מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירת שן בינה כלואה ותוצאותיה-שאלותאני04/02/2011
שלום רב!
יש לי כמה שאלות בנוגע לשן בינה כלואה שעקרתי, ובנוסף כמה תהיות לגבי הכירורג שעקר לי אותה.
לפני 9 ימים עקרתי שן בינה כלואה אצל כירורג "בכיר" . יש לציין שהעקירה עצמה היתה כואבת, ולא קיבלתי הסברים מספקים ממנו לגבי הטיפול ומשך זמן ההחלמה מלבד שני דפים והביתה!
לא לפני שנקבע לי תור לשבוע אחרי כדי " להוציא את התפרים" אפילו קרח בקושי קיבלתי לשים על הנפיחות.
לאחר מכן, ביומיים הראשונים ירד לי מעט דם ולא התרגשתי ממנו כל כך,אך ביום ביום השלישי התחיל לרדת לי דם בכמויות והתמלא לי הפה בדם וזה לא היה נראה לי בסדר או תקין או סביר שאחרי שלושה ארבע ימים עדיין יורד דם ובטח לא בעוצמה כזו. אז באתי אליו בדחיפות, והוא ענה לי "אבל עכשיו לא יורד דם" וש"זה בסדר גמור" הזריק לי משהו בלי להגיד או להסביר או לשתף מה הוא עשה ואז אמר "תבוא ביםו שני להוצאי את התפרים".
זמן קצר אחרי שיצאתי ממנו, התמלא לי שוב הפה בדם! והדבר החשיד אותי מאוד. למעשה עד היום החמישי-שישי שלאחר העקירה ירד לי דם בכמויות והוא היה אדיש, יכוללהיות שזה באמת כלום אבל להרגיע אותי הוא לא היה יכול. . העניין הוא, שלא קיבלתי שום תשובה מספקת! לא לגבי הדם.. שהמשיך לרדת גם לאחר שבוע ולמעשה הפסיק רק אתמול! אפילו במרפאה אצלו ירקתי דם הוא התעלם.
לא לגבי זמן ההחלמה, ולא לגבי התפרים...שום דבר למעשה.
חשוב לציין שעכשיו 10 ימים לאחר העקירה! עדיין חלק מהלסת בצד העקירה דווקא לא במקום עצמו רדום כמו אחרי זריקה ואני כמעט לא מרגיש אותו! ובמקום העקירה, עדיין קצת נפוח (אומנם לא במימדים שבהתחלה אבל בהחלט נפוח עדיין ולא החלים) ואני מתחיל לדאוג וחושש לגבי האפשרות שמשהו השתבש בעקירה הזו, למרות שזו "עקירה קשה".
מה שכרגע מטריד אותי נורא, זה השאלות המקצועיות שלא קיבלתי עליהן שום מענה סביר, האם דם שיורד לאחר כמה ימים הוא תקין לעקירת שן בינה כלואה? ואני מדבר על דם בכמויות.
האם תפרים יוצאים "לבד" או נאכלים לבד או שצריך להוציא אותם? (עד עכשיו אני לא יודע אם הוא באמת הוציא אותם או לא)
והכי חשוב-כמה זמן נחשב זמן החלמה סביר מניתוח עקירת שן בינה כלואה הכי קשה שיש? אני רוצה את המקסימום. ומה זה יכול להיות עניין ההירדמות הזו בצד אחד בלסת? זה יכול להצביע על נזק עצבי?
מכל מקום-אשמח לתשובות בנוגע לשאלות המקצועיות.
ואם תוכלו להאיר את עיניי בעניין.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בינה כלואה ותוצאותיה-שאלות - תגובה
ד``ר יזהר שוחט04/02/2011לא סביר דימום מסיבי כפי שמתואר מס' ימים אחרי עקירה. יתכן דימום בשעות הראשונות שלאחריה אולם במידה וקיים דימום מס' ימים לאחר העקירה נדרשת בדיקה.
לגבי התפרים - ישנם תפרים נמסים שאינם דורשים הסרה וכאלו שאינם נמסים ומחייבים הסרה לאחר 7-10 ימים
החלמה לאחר עקירת שן כלואה צפוי שתמשך כ 5-7 ימים . תחושת ההירדמות הנמשכת ליותר ממס' שעות אינה תקינה ומחייבת את בדיקתך ע"י כירורג פה ולסת מומחה על מנת להעריך את קיומו של נזק עיצבי.
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין מאוד מה שאתה אומר...
אני06/02/2011כי הכירורג "הבכיר" שלנו אמר לי דברים אחרים לגמרי, הוא היה נורא אדיש לדימום כפי שתיארתי ואך ביטל ואמר "אבל עכשיו לא מדמם"...
האמת שהדם הפסיק לאחר שבוע! כרגע 12 יום לאחר העקירה עדיין חלק מהלסת רדומה,ועדיין במקום העקירה יש קצת נפיחות וגם בחלק הלסת הרדום.
זה דווקא כן הלחיץ אותו. רק שהוא טען שזמן ההחלמה ה"סביר" הוא עד שבועיים...
תקווה בשבילו שהוא לא גרם נזק עצבי...
מכל מקום-תודה רבה!
אני נורא מקווה שלא נגרם נזק, למרות שדבריך לא נותנים לי תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ששכחתי בנוגע לנזק העצבי
אני06/02/2011במידה וחס וחלילה כן נגרם נזק מה אפשר לעשות? (חוץ מלתבוע אותו על רשלנות רפואית) יש אפשרות לטפל בזה להחלים מזה באיזשהיא דרך? יש דרך לטפל בזה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ששכחתי בנוגע לנזק העצבי - תגובה
ד``ר יזהר שוחט06/02/2011ראשית , יש להעריך את היקף הנזק. ישנם מקרים בהם ע"י טיפול תרופתי תומך כגון סטרואידים ניתן לסייע להתאוששות העצב. הנהוג הוא להמתין כ 6 חודשים על מנת לאפשר את התאוששות העצב. לאחר תקופה זו הסבירות לשיפור המצב הינה נמוכה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזותומרת שיש לי שעון חול בן 6חודשים?
אני07/02/2011אם הבנתי אותך נכון, זה אומר שיש לי עד חצי שנה לגלות את היקף הנזק אם יש חס וחלילה, ואז לטפל בסטרואידים במשך חצי שנה כי רק עד אז אפשר לטפל בכלל?
אשמח לתיקון אם אני טועה, כי זה די מלחיץ! מה אתה אומר על נוירולוג הוא גם גורם רלוונטי פה או שכירורג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער על ריבוי השאלות ובכל זאת....
אני09/02/2011???? זה מצב די מלחיץ! אשמח לתשובה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפה בזמן לקיחת רואקוטןתמרה04/02/2011
שלום,
אני נוטלת רואקוטן כבר חודשיים ומאז שהתחלתי לקחת את זה..
התחיל להיות לי ריח וטעם רע מהפה.
הבנתי שיש קשר בין נטילת הרואקוטן לריח רע מהפה בשל התייבשות הריריות שזה כולל את הלע, החניכיים וכו'
רציתי רק לדעת אם זו תופעת לואי שתיעלם לאחר הפסקת התרופה ומה עליי לעשות?!
(אני מרגישה שהריח יוצא מתוככי הפה..כי אני מצחצחת כל הזמן, וגם מסטיק אחרי כמה זמן כבר לא עוזר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהפה בזמן לקיחת רואקוטן - תגובה
ד``ר יזהר שוחט04/02/2011ראשית יש לשלול גורם כגון דלקת חניכיים או פגיעה בשיניים העשויים להסביר את התופעה.
סביר כי עם הפסקת נטילת התרופה תחלוף גם התופעה במידה והתרופה אכן תתברר כגורם לתחושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה קלועהנועה03/02/2011
רציתי לברר אני בהריון חודש שמיני תמיד ידעתי שיש לי שני בינה קלועות אבל הן לא כאבו אז לא התעסקתי בהן...
כיום כבר שלושה ימיים יש לי כאבי בשן בינה בשן קלועה..
פניתי לרופא יש לה צילום שלי היא אמרה לעשות שטיפות מי מלח ואם לא יעבור אז לבוא אליה
שאלתי.. האם אפשר לעשות בהריון עקירה כירוגית ואז מן הסתם צריך לקחת אנטיביוטיקה.. איפה אפשר לברר אם הרופא שאני אמצורה לעשות אם בכלל את העקירה הוא באמת רופא מומחה לכירוגיה פה ולסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה קלועה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן03/02/2011שלום
1. רשימת המומחים תמצאי באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים
2. אם יש כאבים - זה עזרה ראשונה, ואפשר לעקור בהריון. אם זה טיפול אלקטיבי עדיף להמתין לאחר הלידה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- frenectomy ניתוחאלה03/02/2011
שלום רב
בתי צריכה לעבור את הניתוח frenectomy לסת עליונה (כדי לזרז סגירת רווח בין השיניים קדמיות) אני מאוד מודגת . אם הניתוח מסוכן ? יש לי שתי אופציות לבצע אותו 1 אצל רופא שיניים , הוא הסביר שצריך לחתוך את ה לסת עם מספריים ו אין צורך בתפרים -מתרפא לבד .2 או שלבצע אותו ב מרפאה פה ולסת בבית חולים .ראיתי באינטרנת שמשתמשים גם בלייזר בניתוח.
שאלה אם יכול להיות דימום ? ו אם זה ניתוח מסוכן או פשות ואיפו כדי לעסות אותו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר frenectomy ניתוח - תגובה
ד``ר דניאל ניצן03/02/2011שלום
פרנקטומי זו פרוצדורה פשוטה יחסית (כמובן - למי שיודע לבצע אותה...).
הטיפול הוא באחריות הרופא המטפל, והוא יחליט אם לבצע בלייזר, בסכין, עם או ללא תפרים, וכו'
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעבות רירית לסת שמאליפעת01/02/2011
שלום,
עברתי CT ראש בעקבות מיחושים בראש. התוצאות היו תקינות למעט התעבות רירית בלסת שמאל. על מה מדובר?מה הטיפול הנפוץ? האם צריך נוירולוג או רופא שיניים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעבות רירית לסת שמאל - תגובה
ד``ר יזהר שוחט01/02/2011אני מניח שהכוונה היא להתעבות הרירית בסינוס המקסילרי משמאל
אנא פני לבדיקת רופא אא"ג
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעקבות הוצאת שן בינהאורית31/01/2011
שלום רב.
לפני כ-4 שנים הוצאה לי שן הבינה הימנית העליונה. הניתוח הכירורגי היה צורך בהול [לפי איך שהרופא הגדיר זאת],:השורש של שן הבינה היה כלוא, היתה דלקת שכבר התפשטה לאוזן ולחלק האחורי של האוזן [החלק האחורי במח], וכמיטב הבנתי המצב שלי בזמנו היה קריטי בגלל הדלקת שהתפשטה לכיוון המח.
מאז הניתוח אני סובלת מרעשים של השרירים באזור המפרק הימני של הלסת, האוזן הימנית נסתמת לי ונפתחת, יש לי סחרחורות כמעט תמיד, פגיעה בשיווי המשקל , ועל אף שהמצב הוטב הוא איננו נעלם ואינני מצליחה להבין האם אי פעם יחזור לקדמותו.
שאלתי:
האם ייתכן כי נפגע לי עצב חשוב הקשור לשיווי משקל? האם זו פגיעה באוזן או בשרירים? האם בכלל ניתן לתקן זאת או להעזר בטיפולים?
חשוב לציין:
עברתי כל בדיקה אפשרית מ-MRI ועד לטיפולי פיזותרפיה ארוכים באזור זה.
אודה להתייחסותכם.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעקבות הוצאת שן בינה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט01/02/2011הסבירות כי נפגע העצב הקשור לשיווי המשקל כתוצאה מהעקירה עצמה הינה אפסית. עם זאת אם היה תהליך זיהומי מהשן שהתפשט לחלק הגרמי של האוזן הדבר דורש הערכה חוזרת ובדיקה אתל רופא אא"ג שיעריך את מקור הסחרחורות.
רעשים במפרק אינם נגרמים משן הבינה ואינם מהויים בעייה לכשעצמם אלא אם מלווים בכאבים או מגבלה תפקודית בתנועת הפרק. מומלץ כי תבדקי בנוסף במרפאת פרקי לסתות גודמת זו הקיימת בתה"ש או בהדסה עין כרם.
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות בגין תשובתך.
אורית01/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמק עצםנטע30/01/2011
שלום,
אני שנתיים אחרי טיפול הקרנתי וכימוטרפי למחלת nk tcell לימפומה בחלל האף והחיך הקשה. בעקבות הטיפול והגידול, נוצר נמק בחיך הקשה ובעקבותיו יש דלקות חוזרות בחניכיים ובמערות הפנים.
הייתי מעוניינת לדעת על טיפולים, שטיפות מיוחדות וכודמה לטיפול. (כל מי שהתייעצתי איתו המליץ לא לגעת כירורגית במקום הפגוע).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמק עצם - תגובה
ד``ר דניאל ניצן30/01/2011שלום
אנא גשי למומחה לרפואת הפה, כגון ד"ר נועם ירום
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לסימן חדש בתוך הפהאורנה28/01/2011
יש לי מין פס לבן בצד ימין בקיר הימיני של חלל הפה.
הפס הוא אופקי.
והוא לא כואב, ואפשר להרגיש אותו עם הלשון.
מה זה יכול להיות?
לאיזה סוג של רופא עלי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לסימן חדש בתוך הפה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן29/01/2011שלום
אנא גש לכירורג פה ולסת
בריאות
דניאל נצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שיני בינה כלואותעינת27/01/2011
שלום, אילו מהשיינים ניראות הכי נחוצות לעקירה? אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שיני בינה כלואות - תגובה
ד``ר דניאל ניצן29/01/2011שלום
סביר שצריך יהיה לעקור את שיני הבינה, אולם צריך בדיקה קלינית כדי להחליט.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך רדיואופקיאירנה27/01/2011
הי,
לאחר ביקור במרפאה הפנו אותי לעקירה כירורגית מפני שבצילום נראה תהליך רדיואופקי במעטפת רציולוצנטית בין השורשים.
