שאלה לדליה היקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדליה היקרה
    קטיה
    19/12/2007

שוב שלום לך, דליה!
    התאמנתי היום עם דיסק של יומיום, וזה נראה לי לא מספיק! עכשיו אני בדרך לרכוש דיסק נוסף, שהוא יהיה יותר קשה (אני מקווה). אני מתה על השיעורים שלך!!!! ובכלל- על כח הפילאטיס!!! לפני שנתיים, כשהסתכלתי על אמא שלי (היא בת 41 ואני בת 18) מתאמנת, אז חשבתי שזה כל כך לא כייף ומשעמם (ואיך יכולתי לחשוב כך?).. ואז ניסיתי גם להתאמן ולחוש מה זה בכלל. אחרי שיעור אחד פשוט התאהבתי! ועכשיו אני לא יכולה בלעדיו אפילו יום אחד! ----> תודע ענקית לך!!!!!!!!!!!

יש לי שאלה כזאת: בדרך כלל אני מתאמנת בשעות בוקר או צהריים ולפעמים גם אחרי הצהריים. ולפני לא הרבה זמן ניסיתי להתאמן בערב. אחרי האימון הרגשתי כאבי ראש. את יכולה להגיד למה זה ככה? או שזה רק בגלל שהגוף שלי לא התרגל להתאמן בערב?

תודה רבה,
    קטיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדליה היקרה

הוספת תגובה

• קטיה

דליה מנטבר
    19/12/2007

היי קטיה מתוקה.
    ראשית תודה על פנייתך.
    יש די וי די קשה הרבה יותר, שלי, קוראים לו: "פילאטיס לתוצאות מהירות", הוא ממש ברמת קושי גבוהה מאד. יודעת שתהני.
    לגבי כאבי הראש שיש לך כשאת מיתאמנת בערב, אולי הגוף שלך (כמו גם שלי, למשל),טוב לו יותר, מבחינת השעון הביולוגי, להיתאמן בבוקר?
    אולי את מגיעה לאימון כאשר את רעבה?
    אך משום שלא מומלץ לאכול לפני פעילות, קחי חלק מחטיף אנרגיה, ואז התאמני.
    כיתבי לי אם זה עזר לםך.
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה..

קטיה
    19/12/2007

אני חושבת שכאבי הראש שיש לי בערב אחרי האימון, זה בגלל השעון הביולוגי שלא התרגל לאימוני הערב. כנראה שאני צריכה לעשות יוגה במקרה הזה. וניסיתי לאכול משהו קטן, אך זה לא עזר לי.

יש לי שאלה נוספת.
    כמה זמן לפני ואחרי האימון אני צריכה לא לאכול? ואם כן אכלתי לפני- אז זה יכול לגרום נזק או שהשרירים פשוט לא יעבדו כמו שצריך? הרי אני לא עושה דיעטות ואני נחשבת כרזה .

תודה רבה שאת עונה לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו