פילאטיס והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס והריון
    שרית
    07/06/2011

שלום רב, אני בתחילת הריון, שבוע 6, ומתאמנת בפילאטיס. יידעתי את המדריכה שאמרה שאני יכולה להמשיך בכל התרגילים כרגע כרגיל. התאמנתי כפי שהורו לי אך הרגשתי אי נוחות, לאחר מכן קראתי גם כאן באתר ואני מבינה שאסור להתאמן עם הרמת השכמות או רגליים מתחת ל- 90 מעלות.
    רציתי לשאול:
    1. ביצעתי כ- 3 אימונים עם הרמת השכמות עד כה (תרגילי האנדרדס, רול אפ וכדומה) האם זה יכול לגרום לנזק כלשהוא ? לפגיעה בהתפתחות העובר בשלבים אלו? (אני מאד חוששת זהו הריון אחרי הפלה).

2. האם תוכלו להמליץ לי על מקומות שבהם ניתן לקבל הנחייה טובה לתרגול פילאטיס בהריון -עם מדריכים שמוסמכים לכך, אני מאד אוהבת את שיטת העבודה שלכם - האם יש לכם המלצה על מדריך או סטודיו בכפר סבא?

תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס והריון

הוספת תגובה

• פילאטיס והריון - תגובה

שירלי טאו זימברג
    08/06/2011

שרית, בשעה טובה.
    אכן אין מניעה לעשות הכל רגיל,מה גם שלקחת שיעורי פילאטיס עוד קודם.
    הירגעי, נזק לא גרמת.
    אבל, אם את חוששת והרגשת לא טוב בסוף השיעור לא נורא לעשות הפסקה כמה ימים.
    אני ממליצה לך מאד על פילאטיס מכשירים. בכפר סבא אינני מכירה.
    בידיעון המקומי תמצאי פרסום על שיעורי מזרן \מכשירים.מומלץ לעבור בין סטודיו אחד
    לשני עד אשר תמצאי את המדריכה הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שרית
    08/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך על סטודיו קונטרולג'י בכפר

אופירה
    11/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו