות תרגילים כמו כפיפות בטן. אנחנו אומנם לא עושים כפיפות אבל כן עושים תרגילים שמאוד מחזקים (רוב השיעור עובדים על הבטן): תרגיל שבוהשכמות למעלה והרגליים ב-90 מעלות ואנו מורידים את הרגליים ל45 מעלות ומחזירים למעלה, תרגיל שבו אנו עם השכמות למעלה ורגליים ב-90 מעלות ואנו מושיטים ידיים אחורה ורגליים ל-45 מעלות ואז חוזרים למרכז עם כפיפה נוספת קדימה (שהראש כמעט יגע ברגליים), תרגיל של שכמות למעלה וכיפוף הרגליים לסירוגין (רגל מכופפת ורגל ב-45 מעלות והחלפה) ועוד סוגים שונים של תרגילים כאלה (בד"כ יש סידרת תרגילים קבועה)
    האם מותר לי להמשיך את התרגילים הללו? אני די מפחדת..
    חשוב לציין שאני לא מרגישה כל מניעה פיזית ואני משתדלת למתן את הפעילות..
    אודה לתשובה בהקדם.
    תודה רבה!
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס בהריון

הוספת תגובה

• פילאטיס בהריון - תגובה

דליה מנטבר
    09/03/2011

הדס יקירה. הפסיקי מיד את התרגילים שבהם השכמות למעלה, אסור אותם במהלך ההריון, עבודה עלשרירי בטן חשובים במהלך ההריון, אך ללא הרמת הראש והשכמות, ורגלים שלא תרדנה מתחת ל 90 מעלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דליה

הדס
    09/03/2011

המון תרגילים שאנחנו עושים הנם עם הורדת הרגליים מתחת ל-90 מעלות. אי אפשר לעשות אותם עם הורדת הרגליים פשוט ממש מעט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דליה - תגובה

דליה מנטבר
    14/03/2011

הדס יקירה.
    להמלצתי, אל תעברי את 90 מעלות, לאף כיוון. גם לא לקרב יותר מידי אליך, וגם לא להרחיק ממך.
    למה להסתכן?
    זה התרגיל היחידי שיודעים לתת לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו