מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפל עורי?טל06/01/2013
שלום
רציתי לדעת האם ייתכן א-סימטרייה בפנים הנרתיק?
לצד "הפעמון" שבתוך הנרתיק ישנה חתיכת עור באותו צבע של הפעמון.אבל בצד הימני אין אותה. מדובר ממש בכניסה לנרתיק. רופא הסתכל ואמר לי שזה קפל עורי אך אני חוששת שהוא לא ראה למה אני מתכוונת...כי יש גם קפלים מחוץ לנרתיק של התפרים שאחרי לידה מלפני שנה. עד שאחזור לרופא שוב....האם יכול להיות מצב כזה של אסימטריה כזאת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפל עורי? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2013לא ברור לי על איה פעמון ת מתכוונת אבל בהחלט תקין אסימטריה במבנה השפתיים הקטנות .ופתח הרתיק ביחוד אם את לאחר לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחזור לא סדירמירי06/01/2013
אני בת 22, המחזור שלי תמיד היה לא סדיר.
בעבר היו פעמים שהייתי מקבלת מחזור בתדירות של פעם בכמה חודשים, והיו פעמים שהייתי מקבלת כל חודש בצורה לא סדירה.
ב-8 חודשים האחרונים הייתי מקבלת מחזור אשר היה חלש וקצר (בין יומיים ל-3), ובד"כ המחזור שלי היה רגיל וארך בין 4-5 ימים.
ב-3 חודשים האחרונים לא קיבלתי מחזור ורציתי לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך.
חשוב לציין, שעשיתי לפני חודש צילום בדיקת אגן ובדיקת דם הורמנאלית והתוצאות היו תקינות ואני אף פעם לא נטלתי גלולות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2013יש נשים שאצלם המחזורים לא סדירים בגלל הפרעה הורמונלית בביוץ ולמרות שהבדיקות שעש תקיות נראה שיש בכל זאת חוסר איזון הורמנלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מירי08/01/2013האם זה יכול להזיק לגוף? מה מומלץ לעשות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/01/2013אם המחזור ימשיך לא להגיע כדאי לקחת כדורי פרוגסטרון כדי לגרום למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מרינה ....שוב אנימג'06/01/2013
לפני שפניתי אליכם הרי קבעתי תור לרופא שטיפלה בי והתקינה את ההתקן אבל התור הכי קרוב אצלה זה באפריל עד אז אני אמות מעצבים מרוב מחשבות.
לכן פניתי אליכם בשביל לדעת קצת עד שאני אלך לתור שקבעתי .
לכן אודה לכם אם תמסרו לי יותר אינפורמציה על הנושא האם חודשיים ללא מחזור אחרי התקן מרינה זה טבעי או שזה רק הריון חציוני חס וחלילה?
יום חמישי הבא יש לי תור אולטראסונד לאימות מיקום ההתקן מרינה ,האם זה יכול לתת לי תשובה שהכל בסדר עד לתור שקבעתי?
אודה לכם על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מרינה ....שוב אני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2013בהחלט יכול להיות שעם ההתקןם אין מחזורים וזה תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כן או לאיעלי06/01/2013
היי,
המחזור שלי סדיר מאוד, החודש שבוע לפני יום הביוץ שכבנו יום כן יום לא כולל היום עצמו.
למחרת יום הביוץ חשתי דקירות בבטן התחתונה בצד שמאל, דקירות שהתפתחו לכאבים ממש כמו שיש לי ביום הראשון של קבלת הוסת, מלווים בקצת כאבי גב ממש כמו מידיי חודש, יום למחרת הכאבים התגברו והגעתי למצב של שלשולים, שלאחריהם התעלפתי (יש לומר כי כמעט מידיי חודש אני מתעלפת מכאבי המחזור, תופעה תורשתית אצלי במשפחה). בנוסף יצאו לי 2 חצ'קונים כשמעולם לא יוצאים לי באמצע החודש אלא רק יום לפני מחזור או ביום הראשון.
השאלה היא ממה נובעות כל התופעות המוזרות האלה מיד לאחר הביוץ? האם יש מצב שמדובר בהשתרשות? האם יתכן שהתסמינים האלה מופיעים כל כך מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כן או לא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2013לא קשור להשתרשה או סימני הריון מוקדם מידי. המתיני בסבלנות עד 10 ימים אחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהד.06/01/2013
שלום לכם,
האם תוכלו להמליץ לי על רופא/ת נשים המתמחים בתופעות פי.אם.אס? מחפשת התמחות במתן טיפול תרופתי ( בכדורים ממשפחת הפרוזק) וזאת לאחר המלצת הרופאה המטפלת.
הבנתי מכמה רופאים כי הטיפול יעיל, אך מחפשת את איש המקצוע שאכן יודע על המינונים הנכונים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתגובה
ד.07/01/2013תודה על התגובה, על כל אותן המלצות כבר עברתי, ניסיתי, עושה ספורט, אוכלת בריא מאד ושום דבר לא עוזר. מוכנה לחיות עם כאבים, זו לא הבעיה!
ובכל אופן תודה על התגובה.
