מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליקן פלאנוסאחת30/11/2009
שלום, לפני שנתיים שמתי לב לכמה כתמים לבנים על הלחי מבפנים. ברירית. ניגשתי לרופא שיניים שאמר שלא מדובר בסכנה וזו לאוקופלאקייה שנובעת מהמון סיבות כמו עישון וכיו"ב. כיום, שנתיים אחרי, הופיע באזור נפיחות פנימית ברירית, קיים חיספוס וכמו פס אדמדם כ 10 מ"מ, עם רגישות עקצוץ לאחר שתיית משקה חם. היום שני רופאי שיניים אבחנו זאת על סמך מבט שזה ליקן פלאנוס.
אני מוטרדת כי אני לומדת בחו"ל באחת ממדינות ברה"מ לשעבר, ונאמר לי כאן שכדאי לי להתחיל הזרקות תת ריריות של חומצה ניקוטינית באזור בו הופיעו הכתמים, ואני חוששת שממהרים איתי בטיפול לפני שהם נסגרו על האבחנה. אני מסיימת את לימודי בעוד כחצי שנה ורציתי לדעת האם אין סכנה להמתין עם הטיפול והאבחנה עד שאחזור לארץ.
בינתיים לא מציק לי, לעתים אני נוגסת את האזור, כאב הוא שולי אבל החשש הוא מפני הרעה במצב. אני מבינה שמדובר בסיטואציה פרה סרטנית.
אני מבינה שאם לא אשתה חם ואוכל חם מדי או חריף הנגע יכול להרגע ולשוב לתרדמת. אני גם מבינה שטיפול חד משמעי אין.
ובכל זאת:
האם ישנן משחות שכדאי לי לשים, שטיפות?
אמרו לי רופאים לקחת ויטמין E ו A. כדאי?
בנוסף אמרו שאם לא יעזור טיפול עם זריקות חומצה ניקוטינית ממליצים לי על קריאוטרפיה - הקפאת האזור עד לקרטיניזציה מחדש.?
מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקן פלאנוס
ד``ר יזהר שוחט01/12/2009לא מומלץ להתחיל כל טיפול טרם קבלת אבחנה היסטופתלוגית. יש לבצע ביופסיה מהנגע ורק לאחר קבלת התשובה להתחיל בטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת בבקשה
אחת03/12/2009תודה על תשובתך, אני מסופקת ממנה, אך האם תוכל לענות לי גם:
1. כמה זמן לוקח מרגע לקיחת הביופסיה ועד למתן התשובה בארץ?
2. היכן אדוני ממליץ לבצע בדיקה זו באיזו מרפאה כדאי בארץ?
3. מאחר ואני לומדת בחו"ל אני שוקלת להקצות משאבים להגיע ולבצע בדיקה בארץ בזמן הקרוב, כלומר בחודש ינואר . יש לי חופשת חורף מהלימודים. אני רוצה לדעת זמנים כדי לדעת האם מספיק לי שבוע בארץ או אזדקק לחודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת בבקשה
ד``ר יזהר שוחט04/12/2009ניתן לבצע ביופסיה בכל אחת מהמחלקות לכירוגיה פה ולסת או לחילופין לפנות באופן פרטי לכירורג ולבצע במרפאתו.
הזמן למתן תשובה הוא 1-3 שבועות בתלות במעבדה המבצעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציצת אצבעדנה30/11/2009
שלום.
בילדותצי מצצתי אצבע, מה שגרם ללסת שלי להיות צרה מאוד ולכן הלסת התחתונה אינה מתיישבת בצורה טובה על הלסת התחתונה אלה יש רווח גדול בינהן. רציתי לדעת האם ניתן לבצע הרחבת הלסת העליונה ותוך כדי גם לצמצם את הרווחים בשיניים.
כ"כ אשמח לקבל פרטי רופאים מומחים בנושא- ע"מ שאדע למי עלי לפנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציצת אצבע
ד``ר יזהר שוחט01/12/2009ניתן לטפל במצבך הדורש טיפול משולב ע"י כירורג פה ולסת ומומחה ליישור שיניים - אורתודנט.
אנא גשי לבדיקת אורתודנט אשר יפנה אותך להמשך טיפול במחלקת פה ולסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטות בפהענבל29/11/2009
שלום
אני בת 28 חולת קרוהן
וסובלת שנים מאפטות בפה
הדבר מונע ממני לאכול כמו שצריך וגורם לי לסבל רב
שוב דבר לא עוזר לי להרגיע את הכאב ו\או להעביר אותו
ניסיתי כל משחה אפשרית....ושטיפות פה
האם יש משהו שיכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות בפה
ד``ר יזהר שוחט29/11/2009לצערי עדיין לא קיים טיפול מוכח ויעיל כנגד אפטות. ניתן לנצל שטיפות פה או משחות במרדימות את רירית הפה ובכך מקלות על הכאב אולם אינן גורמות לריפוי הנגעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפטות
ענבל29/11/2009על אילו משחות ושטיפות אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפטות
ד``ר יזהר שוחט01/12/2009אוראקורט או קנאלוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בקצה הלשוןאבי29/11/2009
שלום אני בן 54 לפני כ 10 ימים החל לי פצע בקצה הלשון, הפצע גדל כל יום בכ 1מ"מ כיום הפצע הינו בגודל של 0.7 ס"מ בערך, הפצע הינו עגול בולט עם מעט כאבים , על הפצע נוצר כרום לבן ובבוקר שהוא מתקלף בחלקו. עלי לציין כי יש לי יובש בפה ואני נוחר. בעבר חליתי במחלת הנשיקה ויתכן גם בהרפס לפני שנים רבות. צבעו של הפצע הינו לבן עם כתמים אדומים .אני לא שותה משקאות חריפים ולא מעשן. לפני כחודש עברתי בדיקות דם והיה לי מחסור בוטמין די. אני לוקח טיפות של הויטמין. ברצוני לשאול הערכה האם יש סיכוי שמדובר בגידול סרטני.
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בלשון
ד``ר דניאל ניצן29/11/2009שלום אבי
אנא גש למומחה לרפואת הפה, לבדיקה.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאולגה27/11/2009
שלום!
עקרו לי שן בינה בלסת התחתונה מצד שמאל כבר לפני חצי שנה. מאז אני מידי פעם מרגישה מן גירוי מעצבן באזור הזה שמתפשט גם ללסת העליונה מצד שמאל. כן יש לי כאבים באוזן שמאל ובראש באזור שמעל האוזן. כל הכאבים האלה מתחילים ביחד.
לפעמים גם הכאבים בצוואר ובכתף, הכל באותו צד.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד``ר דניאל ניצן29/11/2009שלום אולגה
התלונות שלך הן לא אופיניות למצב מסוים כזה או אחר, ולכן כדאי שתיגשי לכירורג פה ולסת לבדיקה.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזוזת שינייםשרית25/11/2009
שלום רב...אולי השאלות לא קשורות ישירות לפורום אך אשמח אם תתייחסו....
1.האם יישור שיניים בלסת עליונה בלבד יכול לגרום לתזוזה בלתי רצויה של שיניים בלסת התחתונה, או שאין קשר בין הדברים?
2.האם קיימת תופעה של תזוזת שיניים ספונטנית עקב כוחות הלעיסה וגורמים נוספים בערך עד גיל 30?
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזת שיניים
ד``ר דניאל ניצן26/11/2009שלום
1. יש יחסי גומלין בין שתי הלסתות.
2. במשך כל ימי חיינו יש כוחות הנוטים לדחוף את השיניים לכוון קידמת הפה.
3. אנא פני לפורום העוסק באורטודונטיה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות בלסתרביד22/11/2009
כבר מזה כמה שנים שיש לי קליקים באזור הלסת ואני מתקשה לפתוח את הפה באופן רגיל. ברצוני לדעת לאיזה רופא עליי לפנות בכדי לפתור את הבעיה .?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרקי הלסת
ד``ר דניאל ניצן23/11/2009שלום
אנא פני לכירורג פה ולסת או למרפאה לפרקי הלסת
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסת מתאונת דרכיםללי21/11/2009
שלום.אני בת 25 עם מחלות רקע,בינהם פיברומילגיה
.לאחר תאונת דרכים לפני 3 שנים בהם היה לי שבר בארובת העין שמאל וקבלתי מכה בראש(אובדן הכרה רק לשניות).התחילו לי כאבים שהתפשטו לשני הצדדים.כאבים במפרקי הלסת,צוואר וראש קשים.
ניסיתי-פיזוטרפיה,סד לילה,משככי כאבים(רק נרקוטיקה עזרה שגם ככה קבלתי),דיקור,ביופידבק וכו'...
מה ניתן עוד לעשות?
לא מצליחה לפתוח הרבה את הפה,לאכול דברים קשים וכו'..
לציין שCT יצא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרקי הלסת
ד``ר דניאל ניצן23/11/2009שלום טניה
אנא פני למרפאה לפרקי הלסת - יש בהדסה ירושלים, ובתל השומר
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה במהלך הריוןמיקי21/11/2009
שלום, אני בשבוע 33 להריוני ואני סובלת מכאבים חזקים בשן בינה מספר 18 כבר כשבועיים.הייתי במרפאה אך לא היו מוכנים לעקור לי את השן ושלחו אותי לקבל אנטיביוטיקה מהגניקולוג שלי, אוגמנטין 500 מ"ג 3 פעמים ביום למשך 6 ימים, התלבטתי רבות וניסיתי לדחות את הנטילה של התרופה אך בשל הכאבים החזקים בשן שגורמת גם לכאבים באוזן הימנית וכן ברכה הימנית, החלטתי לקחת את התרופה. עבר בערך יום וחצי מאז התחלתי ליטול תרופה זאת, הכאב פחת אך עדיין קיים.השאלה שלי היא תוך כמה זמן האנטיביוטיקה אמורה להשפיע והאם יש סיכוי שהכאב שחשתי עד כה יכול לחזור לאחר שאסיים את הטיפול האנטיביוטי? אני מתכננת לעקור את השן מיד לאחר הלידה בעזרת השם. ושאלה נוספת: האם כל התסמינים האלה מעידים על דלקת באזור?תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שו בינה
ד``ר דניאל ניצן23/11/2009שלום מיכל
בהחלט יתכן שהכאבים יחזרו לאחר סיום האנטיביוטיקה.
נשמע שהפתרון היחיד הוא לשקול לעקור את השן.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה בלשוןמיכל20/11/2009
יש לי מעין גושי דם בלשון אשר נוצרו לפני הרבה שנים בעקבות חתך .זה לא כואב אלא רק בולט וכחול. הייתי לפני מס' שנים אצל כירורג פה ולסת שאמר שהכל בסדר.
לאחרונה אכלתי גלידה קרה ולפתע החל לרדת לי במקום דם רב. לא נשכתי את עצמי. זה החל מיד לאחר שסיימתי לאכול.
האם זה מעיד על בעיה ?
תודה על תשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון
ד``ר דניאל ניצן23/11/2009שלום מיכל
קשה לי לענות ללא בדיקה קלינית של הנגע.
אנא פני לכירורג פה ולסת לבדיקה.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך בלשון
אלי26/02/2010יש לי חתך עמוק בלשון אני כבר לא יכול לאכול מה אני צריך לעשות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך בלשון
ד``ר יזהר שוחט28/02/2010להבדק ע"י רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון קשורהתמרה20/11/2009
בוקר טוב
בתי בת חודש ושבוע, אתמול גילינו שיש לה לשון קשורה
לאיזה מומחה לגשת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון קשורה
ד``ר יזהר שוחט23/11/2009אנא גשי לבדיקת כירורג פה ולסת. קרוב לוודאי כי בצידה ולא קיימת הפרעה ליניקה אין בשלב זה צורך בטיפול אלא רק במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tmj דימהדימה19/11/2009
שלום כבר 16 ימים יש לי לחצים בראש באוזנעים ובלסת כשה לי לחאיך לאנשים לנהל שיחה ולתפקד בעבודה היתי במיון ליפני 2 ימים ניורולוג אמר שהכל בסדר רופא פה ולסת בדק ואמר שזה tmj רציתי לדאת כמה זמן ימשיכו הכעבים ודרכי טיפול בהם דחוף שליחה על שגיאות כתיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפרקי הלסת
ד``ר דניאל ניצן23/11/2009שלום דימה
אנא פנה לכירורג פה ולסת .
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירויי בלשוןשרית19/11/2009
אני סובלת כבר 4 ימים מגירויי ועיקצוצים בשני צידיי הלשון ומתחתיה. בנוסף יש לי נפיחות בצוואר.
רופא משפחה שלל דלקת בגרון, רופא השיניים שלל דלקת חניכיים. רציתי לציין בנוסף שהגירויי הגיע לאחר התקף של נזלת אלרגית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירויי בלשון
ד``ר יזהר שוחט23/11/2009אנא גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסת תפוסהאדם18/11/2009
מלפני שבועיים התעוררתי בבוקר והרגשתי כאב חזק בלסת מצד ימין כאשר ניסיתי לפתוח את הפה באופן מלא. בהתחלה הצלחתי לפתוח פה מלא, דבר שהיה מלווה בכאב חזק ו"קנאקים" אבל אחר יומיים כבר לא יכולתי לפתוח פה בכלל באופן מלא אלא רק "חצי מהדרך".
חשבתי שהדבר יעבור אך אחרי שבוע קבתי תור ומשום מה נשלחתי לרופא א.א.ג. אשר בדקה אותי והציע טיפול של 3 אדויל או נורופן ביום (?) במשך שבוע, למרוח וללטורן במקום הכאב ולחמם את המקום.
עשיתי הכל למעט נטילת 3 נורופנים - דבר שנראה לי כהרעלה - והמצב נותר ללא שינוי - אני לא יכול לפתוח את הפה באופן מלא וכאשר אני מנסה לעשות זאת יש לי כאבים חזקים מצד ימין (הקנאקים נעלמו)
מעבר לזה היום הויעו פצעים באזור החניכיים (לא ברור איך הדברים קשורים)
מה זה יכול להיות ומה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסת תפוסה
ד``ר יזהר שוחט23/11/2009אנא גש בהקדם לבדיקת מומחה לכירורגית פה ולסת
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם מתכתיזיוה18/11/2009
שלום רב,
מזה כחודשים שלושה אני סובלת מלשון צורבת וטעם מתכתי בפה.
פניתי לרופא א.א.ג ואבחנתו היתה שזה אחד מהסימפטומים של גילי(53) .
רופאת פה ולסת הפנתה אותי לבדיקות דם כולל ויטמין b תוצאות הבדיקות תקינות לחלוטין.
עם הרגשת הלשון הבוערת איך שהוא אני מנסה להתגבר אולם הרגשת המתכתיות מציקה לי מאוד
מאוד .
אשמח מאוד באם יש לך פתרון לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם מתכתי
ד``ר יזהר שוחט23/11/2009לעיתים תרופות שונות או חוסר במינרלים כגון אבץ עשויים לגרום לתופעות דומות. אנא גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה לצורך אבחנה וטיפול
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)