מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה אנאלית רופא נשיםחנה05/10/2010
עברתי היום בדיקה אנאלית עם האצבע של הרופא נשים עמוק וסובב ברקטום, האם זה מקובל לאיתור ציסטור או בעיות אגן? או כל בעיה גניקולוגית אחרת?
אני מוטרדת מאוד האם הוטרדתי מינית או שזהו נוהל מקוב? אשמח לדעת האם זה מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אנאלית רופא נשים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010בדיקה אנלית מתבצעת כשאין דרך או אי אפשר לבדוק נרתיקית, יש מצבים שניתן לאבחן ממצאים נוספים בבדיקה אנלית. אין מספיק נתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כן אפשר לבדוק אותי וגינלית ולא
חנה06/10/2010אין לי דימומים פנימיים. את עדיין חושבת שמה שהרופא הפרטי הזה עשה מקובל.
סה"כ יש לי ציסטות לא מהיום? ויותר מרופא אחד בדק אותי אבל לא כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לשאלתי
חנה08/10/2010אני לא בתולה ואין לי דימומים בשביל מה הבדיקה הרקטלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' אברמובדורית05/10/2010
שלום רב,
האם יתכן ששנה אחרי ניתוח קיסרי אני מרגישה עכשיו כאבים רגישות ומתיחה סביב כל התפר של הניתוח. האם זה טבעי? כמה זמן עוד יכולה להיות רגישות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר' אברמוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010אחרי שנה כבר הכאבים בצלקת צריכים לעבור. צריך לבדוק אם הצלקת תקינה, בהתאם לטפל דרך רופא פלסטיקאי אם הצלקת מעובה מאוד או מרפאת כאב אם הרגישות המקומית חזקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורדניאלה05/10/2010
שלום רב,
בדר"כ המחזור שלי היה סדיר, לאחרונה התחיל להגיע גם אחרי התאריך. היום אני באיחור של 6 ימים מתאריך יש לציין שעשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית האם ייתכן הריון? יש לי כאבים ודקירות בבטן תחתונה וחזה כואב אך לא מגיע מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010אם הבדיקה שלילית נשמע שאת בדרך לקבל את המחזור. המתיני עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתלירן05/10/2010
הי.אני בת 36 ומנסה כעת להיכנס להריון ראשון.יש לי ריפלוקס ולכן אני לא יכולה לקחת חומצה פולית, זה גורם לי להרגיש נורא וכל התופעות של הריפלוקס רק מתגברות.מה לעשות? ההומאופטית שלי יעצה לי לא לקחת את החומצה הפולית אבל לדאוג שמבחינת תזונה אוכל כל יום משהו המכיל חומצה פולית.מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010התיעצי עם הרופא המטפל בך ברפלוקס מה האלטרנטיבות. בחנויות טבע יש תכשירים טבעיים המכילים גם כן חומצה פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - לד"ר אברמוב
לירן06/10/2010ראשית - תודה רבה על תגובתך המהירה.
שנית - מנסיוני, אני לא יכולה לקחת ויטמינים בכלל כי הם גורמים לי להרגיש רע בין אם הם מופיעים באופן טבעי ובין אם לאו.
התזונה שלי קצת לקויה מאחר ויש מאכלים שגורמים לריפלוקס ממנו אני סובלת להתגבר ולכן אני נמנעת מהם.אני יודעת שזה עלול להזיק לעובר וליצור מומים.זה מפחיד אותי אבל אין פתרון אחר.מצד שני בזמנו ההורים שלנו לא לקחו ויטמינים וחומצות פוליות ולא קרה כלום אז...מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - לד"ר אברמוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2010שבי עם דיאטנית שתבנה לך תפריט שיש בו כמות גבוהה של חומצה פולית בכמות שיש בכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור ברחם אצל אשה הרהיוהנה עמרם05/10/2010
שלום רב, אשאל אותך שאלה שבוודי אי אפשר לענות אליך על רגל אחת, ובכל זאת אולי הכוונה כלשהי ניתן לקבל.
חברתי (39) מחו"ל בהריון שלישי בשבוע 12. הלידה השנייה לפני שנתיים הסתיימה בניתוח קיסרי. מסתבר שחלק מהחתך הפנימי (ברחם) לא הגליד, ז"א שיש חור באורך של כ-1 ס"מ לא סגור בדופן הרחם. לא ניתן לראותו מבחוץ. הרופאים די "מפחדים" שעם התקדמות ההיריון המצב יסתבך, יסכן את העובר ואת האם. הם אומרים שזאת ההחלטה של ההורים אבל הנטייה של הרופאים זה הפסקת היריון בגלל הסיכון.
מה אתה הייתה ממליץ? איזה בדיקות ניתן לעשות? האם אתה "רואה" דרך כלשהי שבכל זאת ניתן להציל את ההיריון? הם נואשים, מאוד רוצים להמשיך, הם מוכנים לכל אפילו לניתוח בחו"ל אם זה יעזור להם. בבקשה, בבקשה תיתן לנו תשובה כלשהי!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור ברחם אצל אשה הרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010אכן קיים סכון שהחור יגדל עם התקדמות ההריון ואז יכול להיות ממש קרע ברחם במהלך ההריון שזה מצב חירום.
אם לא היתה לחברתך בעיה להכנס להריון לדעתי שתשקול לעבור הפלה עכשיו לפי עצת הרופאים שלה, לתקן את החתך ואז לנסות להכנס להריון שוב
אבל כמובן זו החלטה שלה אם לקחת את הסיכון או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ליטול גלולה?גלית05/10/2010
לקחתי כ5 ימים גלולות מליאן ושכחתי לקחת אתמול בערב בקביעות בשעה 22. כשנזכרתי למחרת-לקחתי למחרת בשעה 18 אני לא רוצה שיהיה דימום בין וסתימ(מטעמי דת) מה עדיף לעשות? לקחת עוד גלולה בשעה 22 או להסתפק בגלולה שלקחתי ב18 שנזכרתי בשעה אני רוצה את הטיפול ההכי טוב כדי שאמנע מדימום כולשהו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ליטול גלולה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010המשיכי עכשיו את הגלולות קבוע בשעה 18. אם את מקיימת יחסי מין הוסיפי קונדומים כי את לא מוגנת בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה זה דחוףףליאת05/10/2010
שלום רב ,
אני בהריון בשלב מוקדם מאוד בערך שבוע3-4 והרופאת נשים הביאה לי פלאג'יל 500 לטיפול בדלקת צוואר הרחם. (שזה היא ראתה בעקבות הפרשות) האם מותר לי לקחת את זה תוך כדי ההריון? מה זה עלול לגרום ? האם כדי לא ליטול את התרופות?
בבקשה זה דחוף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עוניםםםם
ליאת06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה למניעת הריוןשרי05/10/2010
שלום רב,
זקוקה ליעוץ שמי שרונה ואני בת 35 אמא ל- 5 ילדים, לפני כחודש פניתי לרופאת הנשים שלי במטרה להוריד את הטבעת בגלל הזמן שעבר והבעיות שהיא גורמת לי כמו: דימום בשעת קיום יחסי מין, דימום לא סדיר, וריבוי של דימום בעת המחזור (הטבעת נמצאת אצלי כבר למעלה מ- 5 שנים) רופאת הנשים המליצה לי לעשות את הזריקה למניעת הריון שכל 3 חודשים מקבלים אותה ושבזמן הזה אין מחזור, ולא להוציא כרגע את הטבעת עד שנראה האם הזריקה מתאימה לי, את הזריקה קיבלתי לפני 3 שבועות והיום כ- שבוע וחצי אני מדממת לא דימומים של מחזור אלא טיפות דם, אינני יודעת האם דבר זה אופייני, מה עלי לעשות ?רופאת הנשים שלי כרגע שוהה בחו"ל ואין לי אפשרות להתייעץ איתה, דבר נוסף תופעות הלוואי שהיא עושה לי זה קושי בנשימה, ועצבנות יתר, על שטויות. אני מאוד אשמח לשמוע את התייחסותכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה למניעת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010הדימומים ותופעות הלואי האחרות אמורות להפסק עם הזמן.. אין דחיפות בפניה לרופא הנשים ואת יכולה לחכות לרופאה שלך שתחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהשמרית05/10/2010
מדי פעם, לרוב בתדירות של שלושה-ארבעה חודשים או יותר, הפרשות מהנרתיק מתגברות אצלי וריחן לא נעים.
פניתי לרופאת נשים שנתנה לי שתי קפסולות, כנראה אנטיפונגליות, שלקחתי בהפרש של שבוע.
התופעה חזרה על עצמה.
לקחתי משטח ומסרתי למעבדה, והסתבר שכמות הקנדידה בנרתיק נעה בין נורמלי לזיהום.
אני מניחה שזה יכול לנבוע מתזונה לקויה (עשירה בפחמימות)..
מה אפשר לעשות?
יש משחות אנטיפונגליות שלא יעשו נזק לפלורה הטבעית? האם יש בכלל צורך בקנדידה בנרתיק?
שמרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010השתמשי בפרוביוטיקה דרך הפה באופן קבוע, המנעי מאכילת פחמימות, קנדידה איננה תושב רצוי בנרתיק ולכן כדאי לסלק אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור?אורנה05/10/2010
שלום
אני בת 17, מחזור לא סדיר (בד"כ) ולא נוטלת גלולות.
הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור הייתה לפני חודשיים ושבוע שעבר היו לי הפרשות חומות במשך 3 ימים (חשבתי שזו ההתחלה של המחזור אך הן נפסקו)
יכול להיות שזה היה המחזור? הן היו מאוד חלשות ומועטות וזאת פעם ראשונה שזה קורה לי.
אם לא, אני יכולה לדעת לפי זה בערך מתי אני אקבל את המחזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010אי אפשר לדעת האם ההפרשות היו מחזור. פני לרופא הנשים שלך אם לא יופיע דימום בזמן הקרוב שיתן לך כדורים לזרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת רחם ויובש בנרתיקמלי05/10/2010
ב- 29/9/10 שלחתי לכם הודעה ולהלן ציטוט שלה - אבקש לדעת מדוע לא משיבים לי
כריתת רחם מלי
09:43 29.09.10
שלום רב
עברתי לפני כ- 20 שנים כריתת רחם - ללא שחלות, בגלל מיומה, הכל עבר בסדר
ואין לי בעיות מיוחדות, תודה לאל.
שאלותי אליכם:
1. האם בכריתת רחם כורתים גם את צוואר הרחם
2. מה ניתן לעשות כדי להתגבר על יובש בנרתיק ממנו אני מאוד סובלת לאחרונה
אני משתמשת מדי פעם במשחת אובסטין אבל זה לא תמיד ממש עוזר
בברכה ובתודה על תשובתכם בהקדם
אשמח לקבל תשובה לפנייתי הנ"ל. בברכה ובתודה מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת רחם ויובש בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010ברב המקרים מוציאים גם את צוואר הרחם אלא אם צוין בדוח הניתוח שבוצעה כריתה תת שלמה. רופא הנשים יכול לדעת בבדיקה אם יש צוואר או לא. לגבי היובש את צריכה לקחת את האובסטין באופן קבוע פעמיים בשבוע ואולי בהתחלה אף יותר. השתמשי בשמנים באופן קבוע כמו שמן שקדים. במידה ולא יהיה שפור יש מקום לשקול גם תוספת בהורמון תחליפי - לא כתבת בת כמה את אבל התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת רחם ויובש בנרתיק
מלי06/10/2010ד"ר אברמוב שלום רב ותודה על התשובה המנומקת
לגבי הגיל שלי - סליחה שלא ציינתי - אני בת 63
במכתב השחרור כתוב "בוצעה כריתה שלמה של הרחם כמקובל ללא הטפולות".
מה זה אומר - אם הבנתי נכון כן כרתו את צוואר הרחם ?!
שאלה נוספת לגבי שמנים - קראתי ששמן ארומטי לבנדר ו/או סרג'לוב בו משתמשים הרופאים לבדיקות אולטרה סאונד יכולים להיות יעילים במקרה יובש בנרתיק, מה דעתך.
אשמח לקבל תשובה לשאלותי הנוספות ועל כך תודתי נתונה מראש.
בברכה ושוב תודה - מלי
נ.ב. הרופא נשים שלי בחופשה ארוכה וברגע שיחזור אגש לבדיקה כמומלץ על ידך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאנהאנוש05/10/2010
את הגלולות דיאנה , נגיד קיבלתי מחזור ביום רביעי אני יכולה להתחיל את הכדורים מהיום הרביעי של הכדור או צריך להתחיל מהכדור הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2010התחילי את החפיסה תמיד מהכדור הראשון ביום הראשון של המחזור - אם יוצא יום רביעי ויש בחפיסה ימות השבוע אז התחילי ביום בשבוע שקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהנרתיקאורנה05/10/2010
שלום רב,
אני נוטלת תרופת ארומזין כחצי שנה, לאחר תקופה ארוכה של נטילת טמוקסיפן. לקיתי הסרטן השד ב-2002 ומאז אני בריאה. מזה כשבוע אני מדממת ללא הפסקה, הפסקתי את נטילת הארומזין, עלי לציין שאין לי מחזור מזה כ8 שנים אני בת 48 . אני נמצאת כרגע בחו"ל בטיול , מה זה יכול להיות? האם יש באפשרותי לעשות משהו כדי להפסיק את הדימום? האם המצב מסוכן? אנא תענו לי בהקדם לדטאר האלקטרוני שלי!!!! דחוף!!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהנרתיק
אורנה07/10/2010למה אתם לא עונים לי גם בדואל שהשארתי וגם לא בפורום???????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מהנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2010דורש בדיקת רופא, אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקת רופא. אם הדימום רב - פני בדחיפות לבדיקת רופא בחו"ל. אם הדימום לא רב, המתיני וכשתחזרי לארץ פני לבדיקת רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה.***05/10/2010
אני בת 19 וחצי.
כבר יותר משבוע שהחזה שלי ממש נפוח.וגם טיפה כואב."כבד". כאילו שאני במחזור..הבעיה שכבר מה-21/8 אני לא מקבלת. המחזור שלי לא סדיר בכלל...
למה החזה כל כך נפוח? [משמעותי יחסית לשהיה לפני שבועיים...]
לא קיימתי יחסי מין מעולם.
אני וחבר שלי קיימנו יחסים יבשים- אני עם מכנס קצר, תחתון וגם מגן תחתון. הוא עם מכנס גלישה/בגד ים ותחתון. הוא לא גמר.
זה ממש מדאיג אותי. מה עושים? למה המחזור לא מגיע? רק הסימנים. שמלחיצים עוד יותר.
תודה רבה רבה מראש לתשובתכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת דחוף ליי...
***06/10/2010אני לא רוצה להיות חצופה, אני באמת מודה על סבלנותכם ועל שאתם מקדישים עבורנו זמן רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף-גרוי בשפתיים החיצוניותהילה04/10/2010
שלום,
כבר כמעט חודשיים אני סובלת מגיקוי ואודם בשפתיים החיצוניות של הנרתיק וצריבה נוראה אחרי יחסי מין.
נרות וטבע קוטן ממש לא עזרו,אמבטיות מקלות מעט.
האזור נרגע,ומיד אחרי קיום יחסים הכל חוזר
ממה שראיתי זה נראה כמו שפשפת והעור סביב הפות מודלק ואדום
מה עושים????? אני מיואשת!!!
יש לציין שאני כשנה אחרי לידה ולוקחת יסמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף-גרוי בשפתיים החיצוניות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/10/2010שלום רב,
בשמחה אעזור לך, אבל אני חייב לבדוק אותך או לפחות לכי בבקשה לרופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)