לא מכאן תבוא הישועה כנראה )-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2013לא מכירה מישהו שמתמחה ספציפית בכדורי פרוזק לPMS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידע חשוב לרופאים
ד.07/01/2013לרופאים בפורום, לאחר ברורים רבים - מסתבר כי גם באיכילוב וגם בתל השומר, מטפלים בהפרעות פי.אם.אס בצורה מיוחדת, עם ידע נרחב וזאת במסגרת המחלקה לבריאות הנפש. לא נעים להיות משויכת לאגף הזה, מצד שני, כשהתופעות כל כך קיצוניות- גם זה לא נעים.
ידע חשוב שיכל להגיע אלי הרבה יותר מהר ובקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםרקפת06/01/2013
אשמח לדעת ביום חמישי 3 בינואר עברתי צילום רחם באסותא יגאל אלון בבדיקה ראה הרופא ש2 החצוצרות שלי סתומות כנראה בגלל הפלה שעברתי לפני שנתיים וחצי בכול אופן הרופא שיחרר לי את החצוצרות באותו יום היה לי דימום חזק מאוד מאוד שפסק ביום שישי ומאז יש לי רק דימום קליל בעת מתן שתן בלבד סליחה מראש על הפירוט המדוייק עברו 3 ימים האם זה נורמלי או עלי לגשת כבר לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/01/2013רצוי לגשת לבדיקה ע"י רופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ברצףיעל06/01/2013
שלום,
ילדתי ב- 30.10.12 בניתוח קיסרי. לאחר כחודשיים ב- 28.12.12 קיבלתי מחזור והתחלתי ליטול גלולות החל מה- 30.12.12 למשך יומיים בלבד (מינולט). הפסקתי את הגלולות לאחר התייעצות עם בעלי, שכן הן עושות לי תופעות לוואי מאוד לא טובות כגון בחילות. החלטתי שאקבע תור לרופא לברר בקשר להתקן או טבעת נוברינג. בינתיים סיימתי את המחזור ופתאום אחרי יומיים לערך החלתי לדמם שוב כאילו לא הייתי במחזור. בכמויות יותר גדולות מאשר קבלת המחזור הראשון.
האם זה תקין? האם זה קרה בגלל שתי הגלולות שלקחתי? ובכלל כיצד עלי להתנהג במידה וארצה לשים התקן או טבעת?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ברצף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/01/2013ניתן להסדיר את זה ע"י טיפולים כולל התקן כפי שציינת
על כול מקרה הדבר דורש ביקור אצל רופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!!בת 1806/01/2013
שלום,
אני לוקחת גלולות מסוג פליים כבר כמעט שנה.
אני תמיד לוקחת את הגלולה האחרונה יום רביעי וביום ראשון ממש מוקדם בבוקר אני מקבלת את המחזור.
החודש לקחתי את הגלולות, לא פספסתי אף גלולה והמחזור לא הגיע. זה פעם ראשונה שזה קורה, תמיד הוא מגיע בדיוק בזמן.
האם אני צריכה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/01/2013יתכנו שיבושים קלים בסדירות המחזור גם עם גלולות
כדאי תמיד לשלול הריוןבמידה ואיחור של 3-5 ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מרינהמג'06/01/2013
שלום רב
התקנתי התקן מרינה ב12.11.2012 מאז כמעט עברו חודשיים ולא קיבלתי מחזור ועשיתי בדיקת הריוון ויצא שלילי.
אך מאחר וקארתי שעם התקן מרינה זה יהיה הריון מחוץ לרחם ,ושהריון חוץ רחמי לא מזדהה בבדיקות הריון רגילות אני שוב מודאגת.
ויש ימים שאני מרגישה כאבי בטן של מחזור וכאבי בשדיים אך אני לא מקבלת מחזור.
השאלה שלי היא יכול להיות שאני לא אקבל מחזור בהתקן מריהנ ,ואיך אני אדע שזה לא הריון מחוץ לרחם כל חודש אם זה כן המצב ?
אודה לך מאד על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מרינה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/01/2013אנא פני לרופפא שהתקין את המירנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס 2 גלולות דחוףףףףףףףשירה06/01/2013
אני משתמשת בגלולות מינס כבר 3 וחצי שנים.קרה לי השבוע שפספסתי 2 גלולות ברצף,את הגלולות של יום שישי ויום שבת (גלולות מספר 10,11).
לקחתי אחת ביום ראשון(היום) על הבוקר כי אני יודעת שאפשר לקחת גלולה אם לא עברו 12 שעות.מה לגבי הגלולה השנייה שנשארה לי?לקחת אותה עכשיו או בסוף החבילה? או בכלל לא לקחת אותה?ולהמשיך את החבילה כרגיל ולוותר על הגלולה?אם אני אוותר? אקבל מחזור ביום שאני אמורה לקבל?
אודה לתשובה מהירה אני ממש לחוצה לגבי העניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס 2 גלולות דחוףףףףףףף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/01/2013יעילות הגלולות החודש נפ]גמה
המשיכי ליטול את הגלוולת כמקובל במהלך החודש יש להשתמש באמצעי הגנה נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירsivan06/01/2013
אני בת 22 ובשנה האחרונה המחזור שלי החל להיות לא סדיר ללא סיבה ניכרת לעין. אני אוכלת כרגיל ומעולם לא לקחתע גלולות.
