מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם גלולותשירה20/03/2014
שלום,
יש לי התייעצות בנוגע לגלולות.
לפני 6 שנים (בגיל 18) לקחתי גלולה של פמינט, ובזמנו היא הייתה בסדר גמור (ללא תופעות לוואי) ואפילו מאוד הקלה עליי.
לאחר שנה של שימוש בפמינט הפסקתי לקחת גלולות ובמשך שנים לא לקחתי שום גלולה.
לפני כחודשיים (בגיל 24) הרופא הביא לי מרשם לגלולות מינס.
כבר חודשיים שאני סובלת מכאבים בבטן התחתונה, מצב רוח מדוכדך, חשק מיני ירוד ודימומים בין וסתים (לא הרבה, אבל כל יום).
הייתי אצל הרופא נשים שלי וביקשתי ממנו להחליף לי את הגלולה והוא החליף לי לפמינט (מה שלקחתי בעבר).
הבעיה היא שהוא יידע אותי, שמכיוון שלשתי הגלולות יש מינון הורמונלי נמוך - לא יהיה הבדל.
האם ייתכן מצב בו בעבר יכולתי לקחת גלולות ועכשיו כבר לא עוד?
אני רוצה לציין שאני בחורה בריאה, שמעולם לא עשנה, ללא עבר של השמנה/מחלות, לא נוטלת תרופות.
האם נחרץ עליי לא לקחת גלולות? במידה ואכן יהיו תופעות לוואי בלתי נסבלות גם בשימוש בפמינט, האם כדאי לנסות גלולות עם מינון הורמונלי גבוה יותר או שזה רק יחריף את המצב?
אשמח לתשובה מפורטת ומהירה :)
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/03/2014עד שלא תנסי לא נדע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לא מוגנים - ממש דחוףבחורה שבלחץ20/03/2014
היי.
המחזור החודשי שלי הוא לא סדיר ולרוב עוברים בין 40-45 ימים בין מחזור למחזור. אתמול בשעות הבוקר המוקדמות שכבתי עם חבר שלי ללא שימוש בקונדום, אבל האקט היה ממש קצר, לא יותר מאיזו חצי דקה-דקה, והוא לא גמר בפנים או קרוב לאיזור, כי הגענו למסקנה שזה מסוכן.
עם זאת, זה יצא כמעט שבועיים לאחר קבלת המחזור האחרון שלי.
האם אני בסכנה?? אני צריכה לקחת פוסטינור? או שמעצם הזמן הרב שיש לי בין מחזור למחזור זמן הביוץ מתעכב ואני בסדר?
ברור ברור ברור לי שאני לא הולכת לעשות זאת שוב, אבל אני נורא מפחדת.
אשמח לתשובה במהרה, כל עוד במידה ואני בסכנה אוכל לתקן זאת עם פוסטינור.
תודה !יחסים לא בטוחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים לא מוגנים - ממש דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/03/2014במידה ולא היתה שפיכה הסיכוי להריון קלוש ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביתאאחלאם20/03/2014
שלום רב
ווסת אחרון היה ב 6.2.14
בתאריך 11.3.14 ביצעתי בדיקת בטא ויצא חיובי 453
בתאריך 19.3.14 חזרתי על הבדיקה ויצא חיובי 958
האם התוצאה הינה טובה ? האם היא בגדר הסביר ? האם ההכפלה בערכי ביטא הינה נורמטיבית
אני מאד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי ביתא - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/03/2014לא מפענחים בדיקות מעבדה בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאורלי20/03/2014
רופאים יקרים שלום!
אני בת 38, מנסה להיכנס להריון באופן טבעי כבר 5 שנים. בשנה האחרונה עברתי 3 הזרעות את ההזרעה האחרונה עברתי ביום חמישי 13.3.14 וביום החמישי מההזרעה יש לי כאבי מחזור כל היום והפרשה נזלתית ורודה גם על התחתונית וגם בניגוב. למטה תחושה לא נעימה . האם יש קשר להזרעה? אולי יש דלקת בעקבות הצינורית שהחדירו לרחם? או אולי אלה כאבי השתרשות וההפרשה הורודה היא בגלל שעובר מנסה להשתרש?
