מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח פרופיל הורמונליהודי23/05/2018
שלום רב, לאחר שבחודשים האחרונים השתבשה לי הווסת עשיתי בדיקות הורמונליות לבירור וגם מתוך מחשבה על היריון. בת 29, עם ילד אחד (שבא עם איקקלומין), בריאה ללא תרופות. ב 25.10 תוצאות הבדיקות (ללא קשר לימי מחזור, כי הוא השתבש):
FSH-8.6 , LH-6.8 , TSH-1.50 , E-2-85 , PROGESTERON-<2
מאז הווסת חזר לתקופה טובה ומפברואר שוב שיבושים ואיחור של חודשיים ולאחריו דימומים ספורדיים. רופאת נשים אמרה שיש לי ביוצים לא סדירים ושוב עשיתי בדיקות הורמונליות מה23/5 ללא קשר לימי מחזור: FSH-11.7 , LH-6.2 , TSH-2.72 , E-2-91 , PROGESTERON-<2 , PROLACTIN-221 , TESTOSTERONE -0.8 , SHBG-44 , FREE ANDROGEN INDEX 1.90%.
בבקשה עזרה בפענוח האם משהו מצביע על בעיה פה או לא תקין. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן26/05/2018אנו לא מפענחים תשובות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיה גרידה בבקשה בדחיפותאלינור5523/05/2018
שלום רב
בת 35 משקל עודף. טרם לידות.תת פעילות של בלוטת התריס מטופלת ביוטירקס 200 מקג בשנתיים האחרונות דימומים קשים שנמשכים חודשים ברציפות ללא הפסקה, כאבים באגן ובצקות ברגלים, בפנים באגן ובבטן. לפני כשבועיים עברתי גרידה וביופסיה. התשובה הגיעה היום - בקובץ המצורף.
אשמח לחוות דעת בדחיפות. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלינור
ד``ר מיכאל פרידמן24/05/2018את חייבת לפנות לרופא המטפל שלך.
אנו לא מפענחים שום תשובות מעבדות
בהצלחה -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות אחרי שימוש של שלוש וחצי שניםאווה23/05/2018
אני על גלולות שלוש וחצי שנים , מתוכם שנתיים הייתי עד עכשיו על סוג ״קלייר״ שהפסיקו לי דימום של חודשיים . דימום מאוד חזק המוגלובין היה כבר 6 . לא מצאו שום פתרון מלבד הגלולות שהפסיקו לי . הייתי על יאז לפניי ומהם נגרם הדימום .
עכשיו הגעתי לשלב בחיים שאני רוצה להפסיק את הגלולות כלל . ואני מפחדת שאפסיק יתחיל לי שוב דימום כמו שהיה בלי הפסקה של כמה חודשים . הייתי אצל גניקולוגית ואמרו שהרחם תקין והכל בסדר אבל אף פעם לא נתנו לי עצה איך להפסיק את הגלולות אלה ההפך רק דחפו לי יותר ויותר סוגים . נכון לעכשיו סיימתי חפיסה ואיני מעוניינת להתחיל חדשה . אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אווה
ד``ר מיכאל פרידמן26/05/2018אנו לא נותנים המלצות טיפוליות. אך אתך אין שום בעיה , אם את רוצה להפסיק את הגלולות אז תפסיקי וזהו. נארה מה יהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שימוש בגלולה להפסקת הריון (עד 49 יום), עלולה לפגוע בסיכוי להריון עתידי עבור אישה בת 36?אדם21/05/2018
שלום,
האם שימוש בגלולה להפסקת הריון (עד 49 יום), עלולה לפגוע בסיכוי להריון עתידי עבור אישה בת 36?
ובמידה והגלולה לא מסתיימת בהצלחה מלאה, האם השלמת התהליך בשאיבה עלול לפגוע בסיכויים להריון עתידי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדם
ד``ר מיכאל פרידמן24/05/2018האם יש השפעה על הריון?
==== לא הוכח מבחינה מדעי.