אני מקבלת מחזור פעמיים בחודש (באופן לא סדיר) וסובלת מכאבי מחזור קשים ביומיים הראשונים. בנוסף החלו להופיע לי פצעוני אקנה רבים.
אני לא נמצאת בארץ ולא אהיה בקרוב כך שלא הלכתי לרופא בעניין אבל זה מתחיל להיות מתסכל.
האם יש לי סיבה לדאגה? האם עליי להגיע לרופא? או שזה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאמור כל זה החל לפני שנה
sivan06/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא סדיר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/01/2013כפי הנראה מדובר על שינויים על רקע הורמנאלי
ניתן בייעוץ רופא לשקול טיפול ע"י גלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה אחת יותר מדיעדי05/01/2013
לפני חודש גיליתי שאין לי מרשם לקנות גלולות וכבר הייתי צריכה לקחת באותו ערב.
היה לי גלולה ישנה אחת ואותה לקחתי, יום אחרי זה קניתי והשתמשתי בטעות עד הגלולה האחרונה.
במקום לקחת 28 גלולות נטלתי 29, כאילו התחלתי חפיסה חדשה וישר הפסקתי.
שמתי לב לזה כאשר לא קיבלתי את הוסת ביום שישי האחרון,
מה לעשות? יום שלישי התכוונתי להתחיל חפיסה חדשה. כך לעשות??
תודה מראש על התיחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה אחת יותר מדי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2013אין משמעות לתוספת של גלולה בודדת התחילי את החפיסה החדשה במועדה בלי קשר למחזור. מאמינה שיגיע עד מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! גם על התגובה המהירה!
עדי06/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבדיקה לרמת ההורמוניםנסטיה05/01/2013
שלום רב,
אני בת 20 וקיבלתי בדיקה מגניקולוג שהאבחנה שלה: HIRSUTISM ו- ACNE CYSTIC.
הבדיקות שאני צריכה לעשות כוללות:
Estradiol
Luteinizing Hormone
DHEA-SULPHATE
FSH
Testosterone Total
HYDROXYPROGESTERON
כתוב לי שהזמן האידיאלי לעשות בדיקה זאת היא ביום 2-5 מתחילת ווסת. השאלה שלי למה הכוונה? אני צריכה לבצע את הבדיקה כשהווסת עוד לא הסתיימה או שאני צריכה לעשות אותה ביום האחרון של הווסת.
תודה על תשומת הלב,
נסטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לבדיקה לרמת ההורמונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2013צריכה לעשות את הבדיקות בזמן מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתיחופית05/01/2013
שלום רב,
הנני בת 22.9, וסת סדירה כל 28 יום.
לפני כ-3 חודשים התחילה לי תופעה שלא נתקלתי בה בעבר, מן הפרשות חומות ובניגוב קל הופיע גם דימום קל. כל התופעה הזו נמשכת כיומיים לערך
הייתי בבדיקה אצל רופאת נשים, ביצעה אולטרסאונד, ולקחה בדיקת פאפ
אני כבר אחרי האבחנה+ בדיקת קולפוסקופיה וברוך השם שתי הבדיקות תקינות.
לאחר מכן, הגעתי שוב לרופאת הנשים והיא דיברה על מתן גלולות, ובדיקה נוספת בשם פיפל..הייתי גם כן אצל גניקולוג שהחליט שלא לבצע בי את הבדיקה הזו, לפי דבריו זו בדיקה שבדר"כ מבצעים בגיל הבלות, ואמר שחבל לעשות זאת כי זה מין ניתוח (כשקראתי ברפרוף על הבדיקה, הבנתי שזוהי בדיקה לא נעימה במיוחד אשר מלווה בכאב וסבל) הוא גם כן עשה לי אולטרסאונד בטני, שחלות תקניות+ רירית הרחם
לשאלתי הוא ענה שזהו ודאי שינוי הורמונלי או משהו כזה...
האם אוכל לקבל תשובה מאחד הרופאים באתר?
האם רצוי שאלך לחוות דעת נוספת?
אני מאוד מודאגת בשבל מצבי, ובשל אי הודאות שאני נמצאת בה
אשמח לתשובה מספקת במהרה
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..פרט שהחסרתי
חופית05/01/2013הדימום שמצוין מופיע 12-14 לאחר המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..פרט שהחסרתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2013בהחלט צודק הרופא שהבעיה סיבתה כנראה הורמונלית עיתוי הדימום הוא בזמן ביוץ וידוע שיש נשים שמדממות קלות בזמן זה. צריך לעשות הערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין סיאנה לדפופרוורהנעמי05/01/2013
אני מבינה שיש הבדל במינון אך מה המשמעות? מה ההבדל המשמעותי ביניהם והאם ניתן להשיגם בארץ באותה מידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין סיאנה לדפופרוורה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2013ההבדל איננו משמעותי בסיאנה פחות תופעו לוואי ניתן את שתיהן לקנות בארץ עם מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)