אשמח לקבל חוות דעת עד שיגיע התור לרופא שלי. אני במתח רב וגם פוחדת שאולי זו דלקת שאינה מטופלת.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2014שלום רב,
יתכן שיש קשר להזרעה. פעולה זו לפעמים יכולה לגרום להפרשה דמית, כאב ו/או דלקת באגן.
ממליץ לפנות מיידית לרופה המטפל או לחדר מיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל וסתספיר19/03/2014
שלום, אני בת 21 בריאה באופן כללי
בשנה האחרונה שיניתי את הרגלי התזונה שלי , אני צמחונית ובעיקרון ניזונה רק מהצומח ומוצרי חלב רזים מאוד, פחמימות לעיתים רחוקות בלבד.
כבר מעל חצי שנה לא מופיע המחזור החודשי ואני נורא מודאגת מתקינות הפוריות אצלי.
אציין גם שהbmi שלי תקין (19.5),אני לא בתת משקל.
ערכתי בדיקות כלליות וגילו אצלי חוסר רציני בויטמין b12, האם יכול להיות שזה הגורם להפסקת המחזור? נניח שאקח טיפול תרופתי ואנטול b12 ישנה האפשרות שאחזור לקבל מחזור?
אם נצא מנקודת ההנחה שאני לא מתכוונת לשנות את הרגלי התזונה שלי אז קיימות עוד אופציות לטיפול הבעיה?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014כדאי לעשות הערכה הורמונלית לפנות לתזונאית כדי לאזן אותך מבחינת ויטימינים ומינרלים אם חסר. חוסר של ויטמין B 12 בהחלט יכול להשפיע על המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סיזוניק תופעות לוואילירון19/03/2014
שלום
בת 29. התחלתי אתמול לקחת גלולות סיזוניק (עד היום מעולם לא לקחתי גלולות). ביום הראשון שלקחתי (לקחתי בצהריים) לא היו לי שום תופעות לוואי. אחר כך החלטתי שאני דווקא מעדיפה לקחת את הגלולות בערב. ביום השני כשלקחתי בערב היו לי בחילות עם לחץ בחזה.
רציתי לשאול האם זה תקין שזה קורה בהתחלה? והאם זה עובר עם הזמן?
האם זה יכול להעיד על כך שיותר מתאים לי לקחת את התרופה בצהריים?
הבעיה היתה שהבחילות עברו אבל הלחץ בחזה נשאר. האם זו תופעה מוכרת להתחלה בנטילת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
לירון19/03/2014רציתי רק לציין שהבחילות עברו בערך אחרי שעה והלחץ בחזה עבר בערך אחרי שלוש שעות. בנוסף, כשלקחתי בערב לקחתי על קיבה ריקה, אז אולי הלחץ בחזה קשור לתופעה של מערכת העיכול...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014אם התגובה של לחץ בחזה תופיע שוב היום אחרי לקיחת גלולה הפסיקי את הגלולות. השתדלי לקחת אותן על בטן מלאה אחרי אוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
לירון20/03/2014שלום
רציתי לשאול אם גלולות יכולות להגביר חרדות? האם זה מומלץ לאדם שסובל מחרדות לקחת גלולות?
מאחר ואני סובלת מהפרעת חרדה טופלתי במהלך החמש שנים האחרונות בתרופות נוגדות דיכאון וחרדה. בשנה האחרונה הפסקתי את הטיפול כי מצבי השתפר.
אחד התסמינים שהחרדה מתבטאת אצלי זה לחץ בחזה.