כניראה שאין שום השפעה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאפלסמה והשפעה על הריוןאלונה21/05/2018
שלום,
אני בשבועות הראשונים להריון ובבדיקת שתן משבוע שעבר אובחנה אוריאפלסמה. אני מנסה להבין מהמידע ברשת ולא מצליחה- האם יש השפעה על הריון? סיכונים כלשהם? משהו שצריך לעשות?
אשמח למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה שלום
ד``ר מיכאל פרידמן24/05/2018האם יש השפעה על הריון?
==== לא ידוע לחלוטין. יתכן שכן אבל יתכן שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות - האם אני אהיה מוגנת?ירדן20/05/2018
שלום דוקטור
החודש אני מסיימת חפיסה שלמה של יאז ומתחילה חפיסה של גלולות זואלי ישר אחרי,
האם אני אהיה מוגנת ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן שלום
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2018האם אני אהיה מוגנת ?
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך השאלה הקודמת - חלק 2הילה18/05/2018
השאלה שלי נקטעה בסיום עקב האורך שלה :
אני חוששת שזה מחסום פיזי ממשי גופני נטו של הוגינה שלי שנסתמה או נסגרה עקב חוסר שימוש בה.. הייתכן ? האם מבחינה אנטומית זה אפשרי לאור ההפסקה הארוכה הזו של אי חדירה ? ואם כן, מה עשוי להיות הפתרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד``ר מיכאל פרידמן19/05/2018הייתכן ?
=== לא
האם מבחינה אנטומית זה אפשרי לאור ההפסקה הארוכה הזו של אי חדירה ?
=== לא
ואם כן, מה עשוי להיות הפתרון ?
=== אוכל לומר לך רק אחרי הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור פרידמן - -
הילה19/05/2018דוקטור, תודה על המענה המהיר.
כתבת וענית מה לא ייתכן, אולם לא פירטת אופציות של מה כן ייתכן, מה הסיבות השכיחות שיכולות להיות לכאב הרב בפתח הנרתיק ומונע קיום יחסים מלאים והאם זה קשור להימנעות הממושכת מיחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך גלולות ברצף ושיכחת גלולהיולי18/05/2018
היי
אני לוקחת גלולות יסמין כבר מעל שנה. המשכתי חפיסת של 21 גלולות.ברצף בכדי לא לקבל מחזור עקב נסיעה. עברו שבועיים מאז ושחשום ביום רביעי שכחתי גלולה. לקחתי אותה רק כעבור 24 שעות ביום חמישי. הגוף שלי כנראה התבלבל בגלל ששכחתי תגלולה והיום בבוקר קיבלתי מחזור למרות שאתמול כן לקחתי גלולה.
מה עושים?? להמשיך גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליולי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2018מה עושים?? להמשיך גלולות?
