מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקספלורציהאבי16/11/2009
שלום
לפני כשבוע בדיוק עברתי אקספלורציה בפה לשם הוצאת רקמה פיברוטית שנוצרה בחניכיים בעקבות ניתוח לצורך הוצאת שן בינה כלואה שביצעתי לפני כשלושה חודשים לערך.
נאמר לי שתגובות כמו נפיחות,קושי בפתיחת הפה,דימום וכדומה הן טבעיות ולאחר מספר ימים הן אמורות לחלוף.
אך לא כך הדבר ואני עדיין סובל מאותן תופעות,כשהמדאיגה ביותר היא דימום מאסיבי שנוצר בפה בזמן השינה דווקא,בניגוד לשעות היום בהן הדימום מינורי ביותר.
ביקרתי בשבוע שעבר בבית החולים לאחר שדיממתי באופן קשה באמצע הלילה ושם רק נעשה טיפול לצורך עצירת הדם,נייתנה לי אנטיביוטיקה ותו לא.
אני מרגיש שניתוח כירורגי זה הוא כישלון ואני לא רואה דרך בה אני חוזר לקדמותי ושהמצב ישתפר.
האם זהו דבר שכיח וזה לא בהכרח אומר שהמצב רע? מה לגבי הדימום בשינה האם נתקלתם בדבר כזה?
אני באמת נואש ולא רואה אור בקצה המנהרה,אנא עיזרו לי.
*יש לציין שאותה רקמה פיברוטית אינה הפריעה לי במיוחד ובכל זאת עשיתי את האקספלורציה לאחר שנאמר לי שלא מדובר בניתוח מסובך ושתקופת ההחלמה ממנו קצרה ביותר.
בתודה,
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקספלורציה
ד``ר יזהר שוחט17/11/2009
אין קשר בין הסיבוך הנגרם לאחר הניתוח לבין תוצאות הביופסיה ואין הדבר מעיד בהכרח כי המדובר הנגע ממאיר או בעייתי.
המשך התופעות כמו דימום, נפיחות והגבלה בפתיחת הפה שבוע לאחר ניתוח מחייבות את התייחסות ובדיקת הרופא המטפל. אנא גש לבדיקה אם אכן נמשכות התופעות הנ"ל.\
בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לאקספלורציה
אבי19/11/2009חזרתי לבית החולים ושם נאמר לי שהרקמה נשלחה לבדיקה ובעוד שבועיים תגענה תוצאת הבדיקה.
ברוך השם הדימום פסק והנפיחות החיצונית ירדה(למרות שבפנים אני מרגיש עדיין נפוח באיזור הניתוח),אך מה שמרתיח זו העובדה ששוב חזרה אותה גולה באותו מקום בלחי שמאל.
האם יכול להיות שהרקמה הוסרה וחזרה שוב לאחר מספר ימים? אם כן,אז לשם מה נעשה הניתוח וכל הסבל הכרוך בכך?
הגולה הקודמת נוצרה מיד לאחר הסרת שן הבינה,האם אני צריך להיות מודאג לגבי תוצאות הבדיקה שעתידות להגיע?
אשמח אם תשיב בקצרה לשאלותיי,אני מאוד מאוד מודאג בנושא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה כואבת בלסת התחתונהשרון16/11/2009
שלום ד"ר,
אני בת 28 בריאה בד"כ.
לפני כיומיים הופיעה לי פצע מוגלתי בשפה התחתונה בצד ימין. באותו יום התחילה להתנפח לי מן בליטה (גולה) בלסת התחתונה, אשר כואבת כאשר נוגעים בה. האם יש קשר בין השניים? ראוי לציין שאני לא מתכוונת לבליטה בבלוטת הלימפה הצווארית, אלא ממש על הלסת התחתונה. אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה כואבת בלסת התחתונה
ד``ר יזהר שוחט17/11/2009יש צורך בבדיקה על מנת להעריך האם קיים קשר בין המקרים או שישנה סיבה שונה לכל אחת מהתופעות. אנא גשי לבדיקת כירורג פה ולסת בהקדם.
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירה שן בינהאפרת15/11/2009
שלום,
השן הנראית בתמונה הינה שן שהייתי צריכה לעקור מזמן אך הפחדים משתלטים עליי...
רציתי לדעת מהם הסיכונים הכרוכים בעקירת השן הבעייתית וכן מהם הסיכויים לעקירה מוצלחת.
בתודה,
אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שו בינה
ד``ר דניאל ניצן15/11/2009שלום אפרת
הסיכון העיקרי הוא פגיעה בעצב, והמשמעות היא חסר תחושה בחצי השפה התחתונה מימין.
הסיכוי לזה נמוך - בסביבות אחוז אחד.
בריאות
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון רדומהלילי15/11/2009
לפני כשנתיים עקרתי שיני בינה בעקירה כירוגית עליונה ותחתונה באותו זמן.. זה היה נורא הכאבים שאחרי זה והנפיחות. בכל מקרה נשארתי עם חצי לשון רדומה עקב פגיעה בעצב!!! עד היום אני מרגישה עיקצוצים בלשון וזה נורא בקיצור החצי הזה של הלשון ללא תחושה.
האם זה ישאר לצמיתות??? האם ישנו טיפול להחזרת הרגש ?? כי זה ממש מתסכל אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד``ר דניאל ניצן15/11/2009שלום לילי
לצערי, אם עברו שנתיים, הסיכוי לחזרת התחושה קלוש.
אין טיפול שיכול להחזיר את התחושה.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון רדומה
לילי16/11/2009אז העיקצוצים ישארו לי לצמיתות בלשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בחציה של השפה התחתונהענת14/11/2009
שלום
אני בת 34 , וקבלתי זריקת הרדמה לסתימה בשן , ליד שן הבינה בלסת התחתונה בצד שמאל.
ההרדמה עברה , ומיום למחרת יש לי נימול בחציה של השפה התחתונה , ומעט בשפה העליונה בצד של הסתימה. (הנימול הוא כבר 3 ימים).
מה עליי לעשות ? אני מאוד מודאגת שנגרם לי נזק בלתי הפיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד``ר דניאל ניצן14/11/2009שלום ענת
סביר מאוד שזה יחלוף, אך אנא התיעצי עם הרופא שטיפל בך.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמק בשןשוש13/11/2009
שלום
לפני חודש הרגשתי כאבים עזים באיזור הלסת והכאב בהתחלה היה לכיוון האוזניים עשיתי בדיקה אצל אפ אוזן גרון הכל תקין חזרתי לרופא השיניים עשה צילום ואמר לי שיש דלקת לקחתי אוגמנטין והשבוע חזרתי להמשך טיפול אז רצה להתחיל בשן הכואבת מס 37 דפק על השן לא הרגשתי בכאב עשה בדיקת קור לא הרגשת התחיל לפתוח אותה לא הרגשתי בכאב הוא אומר שיש לי נמק ואיבדתי את העצב שאלתי היא האם הכאב שהיה לי קשור לזה ? מה זה לאבד את העצב?אני פוחדת מגידולים האם אני צריכה ללכת לנוירולוג?אנא עזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמק בשן
ד``ר יזהר שוחט13/11/2009לעיתים עקב תהליך שלקתי עובר העצב שבתוך השן נמק לכן אין תגובה לגירוי חום או קור.
אין כל קשר לגידולים עצביים ואין צורך בבדיקת נוירולוג אלא להמשיך את טיפול השורש אצל הרופא המטפל.
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם על השפהshani12/11/2009
שלום
אתמול נשכתי בטעות את השפה,
התפתח לי שטף דם יחסית גדול על השפה התחתונה והיא גם קצת התנפחה
האם עליי לפנות לרופא לטיפול? או שהעניין יחלוף תוך כמה ימים?
בינתיים שמתי (אורקורטE) כי כמובן שגם יצאו לי שתי אפטות מיד...
(יש לי לופוס- זאבת... יש לזה קשר?)
תודה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם על השפה
ד``ר יזהר שוחט13/11/2009אין צורך בפניה לרופא אם אין דימום פעיל. שטף הדם יספג תוך מספר ימים
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שינייםלירן11/11/2009
שלום רב,
מזה כ3 שבועות אני סובל מכאבים מאיזור החניכיים והשיניים בצד ימין ולפעמים גם משמאל ואף מכאבי ראש.נדמה כי הכאבים עולים מהשיניים היישר לראש.הייתי אצל 5-6 רופאי שיניים,מומחה חניכיים ומומחה טיפולי שורש.כולם אמרו שהשיניים בריאות ותקינות אולם האחרון (מומחה טיפולי שורש) בדק קצת לעומק ומצא שיש לי כאבים בפרקי הלסת (כשהוא נגע שם הכאבים היו איומים),הבעיה היא שהכאבים שאני מרגיש כל הזמן באים מכיוון השיניים הטוחנות וקצת גם מהשיניים האמצעיות. כמו כן יש לי כאבים וקצת דם מהחניכיים (מומחה החניכיים אמר שיש דלקת קלה ונתן משחת שיניים מיוחדת).השאלה שלי היא האם כאבים בפרקי הלסת יכולים לגרום לכאבי שיניים מדומים?מכיוון שגם כשאני אוכל אני מרגיש כאב אבל לא ישירות מהשיניים.
אשמח לתשובה מהירה,
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים
ד``ר יזהר שוחט13/11/2009לא סביר כי כאבי מפרק מקרינים לכאבי שיניים יש צורך בבדיקה קלינית. אנא פנה לכירורג פה ולסת
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפה ובלשון+אודם בשפתייםיפית11/11/2009
ד"ר שלום,
בני בן השנתיים סובל מגיל ארבעה חודשים, פצעים בלשון ,בחיך לעיתים גם בשפתיים+תמיד נלווה לזה אודם חזק בשפתיים, וכמעט תמיד כשזה מופיע הוא מעלה חום גבוה 40,5 40,8
אנא עצתך
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי
יפית15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בפה ובלשון+אודם בשפתיים
ד``ר יזהר שוחט17/11/2009קרוב לוודאי כי המדובר בזיהום הנגרם מוירוס. יש להתייעץ עם רופא הילדים ובמידת הצורך עם מומחה ברפואת הפה.
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בלשוןרונית10/11/2009
שלום,
מזה כמה ימים אני מרגישה מעין גולה קטנה בחלק הקדמי של הלשון. קשה לראות את זה, ורק אם מסתכלים היטב מלמטה, כשאני הופכת את הלשון ומותחת אותה, ניתן לראות שצד אחד אכן יותר "נפוח" מהשני. אני כמובן מרגישה את זה - למרות שלא כואב כלל. רופאת המשפחה הפנתה אותי לרופא אף אוזן גרון, אשר בדק אותי היום, לא ראה כלום, והפנה אותי למרפאת פה ולסת. קבעתי תור, אבל הוא בעוד חודש בערך. אשמח לקבל מעט מידע - מה זה יכול להיות? מסוכן? נדיר? יש לי מעין הרגשה שזה קטן ביום האחרון במעט. האם יכול להעלם מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה בלשון
ד``ר יזהר שוחט13/11/2009לא ניתן לתת אבחנה ללא בדיקה קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלסת נתפסתיניב10/11/2009
היי, מדי פעם נתפסת לי הלסת כשאני מפהק או פותח פה גדול.
זה עובר אחרי חצי דקה ולא כואב יותר, אבל לא נעים כשזה קורה.
העניין הוא ששמתי לב שלא רק הלסת נתפסת לי הרבה,
אלא גם שרירים ברגליים ובזרוע.
האם יכול להיות קשר?
האם יכול להיות גם קשר למחלת ניוון שרירים שיש לנו במשפחה (מחלת קנדי) ויש לי סיכוי מאוד קטן לחלות בה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסת נתפסת
ד``ר דניאל ניצן10/11/2009שלום יניב
קשה לענות על השאלות מבלי לבדוק אותך קלינית.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן שלא צומחת לבן 9מלי10/11/2009
לפני כשנה נפלו לבני שני שיניו הקדמיות (חלביות כמובן).
לא מזמן (לפני כחודש) החלה לצמוח אחת מהן אך השן השנייה לא נראית באופק.
בזמנו רופא השיניים שבדק אותו אמר שהוא חושב שהוא רואה סימן לשיניים אך ייקח זמן עד שהם ייצאו.
האם ייתכן שאין בכלל שן בשרית שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן חסרה
ד``ר דניאל ניצן10/11/2009שלום
ייתכן שהשן חסרה. צילום פשוט יפתור את התעלומה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן בינה במהלך הריוןמיקי10/11/2009
שלום, אני נמצאת בשבוע 31 להריוני ויש לי כאבים בשן בינה מספר 18 אשר מתבוררת וכואבת לי ומקרינה לי כאבים לחלק הימני של הראש. הייתי אצל רופא פה ולסת בבי"ח רמבם והרופא אמר שזה לשיקולי אם אני רוצה לעקור אותה כעת או לאחר הלידה. השאלה שלי היא, אם אני אעקור אותה כעת אני מסכנת את העובר? ואם אני לא אעקור אותה כעת ואסבול את הכאבים עד לאחר הלידה אז יש בכך סיכון לעובר אם יתפתחו דלקות או זיהומים בשן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר דניאל ניצן10/11/2009שלום
אם יש כאבים חזקים - אפשר וצריך לעקור את השן בכל שלב של ההריון.
הסיבה היחידה שלא מבצעים טיפולים אלקטיביים (לא דחופים) בהריון היא בגלל הלחץ הנפשי הכרוך בכך. אם הסבל שכרוך בלשמור את השן גדול מהסבל הכרוך בעקירתה, עדיף לעקור אותה.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקירת שן בינה בהריון
מיקי11/11/2009תודה על התשובה אך רציתי לדעת אם הכאבים לא חזקים ואני מחליטה לחכות עם העקירה וייתכן שיתפתח זיהום או דלקת זה יכול לסכן את העובר? ובמידה ואחליט כן לעקרה, האם הטיפול האנטיביוטי שלאחר מכן יכול להשפיע על העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש ליד הפהאורן09/11/2009
שלום,
לפני שבועיים בערך נשכתי את השפה התחתונה בצד הימיני והופיע שטף דם די גדול שלקח לו כמה ימים טובים לעבור, לפני שבוע בערך נשכתי בטעות את השפה התחתונה בצד השמאלי
והפעם לא הופיע שטף דם אבל אחרי איזה יום (אם אני לא טועה הופיע כמו מעין גוש בולט קשה
אבל לא כואב שהקוטר שלו הוא בערך 1 ס"מ (היה גם ליד הגוש כמו מעין פיצעון שלא גדל ונעלם)
אין לי מושג אם זה שטף דם פנימי שלא יצא או שמשהו מהמוגלה של הפיצעון שהיה אמור לצאת נילכדה בתוך כלי דם שניפגעו מהנשיכה או שאני צריך לברר אם לא מדובר במשהו אחר
אשמח לשמוע דעה,
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד``ר דניאל ניצן10/11/2009שלום אורן
אם יש נגע בשפה - אנא גש לבדיקה של כירורג פה ולסת
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין נגע
אורן11/11/2009אין נגע בשפה, גם לא ציינתי אולי שזה לא בתוך הפה אלא פשוט צץ בבת אחת מתחת לשפה (מחוץ לפה לא בפנים), כמו גוש כדורי מוצק, הוא גם אל ניראה וויזואלית אלא אם אני לוחץ מבפנים עם הלשון ואז הוא בולט בחוץ....
העניין הוא שזה פשוט צץ ביום אחד, לא שהיה איזשהו תהליך גדילה או משהו....
האם גידולים שהם סרטניים למשל יכולים לצוץ ככה בבת אחת?
השאלה אם זה עדיין לבדיקת כירורג פה ולסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בחך עליוןישראל אייזן08/11/2009
לפני שבועיים גילתי בליטה קשה בחך עליון{מן עצם}. זה לא כואב. מהי התופעה הזו? האם צריך לטפל בזה או לחכות עד כאבים או צמיחה נוספת? תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בחך עליון
ד``ר יזהר שוחט09/11/2009אנא גש לבדיקת רופא השיניים המטפל
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)