הסיבה שהתחלתי לקחת את הגלולות היא עקב כאבי מחזור מאוד חזקים ודימום כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם גלולותגילה19/03/2014
שלום,
אני נוטלת גלולות סיזוניק, והתחיל לי דימום שלושה שבועות לפני סיום החפיסה.
האם אני יכולה לדלג על הגלולות הכחולות ולעבור ישר לצהובות כדי לקבל מחזור עכשיו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני עם תוצאות משטחגמני19/03/2014
שלום,
המשטח יצא תקין אבל נמצאו Actinomyces ואני בלי וגם לא היה לי התקן. אני שנה וחצי אחרי ניתוח קיסרי.
האם דורש טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סימפטומים. תודה
גמני19/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עם תוצאות משטח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014לא ברורה לי התשובה פני איתה לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות משטח ואגינלי לא מובנותסתיו19/03/2014
היי יש שני דברים שאני לא כל כך מבינה, עשיתי בדיקה בלאומית והתוצאות יצאו ככה:
Epithelial cells ++
Culture: positive
מה משמעות התוצאות הללו?
כל שאר התוצאות יצאו נורמליות.
אין קנדידה וכדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף שstrp group b
סתיו19/03/2014מופיע בבדיקה מתחת (עדיין לא התקבלו תוצאות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף שstrp group b - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014יש תרבית חיובית אך לא כתוב למה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יסמיןשי19/03/2014
היי, לקחתי גלולות יסמין במשך שנתיים בזמן האחרון התחילו לצאת לי קצת פצעים והרגשתי לא טוב.
הפסקתי להשתמש בגלולות, עברו חודשיים ויש לי המון פצעים.. מפחיד!!
חשוב להזכיר שבעבר לקחתי רוקוטאן לפני 5 שנים.
שככה יצאו לי פצעים בגלל הפסקת גלולות יסמין.
מה לעשות|? לחזור ליסמין? או להתחיל יאז? זה ממש מלחיץ. כל הפנים שלי פצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014כדאי לפנות לרופא עור
הגלולות יסמין ויאז אמורות להשפיע לטובה על הפצעים בפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנה שנפלטבר18/03/2014
שלום,
אני 11 שבועות לאחר לידה. לפני כחודש התקנתי התקן תוך רחמי מירנה.
לפני כשלושה ימים הרגשתי שההתקן אינו במקומו.
בבירור אצל רופא הנשים הוא אכן לא מצא את ההתקן בגופי הן דרך אולטרסאונד על הבטן והן דרך אולטרסאונד וגינלי.
ניתנה לי הפנייה לביצוע רנטגן לבדיקה האם ההתקן נפלט לבטני.
בבדיקה נוספת שערכתי לבדי הרגשתי את קצה ההתקן בדופן הימני של הרחם נמצא בתוך מעיין כיס שנוצר.
שאלתי היא איך ניתן להוציא את ההתקן מהמקום שנכנס אליו?
כמו כן, איך אני יכולה לדעת שההתקן לא ניקב את הרחם שלי?
אציין כי זו הפעם השנייה שאני שמה את ההתקן ובפעם הראשונה הוא נפלט מגופי לאחר שנתיים וחצי, גם אז הרגשתי שההתקן יצא.
האם יכולה להיות בעיה במבנה הרחם שלי שדוחה את ההתקן?
תודה על התשובה,
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה שנפלט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014קשה לי להבין איך הצלחת להרגיש לבד את ההתקן\
כדאי להמתין לתשובת צילום רנטגן כדי לבדוק אם ההתקן באמת נמצא מחוץ לרחם
ברב הפעמים ההתקן פשוט נופל החוצה מבלי שהאישה שמה לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמואיד וגלולותליליאן18/03/2014
שלום לאחר בדיקה גינקולוגית נמצא שיש לי ציסטה בשם דרמואיד בשתי השחלות בגודל 3.4 סמ. השאלה שלי היא האם מותר לי לקחת גלולות למניעת הריון ? והאם גלולות עלולות לגרום לדרמואידים בשחלות לגדול? או שאין לגלולות השפעה על דרמואיד? זה מאוד חשוב לי כי אני צריכה להתחיל גלולות מחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמואיד וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2014הגלולות לא משפיעות על גדילה של דרמואיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבתשבע18/03/2014
שלוםר רב,
בת 45. דפוס פעילות המעי שלי מאופיין זה שנים בשינויים קיצוניים על רקע תנודות הורמונאליות מכמעט עצירות או יציאות מעטות וקשות מאוד ועד לפעילות מעי מאוד מאסיבית - עניין של שנים - בהתאם למחזור החודשי. היום לאחר כמה ימים של פעילות מעי מאוד מינמאלית המאפיינת את דפוסי פעילות המעי שלי - חטפתי שלשול מאוד רציני, ללא שינוי בדפוסי התזונה שלי, גם לא אכלתי משהו שנראה לי בעייתי או מקולקל. השלשול הופיע לאחר פעילות מעי מינמלית של כמה ימים המאפיין את דפוסי פעילות המעי שלי כאשר לקראת שינויים במחזור מופיעה כאמור ופעילות מאסיבית אך הפעם זה היה פשוט שלשול. מטבע הדברים מאוד נלחצתי ורציתי לדעת האם יתכן שזה קשור לאפיזודה שעברתי ביום ד' שבוע שעבר או שחלילה זה אינדיקציה למשהו חשוד: ביום ד' שעבר (לפני קצת פחות משבוע) נסעתי באוטובוס למקום מסויים כאשר הדרך אליו היתה מלאת סיבובים עיקולים ופיתולים ואני ישבתי לקראת סוף האוטובוס והרגשתי במהלך שעתיים של נסיעה בחילות איומות, חולשה קשה ושהמעיים ממש מתהפכים לי (זה קורה לי בנסיעות מלאות עיקולים וסיבובים אך הפעם הנסיעה היתה ארוכה במיוחד). ברגע שירדתי ושתתי מעט קולה, התאוששתי בהדרגה ותוך שעה התאוששתי לחלוטין אך חשבתי שבעקבות האפיזודה הזו תופיעה לי פעילות מעי אך לאו. מאז, ובהתאם לדפוס פעילות המעי שתארתי היתה לי רק פעילות מעי קשה ומנימלית והיום פתאום - שלשול רציני. האם יתכן שהשלשול הופיע בעקבות אותה נסיעה קשה, למרות שחלף כמעט שבוע מאז או שחלילה זה יכול להיות אינדיקציה למשהו אחר - פתלוגי (לא ידוע לי על מקרים של סרטן המעי במשפחה). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/03/2014ממליץ להפנות את השאלה לפורום כירורגיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון-מתגים גרם קוקים חיוביים....טלי18/03/2014
שלום רב,
אני בהריון ראשון, שבוע 25+3. בשתי בדיקות של תרביות בהפרש יומיים, התוצאות זהות- צמחו שני סוגי חיידקים-תרבית מעורבת:
גרם חיוביים קוקים, גרם חיוביים בשרשרות, 60000 CFU/ml. האם מצריך טיפול אנטיביוטי או טיפול אחר? אשמח לתשובה, מאוד בלחץ בגלל ההריון.
בתודה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון-מתגים גרם קוקים חיוביים.... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/03/2014לא ניתן לטפל דרך הרשת יש לפנות לרופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה וקבלת מחזורקרן18/03/2014
היי, פספסתי גלולה אחת לפני כיומיים, אתמול המשכתי לקחת גלולה כרגיל והיום קיבלתי מחזור (לפני הזמן כנראה עקב פספוס הגלולה). מה עלי לעשות? האם להמשיך כרגיל עם יתר החפיסה (נותרו עוד שתי גלולות)? או להפסיק עם החפיסה הנוכחית? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה וקבלת מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/03/2014להמשיך כרגיל עד סיום החפיסה
במהלך השבועיים הקרובים יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)