מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןמזל09/10/2010
תודה דוקטור על שיתוף הפעולה ... הרגעת אותי מאוד
רציתי להודיע לך כי קיבלתי אתמול את המחזור אך הוא מאוד מאוד חלש
זה נורמאלי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/10/2010עוצמת המחזור יכולה להשתנות על פי רוב אין לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובקארין08/10/2010
שלום אני בת 17
שמי קארין יש לי שאלה קיבתלתי מחזור בפעם האחרונה ב25.8 לאחר שבועיים היה לי דימום כמו מחזור שנמשך 5 ימים בערך,
אני מקיימת יחסי מין עם קונדום בכל המקרים לללא יוצא מין הכלל !ואם הבן זוג שלי גומר זה אך ורק בחוץ כמובן עם קונדום!
אין אפשרות להריון נכון? מה השתבש עם המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/10/2010בהחלט קיים סיכוילהריון, רצוי להשתמש באמצעי מניעה יותר בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!!!!!!!!!יעל08/10/2010
שלום לפני ארבעה ימים הרגשתי כאבים בפות ,ולפני יומיים יצאו לי גושים פנימים וכואבים,זה התחיל מגוש קטן ובואב והתפתח אחד ממש גדול ונפוח וככה לאט לאט התפשט לי בכל האזור גושים נפוחים וגדולים כואים ואדומים.
יש לציין שבדיוק גם סיימיתי טיפול אינטיביוטי. (אני לא יודעת אם יש קשר)
ממה זה יכול להיות? האם זה מצריך פניה לרופאת נשים? או שיש אופציה פשוט ללכת לקנות משחה....
אששמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!-בבקשה! איני יודעת אם אתם פה
יעל09/10/2010בשבת אבל זה באמתת דחוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/10/2010רצוי להבדק ע"י רופא נשים לא ניתן לקבוע על פי תיאור בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהההרינה08/10/2010
שלום רב, אני לוקחת אסטל במשך כחודש וחצי וכרגע כל הפנים שלי התמלאו באקנה הפנים שלי ניראות ממש נורא .
השאלה שלי היא האם זה נורמלי שבמשך חודש וחצי במקום שזה ירפה את הפצעים שהיו קיימים זה רק החמיר?
יכול להיות שזה לא מתאים לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלההה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/10/2010רצוי לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינה09/10/2010אקח זאת לתשומת ליבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמרים08/10/2010
קיימתי יחסיםבלילה ויום למחרת בבוקר קיבלתי מחזור...יש מזה סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/10/2010בכול מקרה של דימום א מוגן יש אפשרות של הריון כמובן שהסיכוי עול כאשר קיום יחסי מי הם סביב הביוץ ולא בימי הופעת הדימום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורנה11/10/2010לא הבנתי את התשובה...אפשרי להכנס להריון אם מקיימים יחסי מין ולאחר 12 שעות מקבלים מחזור?..משך המחזור שלי הוא בין 5-6 ימים...אפשר לבייץ בכלל בזמן מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס ולייזראביה08/10/2010
אני מעוניינת להתחיל טיפול להסרת שיער בלייזר במפשעות. אני סובלת מהרפס באיבר המין לעיתים. האם יש איסור על טיפול לייזר באיזור אם יש הרפס (לא פעיל כרגע אבל מתפרץ לפרקים)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ולייזר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/10/2010רצוי לא לטפל באזור עם נגעים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף!בבקשה לא להתעלםאורה08/10/2010
לפני מס' ימים התחלתי ליטול בפעם הראשונה גלולות.אבל התחלתי אותם יום לאחר המחזור ורופאה שלי אמרה שלאחר שבועיים של נטילה אני יהיה מוגנת והכל יהיה כרגיל...
האם זה ככה?האם אני אוכל לקיים יחסי מין לאחר שבועיים?והאם יהיה לי מחזור בשבוע הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף!בבקשה לא להתעלם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/10/2010ההגנה מתחילה החל מיום ראשון בתנאי שאת נוטל את הלגלולות החל מיום ראשון של המחזור כול שינוי מוריד את האפשקט המגן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאנונימית08/10/2010
מאז המחזור האחרון הפסקתי את השימוש בגלולות
ברצוני לחזור אליהן החודש
עלי להתחיל לקחת את החפיסה עם הדימום הראשוני או לאחר סיום המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות לי בבקשה? מישהו?
אנונימית08/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/10/2010החל מהיום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור באמצעות גלולותאסתי08/10/2010
שלום רב,
אני בת 35. כיום אני לא לוקחת גלולות ואני מחכה למחזור על מנת להתחיל את גלולות ההרמונט שהייתי נוהגת לקחת בעבר. אני אמורה לקבל מחזור בעוד כשבועיים ואני מעוניינת בדחיית המחזור במספר ימים בשל טיול. כיצד ניתן לעשות זאת? אם אתחיל לקחת גלולות כעת, המחזור יגיע רק בסיום החפיסה?
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור באמצעות גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/10/2010בכול מקרה של התחלת הגלולות לא צפוי הופעת מחזור תוך שבועיים, במקרה של דחיית מחזור ניתן ליטול שתי חפיסות ברצף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ויובש בנרתיקשירה07/10/2010
שלום
אני בת 22 ונשואה. אני נוטלת גלולות מינס כמעט שנה ואני מתכננת לקחת אותם עוד שנה וחצי שאהיה מעוניינת להיכנס להריון.
חברה שלי שמעה מרופאת נשים שנטילת גלולות לתקופה ארוכה עלולה לגרום ליובש.
האם זה נכון? הרופאה שלי לא סיפרה לי על זה למרות שאמרתי לה שאני הולכת ליטול גלולות לתקופה ארוכה.
האם עדיף להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ויובש בנרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/10/2010אין צורך לבצע הפסקה אלא אם כן קיימת בעייה אוביקטיבית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוב השחלהמלי07/10/2010
לפני ארבעה ימים עברתי ניתוח לפרסקופי דחוף כוון שהשחלה הסתובבה ועליה ציסטות.
במהלך הניתוח כרתו חלק מהשחלה (כריתה חלקית).
לפי האולטרסאונד שבוצע גם בשחלה השמלאית ישנם ממצאים צסטיים בקוטר עד 23 מ"מ.
שאלתי האם ישנה אפשרות שוב השחלה תסתובב איך בכלל זה קורה? והאם שחלות ציסטיות הינן מסוכנות? שכחתי לציין שאני בת 40.
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוב השחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2010ככל שהשחלה יותר גדולה וכבדה יותרכך היא נוטה יותר להסתובב.
אי אפשר לנבא האם היא תסתובב שוב או לא. הבעיה של הציסטות דורשת מעקב אולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת דוקטורמזל07/10/2010
בעוד שלושה ימים אני אמורה לקבל מחזור ..כבר מהשבוע שעבר אני סובלת כאבי גב תחתון והתקפות רעב ...(כמו במחזור).
לפני יומיים ירדה לי טיפת דם קטנה ... ומאז לא ירד כלום רק יש כאבי גב תחתון ...רעב ולעיתים כאבי ראש .
האם יש מה להדאיג? האם את חושבת שאלו תסמיני ווסת או שיתכן משהו אחר?
אני חוששת שהמתח יעכב לי המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת דוקטור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2010המתיני בסבלנות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית
מזל08/10/2010היום בבוקר 08.10.2010 ביצעתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה הייתה שלילית ... המחזור ב- 10.10.10 ... האם ניתן להסתמך על הבדיקה ועד כמה התוצאה מדויקת?
אם התעכב המחזור מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות yaz ופיגמנטציהשרון06/10/2010
אני בת 29 ולפני כשנתיים הפסקתי לקחת גלולות בשל בעיית פיגמנטציה רצינית שהחלה לי בפנים.למרות טיפולים שונים שעשיתי אני עדיין סובלת מהבעיה. אם אני לא טועה, התופעה החלה בזמן שלקחתי גלולות יסמין. בביקור אצל רופא נשים שקיימתי לאחרונה, קיבלתי המלצה לחזור ולהשתמש בגלולות משום שיש לי שחלות פוליציסטיות והמחזור אינו סדיר. הוסבר לי כי שחלות מסוג זה, ללא התערבות של גלולות עשויות לגרום בטווח הארוך לפגיעה ברירית הרחם. הומלץ לי להתחיל ולקחת גלולות yaz.האם ידוע כבר את ההשפעה היחסית שיש לסוג זה של הגלולות על פיגמנטציה? קראתי כי הרכבן דומה לזה של יסמין ומשם החלה לי כל הבעיה.תודה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות yaz ופיגמנטציה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2010כמות האסטרוגן ביאז יותר נמוכה מאשר ביסמין טלכן ויכול להיות שבעית הפיגמנטציה תהיה יותר חלשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגן לאחר היסטרוסקופיהאיילת06/10/2010
בבדיקה גניקולוגית לאחר הריון נמצאה שארית שליה והומלץ על ביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית. הבנתי שיש הממליצים על נטילת אסטרוגן אך אני מניקה ולא רוצה שתפגע כמות החלב. האם יש אפשרות להמנע מנטילת ההורמון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרוגן לאחר היסטרוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2010תלוי בממצאים בהיסטרוסקופיה. תתיעצי עם מבצע הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי גלולות, מה לעשות?מיכל כהן06/10/2010
בתי לוקחת גלולות פמינט. סיימה חפיסה ולא לקחה 6 ימים גלולות. מה עליה לעשות? מתי עליה להתחיל שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי גלולות, מה לעשות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2010צריכה להתחיל את הגלולה ביום השמיני לאחר שבעה ימי הפסקה. פני לרופא נשים או רופא משפחה לקבלת מרשם לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני משתמשת בפמינט
גלית07/10/2010וכדי לא לשכוח לקחת את הגלולות בתאריך הנכון אני משתמשת במזכירונט, אולי תמליצי גם לבת שלך, כדי שלא תשכח :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)