איפה לומדים באיזור הדרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה לומדים באיזור הדרום
    נעמה
    22/12/2007

שלום רב,
    התאהבתי בטכניקת הפילאטיס ואני מעוניינת ללמוד אותה באופן מקצועי
    האם אתם מכירים ביה"ס באיזור אשדוד?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה לומדים באיזור הדרום

הוספת תגובה

• איפה לומדים באזור הדרום. נעמה

גדעון אברהמי
    24/12/2007

כאשר את אומרת באופן מקצועי האם את מתכוונת ללמוד בקורס הכשרת מורים ואם כן אז מה הרקע שלך. תני לי קצת יותר אינפורמציה ואוכל לכוון אותך טוב יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן מדברת על הכשרת מורים

נעמה
    25/12/2007

אני בת 21 ואין לי יותר מידי נסיון בתחום האימון הגופני
    רק לאחרונה נחשפתי לתחום וגיליתי שהוא מעניין אותי מאוד
    בעיקר שיטת הפילאטיס.
    האם מאוחר מידי להתמקצע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכשרת מורים. נעמה

גדעון אברהמי
    30/12/2007

אני מציע לך להכין את עצמך בצורה יותר רחבה באם רצונך להיות מדריכת פילאטיס. יש לך זמן עד תחילת שנת הלימודים הבאה במשך תקופה זאת מציע לך לקחת שעורי פילאטיס בצורה אינטנסיבית באחד מהסניפים שלנו (לפחות פעמיים בשבוע) בכדי להגיע לרמת יכולת טובה יותר ומוכנות גופנית לקראת הקורס. לקראת הקיץ ובמהלכו נערוך מבחני קבלה לקורס ונזמן אותך לאחד מהם.אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר, אפשר דרך האתר שלנו או דרך הפורם הנוכחי, ולהשאיר לי פרטים מלאים בכדי שנוכל לייצור איתך קשר בבוא הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו