מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש גדול אך לא חיצוני בזוית הפהאיבי07/12/2010
שלום רב,
ברצוני לשאול אתכם בעבור -אבי בן ה59 שלפני כמספר ימים יצא לו מעין גולה שכזו בזוית הפה - בין הפה לסנטר אך בזווית הפה העליון השמאלי.אך היא בקוטר של 1 ס"מ.
יש לציין כי לפני 4 חודשים עבר השתלת שיניים חלקית והוא סובל מדלקות שיניים חוזרות ונשנות.הוא היה אצל רופא השיניים אך זה טען שזה לא מהשיניים אולי בלוטת רוק?!
והפנה אותו לרופא משפחה - וזה נתן לו מוקסיפן וטען שאם לא יעבור תןך שבוע יש לבצע אולטראסאונד?!
מה עליו לעשות ולאיזה רופא עליו להגיע לטיפול הנכון והיעיל ביותר,
אודה לכם מאוד על תשובתכם המהירה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש גדול אך לא חיצוני בזוית הפה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן08/12/2010שלום
אנא פנו לכירורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שיניים בזמן לעיסהענבר07/12/2010
אני סובלת מכאבים שבאים והולכים בזמן לעיסה עד שאי אפשר לאכול כלל, בשני הצדדים.
בבדיקות חוזרות ונישנות אצל רופאי שיניים נמצא שהכל תקין, כולל צילומים.
זה נורא מתסכל שלא מוצאים כלום.
מה לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים בזמן לעיסה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן08/12/2010שלום
ייתכן והכאב נובע מפרקי הלסת או שרירי הלעיסה.
אנא פני למרפאת פרקי הלסת בהדסה עין כרם או באוניברסיטת תל אביב
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בזמן לעיסהתמר07/12/2010
לפני 5 חודשים החלו דקירות לסירוגין באוזן שמאלית בזמן לעיסה שנמשכו שבועיים. צילום פנורמי מראה נגע רדיואופקי מוגדר היטב אפיקלית לשורשי שן 27
שעברה טיפול שורש לפני שנה וחצי. ה PDL המשכי , הנגע בקוטר כ 0.5 ס"מ, מגיע
עד רצפת הסיונס, אינו פורץ. שן 28 כלואה. הסתיידות של stylohyoid ligament
משמאל . ממצא לוואי - 4 מוקדי הסתיידות עגולים בקוטר כ 1-2 מ"מ באזור הרמוס העולה משמאל, התמונה יכולה להתאים לאבנים בפרוטיס.
עלי לציין שכיום , מידי פעם קיימת איזה שהיא תחושה קצרה בזמן לעיסה אך לא
מפריעה לאיכות חיים.
האם זה אומר על בעיות במפרק ?
אשמח לקבל הסבר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בזמן לעיסה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט11/12/2010אבנים בפרוטיס משמעותן אבנים בבלוטת הרוק הגדולה הממוקמת קדמית לאוזן. מומלץ כי תגשי עם כל הצילומים לבדיקה מקיפה ע"י כירורג פה ולסת שינסה לאתר את מקור הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם של חומר סתימהאור03/12/2010
שלום רב
אני צריכה את עזרתכם הדחופה,
לפני כחודש התחלתי טיפול שורש בשן טוחנת, לאחר הטיפול הרופאה אמרה שצריך לחכות שבועיים עד שנעשה מבנה. לכל אורך השבועיים הרגשתי כשאכלתי , שתיתי, ואפילו כשהייתי נותנת נשיקה לבת שלי הרגשתי טעם נורא של סתימה כמו הזלפה של טעם לתוך פי.
לאחר שבועיים הגעתי שוב אל הרופאה שעשתה לי מבנה ואמרה לי שהטעם שהרגשתי זה מהסתימה של טיפול השורש אך עכשיו זה לא יהיה ושנחכה שבועיים עד שנעשה כתר.
אך בשבועיים האלה שוב אני סובלת מטעמה המר של הסתימה. יש לציין שעשיתי בעבר טיפולי שיניים ולעולם לא נתקלתי בתופעה כזאת.
יש לי מספר שאלות שאשמח אם תדעו לענות לי עליהן:
1. מה הסיבה לטעם הסתימה שאני מרגישה?
2. האם זה מזיק?
3. האם באמת צריך לחכות שבועיים בין טיפול שורש לבין מבנה, בין מבנה ובין כתר?
אודה לתשובותיכם המהירות
תודה רבה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם של חומר סתימה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט11/12/2010אנא פני לפורום העוסק בטיפולי שורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בלשוןענת02/12/2010
היי,
מזה כחודשיים מאוד כואב לי הלשון בצד שמאל. הייתי אצל רופאת אא"ג שלא ראתה דבר.. מעבר לכך לפני כחודש ביקרתי אצל מומחה פה ולסת שגם הוא לא ראה דבר. שניהם לא בדקו דבר אלא הסתכלו בלבד (מומחה פה ולסת גם ראה צילום פנורמי של השיניים).
לאחרונה התחלתי לקבל כדורים נוגדי חומציות לקיבה עקב צרבות זאת למרות שנשלל חיידק ההליקובקטר. גם זה ללא בדיקה מעבר לנשיפה.
הנושא מאוד מלחיץ אותי כי אין רופא שיודע להגיד ממה נובע הכאב בלשון.. כולל לא רופא המשפחה שלי. הלשון היתה למס' ימים לבנה אולם הלובן ירד וכעת היא בהירה יותר אולם לא לבנה.
לא ברור ממה עוד יכול לנבוע כאב שכזה בלשון, כולם כולל הרפואה האלטרנטיבית לא רואים פתרון.
ממה לדעתך נובע הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה הקודמת
ענת02/12/2010תוספת חשובה גם השיניים מאוד מציקות לי למרות שהצילום הפנורמי הראה כי הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת להודעה הקודמת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט11/12/2010אנא גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בלשון, כאבים בצוואר ופחד גדוליעל01/12/2010
בס"ד
שלום רב,
חזרתי הבייתה מהלימודים בתחושה ממש לא טובה,
כאב בחזה ורצון להשתעל.
מלבד זאת מתחת ללשון בצד אחד גדלה לי מעין
גולה כזו, רציתי לדעת ממה זה יכול להיות פתאום?
יש לי ממה לחשוש??
חוצמזה, שבשבועות האחרונים יש לי לפעמים כאב בצוואר
כאשר אני בולעת. אני לחוצה, בבקשה תענו בהקדם,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה בלשון, כאבים בצוואר ופחד גדול - תגובה
ד``ר דניאל ניצן01/12/2010שלום
אי אפשר להגיע לשום מסקנה מהתיאור שנתת.
אנא פני לכירורג פה ולסת
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים אדומים בחיךאלון ש.29/11/2010
שלום
אני בחור בן 39 בדרך כלל בריא.
החל מיום שבת בבוקר התחיל לכאוב לי רק צד שמאל של הכניסה לגרון בבליעה.
כמו כן הלשון התחילה לשרוף.
היום יום שני הלשון שורפת מאוד כל הזמן וקצת כואבת, זה מקשה לאכול וגם קצת מפריע בדיבור. בבליעה כאב רק בצד שמאל.
כמו כן ראיתי אתמול 3 עיגולים אדומים בחיך למעלה והערב כבר 5-8חלקם בגודל 5-7 ממ אפילו.
תחושה מאוד לא נעימה.
הייתי הבוקר אצל אא"ג בקופ"ח, בדקה אותי דרך האף בצד שמאל.
ממצאים
פה לוע תקינים. בבדיקת FO מימצא של lingual tonsillitis
אודם באיזור של סופראגלוטיס, לרינקס תקין.
המליצה רפאפן VK 500 מג 4 כדורים ביום 2 יחד כל פעם.
יצאתי משם עשיתי באופן פרטי ספירה ושקיעה.
בספירת הדם הכל תקין.
WBC = 8
NEUT = 60
LYMP= 27.8
כל היתר בנורמה
ESR = 18
יש קצת תחושת חולשה, חולי. חום נמוך עד 37.5
1.האם זה סביר שיש לי lingual tonsillitis אם ספירת דם תקינה? רופא המשפחה אמר לי שאין צורך בשום אנטיביוטיקה בגלל שבספירה אין זיהום. האאג אמרה שצריך לקחת כי זה חידק.
2.אני מאוד מוטרד מהעיגולים בחלק העליון של החיך. לא היה לה הסבר לזה.
האם זה יכול להיות קשור? האם זה לא סימן למחלה בעייתית ודורש בירור?
אציין שלפני כשבוע קיימת יחסי מין אוראליים עם אשתי שהיא בחורה בריאה.
זה התחיל בדיוק לאחר שבוע.
3. האם יש סיכון אם לא אקח אנטיביוטיקה.
תודה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים אדומים בחיך - תגובה
טונסליטיס זה דלקת של השקדים, מצב בנאלי ונפוץ.
לגבי הנגעים בחיך - אם לא יעברו תוך שבוע , פנה לכירורג פה ולסת
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשוןאילנה29/11/2010
כבר במשך 3 ימים יש לי בערך כ 4-5 נקודות אדומות-לבנות קטנות אך כואבות ומציקות על הלשון (רק בקצה הלשון- בצד הרחוק מהלוע והקרוב לשפתיים) ונגע אחד גם בצד הלשון.
אתמול יצא לי פצע לבן על השפה התחתונה פנימית של הלשון (בצד הפנימי של השפה שהיום התיבש מאט). הלשון עדין מאוד מציקה לי, תחושה מאוד לא נעימה במיוחד שאוכלים מאכלים חמוצים או מלוחים- אז זה שורף מאוד!
בהתחלה חשבתי שזה יובש, אבל כעת אני חושבת שזה אולי פיטריה. מה זה יכול להיות? וכיצד מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט02/12/2010יתכן כי המדובר באפטות. אם אין שיפור תוך 7 ימים אנא גשי לבדיקת רופא השיניים המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TMJרועי29/11/2010
האם כאבים באיזור ה- TMJ משפיעים על כאבי ראש וכאבי עיניים?
האם זה יכול להשפיע רק על צד אחד של הראש?
תודה רבה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TMJ - תגובה
בהחלט. פרקי הלסת מקרינים לעורף ולקרקפת, ובהחלט יכול להיות חד צדדי
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסת תחתונה שמאלית בעת לעיסהאליס29/11/2010
שלום רב.
כבר מספר שנים שיש לי קליקים בלסת שמאל, אך לאחרונה החלו לי כאבים בזמן לעיסה באיזור וזה מאוד מקשה על האכילה. קבעתי תור במרפאת פה ולסת-לעוד 3 שבועות.שאלתי מה אני יכולה לעשות בכדי להקל על הכאב בתקווה לחזור לאכול כמו שצריך? והאם הכאב אמור לחלוף עם הזמן?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלסת תחתונה שמאלית בעת לעיסה - תגובה
הכאב אכן עובר, אך עלול לשוב בעתיד, ולכן כדאי לבצע בירור.
אפשר לקחת כדורים לכאבים שהם נוגדי דלקת, כמו נקסין, אתופן, נרוסין, וכו.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן בינה עליונהשי28/11/2010
שלום,
היום עקרתי שן בינה עליונה ולאחר הורדת הרפידה אני מרגיש מעבר אויר מהאף לפה, האם זה מסוכן? האם זה מצריך טיפול?
דיברתי עם הרופא והוא אמר שיהיה בסדר אבל משום מה זה לא מרגיע..
תודה רבה,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בינה עליונה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט02/12/2010ייתכן כי קיים קשר בין חלל הפה לסיוס המקסילרי המצוי מעל השיניים הטוחנות.
אנא גש לבדיקת כירורג פה ולסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סד לילהמיכלי28/11/2010
שלום!
אני בת 25, בריאה בדר"כ, אך סובלת מכאבי ראש ורקות חריפים, עקב הידוק שיניים בשינה.
ההידוק נובע משימוש בציפרלקס. הפסיכיאטר שלי ניסה להחליף לי לכמה תרופות אחרות מכל מני משפחות, אך התופעה עדיין נמשכת, ובתקופות שאני לא לוקחת את התרופה- הברוקסיזם נעלם. כך שברור שזה מהתרופה.
הבנתי שפיתרון שיכול להקל על הבעיה הוא סד לילה. השאלה שלי איזה סד יותר יעיל לפתרון הבעיה של הלחץ על הרקות וכאבי הראש- הסד הרגיל הישן על כל השיניים או הסד החדש NTI? אני חוששת גם שלא אצליח להתרגל לסד הישן.
פחות חשובה לי השחיקה של השינים, אני יותר רוצה להיפטר מהבעיה של כאבי הראש הנוראיים, או לפחות להפחית אותם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סד לילה - תגובה
אין תמימות דעים לגבי אילו סדים יעילים יותר או פחות.
תנסי ותראי לבד מה יעיל לך
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע לבן על הלשוןאפי28/11/2010
מזה כחודשיים יש לי מעין כתמים לבנים על הלשון . לאחרונה נראה שזה יותר בולט ולבן בהיר יותר. רופאת המשפחה המליצה לי על שטיפת מי פה של מדידנט לדבריה זה כנראה מזיהום חיידקי . ניסיתי זאת כחודש אך ללא שיפור ונראה אף שזה החמיר. שוב פניתי אליה והפעם היא המליצה על דאקטרין גל לפה לדבריה יתכן וזאת פיטריה . אני כבר מזה 5 ימים משתמש בדאקטרין אך ללא הטבה כלל. מה עלי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע לבן על הלשון - תגובה
אנא פנה למומחה לרפואת הפה, כגון ד"ר נועם ירום
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה קרובה לעצב?מיכל24/11/2010
שלום רב
בצילום פנורמי אצל רופא השיניים נאמר לי כי יש לי שן בינה אשר צומחת לכיוון השן האחרונה ואף דוחפת אותה. הופנתי לכירורג לעקירה. נאמר לי במרפאה שזה כנראה מכיוון שהשן קרובה לעצב. רציתי לדעת מה זה אומר? האם כרוכים בעקירה סיבוכים? ואם פגיעה בעצב יכולה לגרום לנזק? מדוע רופא שיניים רגיל לא יכול לבצע את העקירה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה קרובה לעצב? - תגובה
ד``ר דניאל ניצן25/11/2010שלום
עקירות כירורגיות מורכבות מבוצעות בדרך כלל על ידי כירורג פה ולסת, על מנת למזער את הסיכון לפגיעה עצבית וסיבוכים אחרים.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מטורפים - מבקש מבקש עזרהנ24/11/2010
שלום לרופאים,
אני בן 33 בבעיה חמורה , אשמח להתייחסות למרות האורך. מדובר בסבל שאני חווה חצי שנה שקשה לתאר שהביא אותי עד מחשבות אובדניות פעמים רבות בחצי השנה האחרונה - והכל בגלל כאב שיניים.
עד לפני חצי שנה הייתי בריא לחלוטין.
יומיים אחרי טיפול שיניים , בשן 37 (סתימה עמוקה) - החל הסיוט - כאבים מטורפים שהחלו ליד אותה שן (לא באותה שן!) .
הייתי כחודש עם משככבי כאבים רצוף כל יום. הסתימה כבר הפכה לטיפול שורש (לפי דרישה שלי, למרות שהרופאים טענו שהכל בסדר).
(היו בתקופה אחרי החלו כאבי גרון קלים שנמשכו כמה חודשים, כאב ליד האוזן חזק שהפך לעמום וכו'. אבל ברור לי שהכאב המרכזי בשן או בחנייכים (התלונה שלי אגב הייתה שהכאב לכאורה לפעמים בחניכיים).
עברתי את כל סוגי הרופאים (שני מומחים לטיפולי שורש, כירורגי פה ולסת, מספר רופאי שיניים , נוירולוגים שיקום פה , רפואת פה, ומרפאת כאב באונ' תל אביב ובהדסה).
צילומים כמובן עברתי הכל - מ CT עד MRI.
ואף פתחו את השן לבדוק סדק, אם כי לא פתחו לחידוש טיפול שורש - לטענת הרופאים - אין צורך.
אחת האבחנות כמובן היא - פגיעה בעצב . אם כי זה לא היה מוסכם על כל הרופאים.
אני כעת עם אלטרולט וליריקה בעקבות המצב, ולפחות 4 פעמים בשבוע עם משכך כאבים. המצב טיפ טיפה הוטב בימים האחרונים ולכן אני יכול לכתוב באופן שפוי.
השאלה שלי כזאת... הכאב שלי אומנם בצד שמאל מפושט לכמה מקומות (די קבועים), אבל באופן קבוע , יש נקודה מסויימת בחניכיים ליד שן 37 שרק נגיעה בה , במכשיר החד של הרופא, יכולה להשאיר לי כאב גם שעות אחרי זה. זה ראו כמעט בבדיקה של כל רופא. (אני כמובן כבר כמעט שלושה חודשים לא לועס בצד שמאל כלום).
השאלה היא מה המשמעות ? לא רואים דלקת חיצונית בחנייכים.. אבל משהו בחניכיים מגרה את המקום אולי . חלק דיברו על דחיסת מזון וקצת כיס חניכיים - אם כי אף רופא לא אמר לי בודאות כי זה מה שגורם לכאב .. אחרת מזמן הייתי רץ לחשוב על איזה ניקוי חניכיים וכו'...
קראתי על טיפולים כמו "הקצעת שורשים" + האם מוכרים לכם מקרים כאלה של כאב רצוף מטריף (ברמות של שרוצים לשים כדור בראש) - רק מדחיסת מזון ? או דלקת חניכיים בכיס חניכיים ? (כי רוב הרופאים טענו שאני צריך ניקוי אבנית - אבל זה לא גורם לייסורים כאלה). חלק טענו אחרת.
אשמח לכל פתרון עצה, הארה מנסיונכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מטורפים - מבקש מבקש עזרה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/11/2010הכאב נשמע ככאב ממקור עיצבי.
יש לפנות למומחה הרפואת הפה המתמחה בנושא - פרופ' יאיר שרב או פרופ' בן אוליאל
לצורך בדיקה והמשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם רק שבוע וחצי
כואב גם..14/04/2011אבל מה שאתה מתאר דיי דומה לשלי.
העת ההרדמה הרופא נגע בעצב בין חיבורי הלסת עם המזרק.
הרגשתי זרם חד וחם לכיוון העין להאף.
לאחר מכן עשה לי סתימה עמוקה בשן בינה
כיום אחרי שבוע וחצי עם כאבי תופת..בעיקר אחרי אכילה.
הכאב ליד האוזן וליד אף עם נפיחות קלה.
כלום לא עוזר....והתחלתי ממש הרגע עם אנטיביוטיקה.
אם מצאת פתרון...אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הייתי אצלם , אצל שרב
נ27/11/2010עם כל הכבוד והערכתי לרצונו , לא משם תבוא הישועה.
אני סובל סבל שקשה לתאר , על סף מחשבות לסיים את חיי. אין למדע הרפואה כלום להציע.
חצי שנה מרופא לרופא כותב כרגע עם כאבים, אחרי חצי שנה שהדחקתי בוכה הרבה פשוט מכאב .
כאבי תופת שלא עוברים . איך אף אחד לא רואה כלום ואין משהו להציע.
5-6 משככי כאבים בשבוע + ליריקה + אלטרולט - ועדיין כאב שיניים רצוף כל היום כמעט. אי אפשר לחיות ככה.
תודה בכל מקרה על היחס הרצון וההפנייה שנתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)