ברצוני לדעת מה זה בדיוק אודונטומה..?והאם זה קשור לסרטן הפה..?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך רדיואופקי - תגובה
ד``ר דניאל ניצן27/01/2011שלום
אודונטומה זה סוג של שן עודפת, שלא התפתחה בצורה טובה.
זה לא גידול סרטני.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלשוןליאור27/01/2011
שלום ,
בשבוע האחרון התקבלו בצידו הימני של הלשון
כאבים לא נסבלים צריבה חזקה מאוד
זה קרה פעמיים לפני שלושה ימים והכאב השני הבוקר(27.01.2011)
לאן לפנות?
נראה התחלתה של?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלשון - תגובה
אנא פנו למומחה לרפואת הפה, כגון ד"ר נועם ירום
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי ניתוח בלסת העליונהליטל27/01/2011
שלום לפני כמה שנים ממש לפני הגשר המליצה לי האורתודנטית ללכת למומחה בנוגע לבליטה בלסת העליונה וגשר לא יעזור הופנתי לביהח ברזלי עם צלומים פנורמים ולבסוף הוחלט שאין צורך לעבור כירוגי רק אורטו בלבד כשהלכתי אליה שנית היא לא קיבלה זאת ושלחה אותי לבית החולים הדסה עין כרם ששם ראו בליטה בלסת וצורך לנתח מאחר ונשארתי עם כן אחד ולא אחד הלכתי הפעם על גדעת עצמי ליעוץ באיכלוב גם המומחה באיכלוב הסכים שיש צורך בניתוח אני לא יודעת מה לעשות לבחור מביןם השנים ולעשות את הניתוח או ללכת ליעוץ נוסף באסף הרופא או בשביא מה הסיכונים ?אני אחרי גשר יש סיכוי שאני אחזור שוב לגשר ??
מה אתה ממליץ לי לעישות אני ממש על סף יעוץ
תודה מראש ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ לגבי ניתוח בלסת העליונה - תגובה
ללא בדיקה קלינית ורנטגנית אני לא יכול לחוות דעה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לגבי ניתוח בלסת העליונה
ליטל28/01/2011אוקיי השאלה היא מה אתה ממליץ לי לעשות להמשיך ללכת לעוד ועוד רופאים והכסף בינתיים נאכל לי אומ עם המידע שיש לי לחסוך ולעשות את הניתוח איך אני מגיעה לבדיקה בקלינקה אצלך ? אני כל כך לא יודעת כבר מה לעשות
תודה מראש ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחיצות עקירת שיני בינהליאור26/01/2011
שלום רב,
לאחר שרופא שיניים הסתכל על צילומי השיניים שלי הוא המליץ לי להתייעץ עם כירורג פה ולסת בקשר לשיני הבינה התחתונות שלי.
השיניים קבורות בתוך החניכיים.
מצ"ב צילום שיניים פנורמי.
אשמח אם גם אתם תוכלו לחוות את דעתכם על מצבן? האם הם דורשות עקירה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחיצות עקירת שיני בינה - תגובה
נראה שצריך לעקור אותן, אולם צריך גם בדיקה קלינית
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שיני בינה כלואותמירב25/01/2011
שלום, לפני שבועיים עקרתי שני שינה בינה כלואת בצד שמאל עליונה ותחתונה, יש לי כאב מאחורי הראש בחלקו התחתון בצד שמאל וגם בעצם של המפרק בצד שמאל כאבים לא עזים ולא רצופים מדי פעם שאלותיי הם
1) האם זה בסדר ששבועיים אחרי הניתוח ישנם כאבים מדי פעם?
2) והאם הראש כמו שציינתי למעלה קשור לזה או שממש אין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שיני בינה כלואות - תגובה
ד``ר דניאל ניצן25/01/2011שלום
כאבים אחרי עקירה יכולים להקרין לראש ולפרקים
אם הם לא יעברו תוך מספר ימים גשי לרופא המטפל
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?טל24/01/2011
יש לי כאבים כשאני פותחת את הפה, בצד ימין, ונראה לי שמתפתחת שם דלקת בסמוך לאוזן הימנית ומטה. יש לי פצעים בפה בצורת אפטות חוזרות, ובנוסף גילו לי לפני כמה ימים קנדידה. האם יש קשר בין הדברים? למי לפנות? אני קצת לחוצה. אני חברת קופת חולים כללית מושלם.תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
טל24/01/2011נדמה לי שהדלקת נמצאת גם בצוואר. יש שם בלוטות לימפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
ד``ר דניאל ניצן24/01/2011שלום
אנא פני לד"ר נועם ירום, מומחה לרפואת הפה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)