=== כן ממשיכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 33 ווסת לא סדירהחלי17/05/2018
היי,
אני בת 33
הווסת איחר ב50 יום ונפסק לאחר 3 ימים
כאבי שרירים ובכל הגוף
לפעמים מקדים ולפעמים מאחר
לפני שנה עשיתי בדיקה הורמונלית ויצא fsh42 לפני כמה חודשים חזרנו על הבדיקה יצא 10
האם זה תופעה נורמלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2018ממליץ להבדק בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואבת לי הבטן התחתונהאנונימית17/05/2018
היי
אני לא ממש יודעת לאן לפנות ואם לכאן זה בסדר אבל מאתמול כואבת לי הבטן התחתונה (כמו כאבי מחזור)
זה קרה כי ניסיתי לחפש את נקודת הג׳י. אני כבר מאוננת על ידי שפשוף הדגדגן אבל ראיתי כתבה על זה והחלטתי לנסות, כמובן ששטפתי ידיים והציפורניים שלי גזורות. החדרתי את האצבע שלי 2 ס״מ עד שהגעתי למין בלוטה כזאת, נגעתי בה קצת ובדפנות בניסיון להבין אם קורה משהו ולא קרה כלום.. לאחר מכן הוצאתי וניסיתי שוב ושוב לא קרה כלום. מאז כואבת לי הבטן התחתונה, חוץ מזה אין הפרשות מוזרות, דם או משהו חריג. יש לציין שאני בת 17.5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2018אי אפשר לתת לך תשובה, במיוחד שהשאלה לא ברורה. מה בעצם את רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגן בדיקות דם נקיותמנה17/05/2018
אחרי כמעט שנה של כאבי גב, מותניים ובטן תחתונה, הגעתי לאורולוג על-מנת לשלול אבנים בכליה. בדיקות השתן והדם נקיות, הוא אבחן מהר מאד דלקת באגן והיה מאד משוכנע לגבי זה. רשם לי שני סוגי אנטיביוטיקה לעשרה ימים. בבדיקות דם-- נשלל כלמידיה, CPR תקין, ובדיקת שקיעת דם תקינה. בדיקות אלו מעידות על כל שאין תהליך דלקתי בגוף לא? האם יתכן שזו דלקת באגן בכלזאת ולא רואים בבדיקות דם את הדלקת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2018את חייבת להבדק ע"י רופא נשים ולא ע"י האורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות זואלי השאלה בפירוט למטהסיגל17/05/2018
אני לוקחת זואלי כבר כמה חודשים ואני לוקחת שתי חפיסות ברציפות מדלגת פעם אחת על הצהובות ואחרי החפיסה השניה לוקחת את הצהובות עשיתי כך כבר פעמיים אם אני זוכרת נכון וקיבלתי דימום.
עכשיו הפעם האחרונה שסיימתי חפיסה שניה ולקחתי את הגלולות הצהובות ולא קיבלתי מחזור וכבר התחלתי שוב חבילה נוספת של כדורים לבנים ...מדוע לא קיבלתי ? האם ייתכן סיכוי של היריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2018אני ממליץ לך להבדק אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קטן במשך שבועייםסיוון16/05/2018
היי, אני לוקחת יאז פלוס כבר 4 חודשים ותמיד מקבלת מחזור שבוע וחצי לפני הזמן שבוא אמורה לקבל(4 הגלולות הלבנות) הלכתי לרופאת נשים והיא נתנה לי מרשם לגלולות אחרות (שאתחיל בחודש הבא), כרגע אני בשבועיים של המחזור והדימום ממש קטן במשך השבועיים האלו, רציתי לדעת האם קיים סיכון לקיים יחסי מין בזמן הזה? (הריון וכו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2018כדאי להבדק אצל רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות מונטגומרי מאוד בולטותיעל15/05/2018
שלום, אישה בשנות ה 40. משהו שמדאיג אותי בעקבות משהו שקראתי. כאשר הפטמות עומדות, בלוטות מונטגומרי מאוד בולטות, כך שכל העטרה מחוספסת לגמרי (לא בהריון). האם זה טבעי/ בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2018ממליץ לפנות למנתח פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוגלס ריבוי נוזלים חריגהדס15/05/2018
באולטרסאונד לצורך מעקב זקיקים נאמר לי לפנות לרופא נשים מכיוון שנצפה הרבה נוזלים בכמות חריגה בדוגלס. רציתי לדעת אם זה יכול להיות קשור לזה שעשיתי סוג של חוקן ביתי במקלחת בנרתיק ובפי הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הדס
ד``ר מיכאל פרידמן15/05/2018רציתי לדעת אם זה יכול להיות קשור לזה שעשיתי סוג של חוקן ביתי במקלחת בנרתיק ובפי הטבעת
=== ממש לא. נוזל בדוגלס דורש המשך בירור בהקדם. יתכן זה קשור לביוץ, אבל...... חייביפ לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הדס16/05/2018תודה רבה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה עוד זה יכול להעיד
הדס16/05/2018ללקק השגתי תור עדיין. כמה זה דחוף? מה עוד זה יכול להיות מלבד ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)